Reklama

Reklama

Catastrophe

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2015–2019), 9 h 52 min (Minutáž: 23–28 min)

Hudba:

Oli Julian

Hrají:

Sharon Horgan, Rob Delaney, Carrie Fisher, Ashley Jensen, Jonathan Forbes, Tobias Menzies, Daniel Lapaine, Sam Spruell, Deborah Rosan, Mark Bonnar (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Američanovi Robu Norrisovi se podaří během krátké společné známosti a 25 spontánních milostných aktů přivést Irku Sharon Morrisovou do jiného, požehnaného stavu. Když se Rob tuto novinu dozví, rozhodne se, že sedne do letadla směr Londýn a postaví se této výzvě čelem. O tom, že se tento pár společně řítí do jedné katastrofy za druhou, napovídá už název této nové, velmi ceněné a úspěšné komediální série, kterou napsala ústřední dvojice Rob DelaneySharon Horgan. (geklon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Sharon Horgan (Zlé sestry) a Rob Delaney si vytvořili vlastní komediální seriál o... vlastně o úplně běžném páru, jejich běžném životě a běžných denních strastech. Je to příjemně přirozené a lidské, na nic si to nehraje, netlačí na pilu a prostě "jen plyne". Díly mají 25 minut, hlavní dvojka je výborná, jejich klasický suchý britský humor jede v každém díle na plné obrátky a celkově je to ten typický feel-good seriál na rychlé odreagování, na čumendo při vaření, při jezení snídaně nebo jako výplň během dne. Kdo tedy hledá přesně tuhle vypínačku, Catastrophe je ta správná volba. Já jsem spokojen a bavil jsem se dost, ale po první sérii už další vynechám a raději si pustím něco "smysluplnějšího". ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Závislosť....tak živé, šťavnaté, akurát smutné a unavené, životom, vzťahom, rodinou, deťmi, rodičmi, ktorí starnú...okolnosťami, ktoré život a všetko okolo prinášajú....závislosť....chcel by som viac, sledovať, ako si Sharon a Rob žijú...jej i jeho frustrácie, boliestky, radosti, ich chémiu....dokonalú...dokonalé....milujem....chcel by som viac.... ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"You' re gonna keep it? - I don't know. Are you gonna keep yours? - I've already invested in them. They've got braces and stuff now. They worth money." Syrový britský humor. Krása. Byly tu hrozně divné postavy... polovinu času jsem nevěděla, zda mi jsou sympatické, nebo nejsou. Třeba Fran? Hmmm.. hrozně suchá, jakože měla taková být, ale stejně. Za to její manžel Chris mě dostával svým humorem. Jen tak úplně bokem, všimli jste si, že hlavní postavy mají stejná jména jako herci, jež je hrají? "That's why I want more than one kid. There's a reason people had 11 kids in the older days. When one or two died you still have leftovers." Je to 3-4*, nejsem si úplně jistá... uvidíme, co přinese 2. série, (SPOILER) protože ten konec nedával úplně smysl... jakože celou tu dobu se hádali v pohodě, nadávali si jen tak z prdele a prostě úžasně ironičtí... a pak o svatební noci se prostě pohádají do stádia, že jeden odejde? (Kones SPOILERu) That doesn't make any sense. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný návod, ako prežiť všetky zákutia manželstva s humorom, vhodný pre obe pohlavia. Výborný britský humor tu odkrýva nielen reálie života na ostrovoch, ale zároveň poukazuje aj na tú prehnanú slušnosť, ktorá tam panuje, a aká je v skutočnosti pokrytecká. Všetko je pokryté hláškami, ktorými je divák pravidelne bombardovaný. Od druhej série seriál naberá na vážnosti, nie je len komédiou, ale aj drámou, a tak trochu na komediálnosti ubral, ale naozaj len primerane. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Takhle dobrý pilot jsem už dlouho neviděla. A i když další díly nezvádly udržet tempo toho prvního, pořád to stálo za to. Svižné, vtipné a velké plus za fakt, že komické scény nevyznívaly trapně, jak se až příliš často v podobných seriálech stává. Navíc, ze všech divných komických kamarádů všech možných hlavních hrdinů, Mark Bonnar byl příjemně znepokojivý charakter. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama