Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer 4
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (358)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Daly by se napsat mraky superlativů a pořád by to bylo málo. Ash vs Evil Dead je naprostým seriálovým zjevením, kult vypilovaný k dokonalosti, kde si každý fanoušek Lesního ducha musí ucvrknout do gatí. A vzhledem k tomu, že k uctívačům Raimiho dávného skvostu patří valná část veškerého hororového diváctva, budou mít pračky co prát. Dosud jsem neviděl seriál, kde by byla každá epizoda (ano, každá!) až tak na speedu a chrlila jednu povedenou scénu za druhou a já čučel jako tele na vrata, že už je šest ráno, já nešel spát a čeká mě sakra dlouhej pracovní den. Tý probdělý noci však nelituju, protože ASH SE KURVA VRÁTIL!!! Horror Challenge Tour 2016 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prvé epizódy - najmä Raimiho pilot - sú neskutočné. Nič také nemá na TV obrazovke obdoby. Je to prešpikované nápadmi, riadne krvavé a nekorektné a cynické. Bohužiaľ, čím ďalej je to menej Evil Dead a viac TV seriál s naťahovaným dejom, dôrazom na - ehm - postavy a preboha, prečo sa tu riešia vzťahy, priateľstvo a láska? NASRAŤ! Chcem masakre, krv, črevá, drsné hlášky a CYNIZMUS! Koniec hlásenia. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Chýr o tomto seriálovom počine veru neklamal. Až na jednu časť v druhej sérii dokonalé (tá, kde sa snažia zlomiť Ashovu myseľ)... Málokedy sa podarí takto výborne rozvinúť pokračovanie nejakej kultovej postavy. Humor tu na diváka srší doslova z každej strany a Ashove hlášky sa tu sypú rýchlejšie ako z guľometu. Do toho dej, ktorý nenudí no a samozrejme aj splatter ako sa patrí. Proste Evil Dead v civilizácii, ktorý nedá vydýchnuť, ani si nepamätám kedy som sa pri niečom takto nasmial. Jasná päťhviezda. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ash se k nám po letech vrátil ve velkém stylu, který mu může leckdo závidět. Jsem rád, že si seriál udržel vtipnou stránku, jako tomu bylo ve filmu z osmdesátek. Tvůrci si s tímto seriálem dali práci a ve výsledku je to strašně vidět. Atmosfericky vyšperkovaný, doplněný skvělou hlavní trojicí a jak už jsem říkal dříve, i z rozdrcení lebky, ze které třískají hektolitry krve se může stát vtipná podívaná. Opravdu tolik způsobů, jak zatočit se zlem se vidí málokde a některé momenty vás úpřímně překvapí. Jen tak dál! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze 10 epizod je na dany tema trochu moc. Jasne, Ash je furt ten starej znamej namachrovanej idiot co nejde pro hlasku daleko a krev tu misty strika ze vseho a na vsechny strany, takze v tomhle ohledu bez problemu, jenze je to cely tak trochu stereotypni, obzvlast, kdyz clovek skoukne vsechny dily najednou. Rek bych, ze celkove je to tak pet skvelejch dilu a pet prumernejch. Nicmene bavil jsem se a na min nez 4* to rozhodne neni. ()

Galerie (440)

Zajímavosti (14)

  • Bruce Campbell (Ashley 'Ash' J. Williams) je jediný herec, který se objevil ve všech dílech Evil Dead. (TomySCZ)

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama