Reklama

Reklama

Moderní metropole zvířat Zootropolis je město jako žádné jiné. Jen v Zootropolisu najdete luxusní čtvrti jako je Sousedství Sahara nebo chladný Tundrov. Je to velkolepé velkoměsto, ve kterém žijí pospolu zvířata ze všech koutů světa. Je to metropole, kde můžete být kýmkoli bez ohledu na to, zda jste obří slon nebo malá myška. Když však do města dorazí optimistická strážnice Judy Hopkavá, zjistí, že být prvním králíkem v policejním sboru velkých a drsných zvířat není žádná legrace. A protože chce všem dokázat, že na to má, skočí po první příležitosti řešit náročný a záhadný případ, i když to znamená vzít do party upovídaného a všemi mastmi mazaného lišáka Nicka Wilda. (Falcon)

(více)

Videa (26)

Trailer 3

Recenze (990)

POMO 

všechny recenze uživatele

Krimi ako od Shanea Blacka :-) Lenochodi ma rozosmiali ako nič za posledné roky. K slzám! Dizajn zvieratiek k zamilovaniu, množstvo hravých detailov, trefných narážok na reálny svet ľudí i klasické filmy. Perfektný český dabing. Pre súčasnú Európu to má navyše významový rozmer, ktorý tvorcovia zrejme ani nezamýšlali. Piatu hviezdu nedávam, pretože to nestojí na tak hutnom myšlienkovom základe ako V hlave. Zootropolis je "iba" perfekná zábava. ()

DJ Lonely 

všechny recenze uživatele

Celou stopáž mě to neskutečně bavilo a takhle hustě zábavnej a napínavej animák už jsem dlouho neviděl (jestli vůbec). Od ultimátního hodnocení mě odradila jen scéna na konci, která tak nechutně vlezle propaguje multikulturalismus, až se mi chtělo blejt. Jinak je to celej film zřejmý poselství, ale dávkovaný po kouskách a vhodně mezi tunama fórů, honiček atd. Tudíž vřele doporučuju. Btw. Ve chvíli, kdy se na scéně objevil ten nechutnej hlodavec s výrazem Marlona Branda, a začala brutálně zábavná parodie na Kmotra, jsem se málem udusil masalou. :) ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Chytrá, zábavná buddy detektivka s přesahem. Na nejmenší děti film bude fungovat spíše skrze roztomilost postav (Hopkavá je opravdu roztomilá a pak tam jsou ti křeččí podnikatelé, co si kupují mini zmrzky!!!) než by je to opravdu bavilo, protože humoru je tam méně, za to se film nebojí v rámci svého zvoleného žánru zacházet někdy do docela dospělých a temných postranních uliček. Příběh detektivky jako celek ovšem není nikterak originální a hlavního padoucha jde odhadnout téměř okamžitě, cením si tady hlavně toho, že jsem tento žánr, uplatněný na častější příběh o překonávání předsudků, škatulkování, diskriminaci a xenofobii snad ještě neviděl. Karcoolka byla cool, ale té šlo jen o to. Je to nápadité, pro znalejšího či pozornějšího diváka stále zábavné a celkově sympatické. Jenom to stále není na plný počet. 8/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Animované filmy patří k mým méně oblíbeným a Zootopii jsem si pustil aníž bych o ní cokoliv věděl, pouze to, že se jedná o letošní téměř miliardový hit a je to vskutku úspěch i za mě. Film ani tak není pro nejmenší, jedná se o pestrou detektivku řízlou buddy humorem s plno referencemi na známější filmy, které menší děti zcela jistě nepochopí. Film má úžasné tempo, překrásnou animaci, doslova až dech vyrážející, veškeré detaily a zvířátka působí lahodně (Ústřední dvojice výborná- Králíček k sežrání, Liška správně vypočítavá a smart), aby toho nebylo málo, tak dávkované a časté zvraty jsou velmi neočekávané a inteligentní. Kdo by to jen řekl, že pod anime obalem se schovává tak vymazlený film, který zároveň řeší světové problémy jako šikanu či rasismus. Scéna s lenochody highlight filmu !! :) 100% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOŽNÁ JSME SE VYVINULI, ALE HLUBOKO UVNITŘ JSME STÁLE ZVÍŘATA“... /// Zvěř v akci – „tak tohle už mě nepřekvapí“, řekne si kdejakej všežravec. Ovšem bacha tlusťochu! Tady je to jiný kafčo! Tohle není žádná šmírarna za dřevěným plotem, nebo vidlárna z kdovíjaký farmy. Tohle je policejní story srdnatý zaječice, která je fajnová, stejně jako celá zvířecí metropole. Hodně dobrej nápad u kterýho ani ti starší neusnou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále mně někdo tlačí na vocas (městskej úřad, starosta, prezident..). 2.) Zjistím, proč se v králíkárně nemám pouštět do žádnejch prasáren. 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (204)

Zajímavosti (62)

  • V původním znění některá zvířata mluví s takovým přízvukem, jaký odpovídá světadílu, ze kterého pocházejí. Jaguár Manchas mluví se španělským přízvukem, protože jaguáři pochází z Jižní Ameriky. Šéf Bogo, buvol africký, mluví s africkým přízvukem. (Ezis)
  • Když Judy po prvním dni v práci telefonuje rodičům, tak při ukončení hovoru hodiny na budíku i telefonu ukazují 8:40. Jenže o okamžik později, když pokládá telefon na stůl, už ukazují 9:44. (SONY_)
  • Judy si s rodiči volá přes aplikaci MuzzleTime, což odkazuje na aplikaci FaceTime, kterou najdeme v zařízeních značky Apple. (SONY_)

Související novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Reklama

Reklama