Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Já vám nevim. Tvůrci tohohle filmu se o ten vtip snažili asi tolik, až to přehnali a bylo to příšerný, trapný a ubohý. Možná někdy na toto "veledílo" narazim a pustim si ho, ale vyhledávat ho rozhodně nebudu. Nadruhou stranu jsem ale rád, že jsem opět viděl Jessicu a opravdu jen kvůli ní nedávám odpad! ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

"Ruka zabiják" je filmem vtipným, zábavným, zvráceným... Zkrátka je to jedna velká jízda s pořádně nabitým a úchylným programem ;-) V hlavní roli se představí blonďátý, roztomilý Devon Sawa ("Nezvratný osud"), který si zahrál líného kluka Anthona, co zná jen televizi a marihuanu, dále pak můj oblíbený herec Seth Green ("Nekecej a pádluj!") a Elden Henson ("Trosečník"). Tahle povedená trojka se sešla v té nejlepší formě a předvedla nezapomenutelný výkon. "Ruka zabiják" ani není horror, ale převládá zde spíše komedie s horrorovými prvky. Každá "horrorová" scéna se vždy jeví jako šaškárna a je to opravdu nářez! Zkrátka zde není bráno nic vážně a já si myslím, že je to dobře. Režisér Rodman Flender se zde inspiruje oživlou zabijáckou rukou, kterou jsme mohli vidět i v horroru Sama Raimiho "Evil Death 2", kde s ní bojoval Ash (Bruce Campbell). "Ruka zabiják" je přenesena do současnosti v nudném městečku, kde se prakticky nic neděje do té doby, než někdo začne vraždit.. Je fakt, že ve filmu není nic, co by se mi nelíbilo. Všechny scény stojí za to, protože jsou propracované tak, aby zaručeně pobavily a diváky i nediváky horrorových komedií zaručeně pobaví, protože je to zábava od začátku až do samotného konce ;-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovejhle masakr se prostě musí vidět, ruka která sama zabíjí a je jí vcelku jedno jestli je jejím majitelem líná veš Anton nebo jestli si to jako useknutá štráduje na školní ples kde urve kus hlavy Dextru Hollandovi z The Offspring, k tomu Seth Green s flaskou v hlave a pěkná Jessica Alba. To by samozřejmě na 5* nemělo být, ale nějak si nemůžu pomoct ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Takhle jsem se dlouho nebavil :) Filmeček si bere na paškál všechny ty rádoby horory a teenagerovské vyvražďovačky a docela silně je paroduje. Skvělé joky ("Viděli jsme světlo na konci tunelu" -"Tak co tu děláte" -"Bylo to moc daleko"), perfektní Devon Sawa (aspoň ze začátku kdy si jeho ruka dělá co chce), skvělé masky a triky (Seth Green se svojí lahví je neodolatelnej :). Je pravda, že ze začátku jsem se trošku i bál, ale postupem času jsem se jen těšil, až se "Ruka zabiják" zsae někde objeví :) ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel, kombinace zkouřenecký komedie, hororový komedie a teenage komedie dává nejlepší smix co člověk může hledat. Výborný nápady jak huličský (astmatickej inhalátor, zkouřený mrtvoly, závěrečnej motor-bong), hororový (useklá hlava, odstraňování ruky a další) a pak něco z teenagerskejch kde ční Jassica Alba páč to je fakt kus. Výborná zábava, těším se na další projekci tentokrát tak nějak rudýma očima. Subjektivních 5 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Miniaturní roličku, zaměstnance rychlého občerstvení ztvárnil ve filmu bývalý člen punk-pop-rockové kapely Blink 182 zpěvák a kytarista Tom Delonge, řekl zde jedno slovo "Alright!" (Stocki)
  • Film se natáčel ve stejné vilové čtvrti jako snímek Halloween (1978). (Stocki)

Reklama

Reklama