Reklama

Reklama

Nemocnice Chicago Med

(seriál)
Ukázka z filmu 2
USA, (2015–2024), 123 h 59 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Rachel DiPillo, Colin Donnell, Brian Tee, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt, Laurie Holden (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(176)

Při slavnostním zahájení provozu nové nemocniční pohotovosti dojde k velkému železničnímu neštěstí a jeho následky dají všem postavám seriálu příležitost, aby divákům ukázaly, co v nich je. Ve vykolejeném vlaku cestuje i doktor Connor Rhodes (Colin Donnell), který má nově pracovat právě na již zmíněné pohotovosti, a tak se okamžitě pouští do zachraňování raněných. Své kvality nečekaně předvede i studentka medicíny Sarah Reeseová (Rachel DiPillo), jež zabrání smrti malé holčičky, které se zastavilo srdíčko. Doktor Will Halstead (Nick Gehlfuss) se také má co otáčet a navíc mu hodně leze na nervy „ten nový“ Rhodes, který má na léčbu pacientů zcela odlišné názory. Na lékaře i personál nemocnice se následně v každé epizodě valí další a další zdravotní i soukromé problémy (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 2

Recenze (12)

EasternJoe 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to, nebo jsem po pár letech narazil na zajímavě koncipovaný seriál (provázanost s dalšími seriály) s uvěřitelnými a sympatickými herci a dokonce i s relativně uvěřitelnými zakončeními (málo tragic endů, málo happy endů)? Není možná! Zatím jsem viděl první sérii, ale nemyslím si, že by v dalších sériích šla kvalita dolů. Uvidím. ()

ariari 

všechny recenze uživatele

len tak zo zvedavosti čo je u kolegov? mno z medicínskeho..tak by mal technologicky aj morálne vyzerať raj..na Slovensku snívajme ďalej. Tak morálka je tam miestami tak prepálená, že hlavná sestra dá ľadvinu prostitútke :-) ? no prosím.... ale aj tak oproti greys anatomy -chirurgové, pokrok v myslení. toto sa zhruba podobá na urgentnú medicínu. pači sa mi dôraz na etiku aj senzitivitu personálu. ja si pri tomto oddýchnem ďaleko viac ako pri telenovelových hovadinách doktorov hausov či meredit grejových... ()

Reklama

Marissa33 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál som sa tešila, ale bohužiaľ veľké sklamanie. Keď to porovnám s Grey´s anatomy, ktorá tiež býva občas trochu teatrálna je to len slabý odvar. Málo lekárov, ktorý sú špecialisti na všetko navodzuje taký zvláštny dojem. Mala by to byť pohotovosť kde riešia úrazy, a prvú pomoc, ale lieči sa tu všetko od odretého kolena, cez psychiatriu po onko. pacientov. Je to proste strašne prehnané. Doktori v zácviku robia úkony, ku ktorým by mal byť privolaný špecialista a podobne. To by som ešte všetko prežila, ale vadí mi nulový vývoj postáv, riešenie stále toho istého dookola najmä to, že tam stále niekto umiera. Do takej nemocnice by som si nešla dať ošetriť ani zarastený necht. Hold tento žáner je už asi fakt dosť vyčerpaný alebo sa scenáre píšu prirýchlo a na kolene. Nechápem ako sa to dostalo medzi najúspešnejšie seriály. Horšia bola už len Nočná služba to sa fakt pozerať nedalo. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Do třetice (a ne naposledy) to Dick Wolf rozjíždí s partou z Chicaga. Po hasičích a policajtech se na scéně představují doktoři a doktorky. Má to všechny rysy, které obsahují i ostatní seriály této značky a v rozsáhlém obsazení si každý najde své favority. Ať už jde o psychiatra dr. Charlese (mého favorita), dvojici rebelujících hezounů dr. Halsteada a dr. Rhodese, válečného veterána Dr. Choie nebo studentku Reese (mou favoritku). Jasně, bude to brzy stejná soapka jakou nám servíruje Shonda v Grey's Anatomy, ale to vlastně vůbec nevadí a je to přesně to, co od toho čekám. Pokud se vám seriálový svět v podání Dicka Wolfa líbí, tak vám do něj tenhle kousek zapadne naprosto bez Přesto si tu hodinku užijete a určitě vás potěší i propojení s ostatním seriály z Chicaga. *** 2. série Funguje to na mě u Chirurgů a není důvod, aby to nefungovalo i u Chicaga. Nečekám od toho zázraky a děj měnící historii televizních seriálů. Čekám sympatické postavy, které si musí projít nelehkými situacemi a to jak pracovními, tak i osobními. A přesně to mi Dick Wolf a jeho parta dopřávají vrchovatou měrou, takže nemám důvod si stěžovat. Jediné, co se mi nelíbilo, byl ten cliffhanger na konci. To je pěkně ošklivý... 3. série Stejně jako v předchozí sérii to plnilo roli pohodové oddychovky, která navíc dobře doplňuje ostatní Chicaga. Pár zajímavých linek se našlo a každá z hlavních postav je svým způsobem zajímavá a jsem zvědav, kam se posunou. Konec opět přinesl cliffhanger a opět byl v jeho hlavní roli Dr. Charles, akorát tentokrát není v ohrožení života. I tak jsem zvědav, jaké odpovědi to přinese na začátku příštího ročníku. 4. série Čtvrtá řada jela přesně podle šablony předchozích sérií, opět i s pěkně otravným cliffhangerem. Abych pravdu řekl, tak jsem čekal něco podobného u jedné z postav, které oznámily svůj odchod ze seriálu, ale asi chtěli připravit větší překvapení. I tak to pořád funguje jako dobrá oddechovka a doplněk k ostatním Chicagům, takže dokud to bude mít pro mě zajímavé postavy, tak budu pokračovat se sledováním. 5. série Ani pátá série nemění nic na tom, že je pro mě Med nejslabší z trojice seriálů z Chicaga. I když pár zajímavých případů se našlo. Nová postava chirurga Crocketta docela zafungovala a oživila dění. A i fakt, že se Will konečně posunul od nefungujícího vztahu s Natalií, mě potěšil. Tak uvidíme, co přijde za rok. 6.-7.série Chicago Med sice pořád sleduji, ale víceméně jen jako doplňěk k ostatním sériím, kdyby tam bylo náhodou něco, co je spojuje. Jenže crossovery jsou míň a míň pravděpodobné a klidně bych ho i vynechal. Na druhou stranu to občas nabídne docela zajímavé případy. Za sedm let už se i obsazení docela proměnilo, tak uvidíme, jestli to bude za sledování stát i dál. ()

trojkolka 

všechny recenze uživatele

A do třetice všeho dobrého jsou tu i doktoři. Líbí se mi to, s postavami jsem se průběžně začala seznamovat již v Chicago PD a v Chicago Fire, je fajn sledovat a poznat je trošku blíž. Nemocniční seriály se mi líbily vždycky. Další plus je provázanost všech tří seriálů více méně i časově a je fajn vídat herce z těch dvou dalších tady v Chicago Med a naopak. Pokud čekáte originalitu, tu tady jistě nenajdete, ale skvělý odpočinkový seriál. ()

Galerie (2 392)

Zajímavosti (1)

  • Prostředí chicagské nemocnice bylo představeno již v 65. díle seriálu Chicago Fire (od r. 2012). (Borrtex)

Reklama

Reklama