Reklama

Reklama

Moje love story!

(festivalový název) (seriál)
  • Japonsko Ore monogatari!! (více)
Trailer
Japonsko, 2015, 10 h (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Kazune Kawahara (komiks), Aruko (komiks)

Kamera:

Kazuja Arahata

Hrají:

Megumi Han, Nobunaga Šimazaki, Takuja Eguči, Ai Kajano, Daisuke Namikawa, Teššó Genda, Nozomi Sasaki, Džun Fukujama, Juiči Karasuma, Hideo Išikawa (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Student Takeo Gōda je poněkud větší než jeho vrstevníci, je to dobrák od kosti, ale holky ho nechtějí. Všechny holky, které se mu líbili, chtěli jeho nejlepšího kamaráda Sunakawu. Ale ten je všechny odmítl. Jednoho dne ale ve vlaku zachrání dívku Yamato do které se ihned zamiluje a jeho život nabere nečekané obrátky. Podaří se mu tentokrát získat dívku, kterou miluje? (Harroc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Larky 

všechny recenze uživatele

Zhruba do své půle je Ore monogatari!! vcelku zábavné rabukome, které, když už nic jiného, má alespoň, na poměry romantických Anime vcelku netradičního hlavního hrdinu. Tím je snad skoro třímetrový hromotluk Góda Takeo, který si, jakkoliv se to úplně na začátku nemusí zdát, najde roztomilou přítelkyni. Kolem Góda se pak v průběhu seriálu motá pár dalších slečen, vznikne i pár milostných víceúhelníků, prostě klasické rabukome. -------- Druhý poločas v rámci seriálové stopáže je ale místy až nesnesitelně stereotypní. Těch pár vtipů, které si tvůrci dokázali vymyslet a světe div se, většina z nich tančí kolem Gódového hromotluctví, opravdu překvapivé, tak těch pár vtipů pořád dokola opakují. Romantická linka scénáře pořádně nikam nevede, dialogy jsou často stěží průměrné a postavy jsou nezajímavé a zapomenutelné. ------- Že jde udělat rabukome aniž by mu došel dech po 10-ti dílech dokázal například fantastický School Rumble, takže to jde, jen se tvůrcům Ore monogatari!! nechtělo nic nad rámec jednoduché zábavy pro nenáročného diváka vymýšlet. Čisté 2* ()

Tichošlápek 

všechny recenze uživatele

Mám rád shoujo...ale když se najde shoujo, které je z klučičího pohledu, tak na to se teprve rád kouknu. :-) Ore monogatari!! je skvělým příkladem. Po prvním díle zatím působilo anime velmi příjemně. Doufejme, že následující epizody si udrží stejnou kvalitu, bude se to vyvíjet tím nejlepším směrem a konec to nepokazí. Běda jestli mě to zklame! :-D :-) ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Ehm jedno nechápem. Opýtam sa to priamo, možno aj spoilerom tak nečítajte ďalej hehe : Prečo by sa Takeo a Rinko (poznámka hlavný hrdinovia) k sebe naturálne či inak povedané prirodzene nehodili. Ak by sme sa, ale zúčastnili tejto premisy, že hlavný hrdinovia sa k sebe hodia čo potom? Áno anime stráca trochu na čare. Hlavný hrdinovia sa k sebe, ale hodia, dievča povahové ako je ona, potrebuje ochranu niekoho ako je Takeo. A čo je dôležité u mužov nezáleží, ako vyzerajú. ale aké majú ciele, potenciál a celkovú charizmu viac, áno samozrejme výzor je príjemný bonus v tomto všetkom. Takže si odmyslime toto a sústreďme sa na to čo to naozaj je toto anime, ostýchavé anime plné ľudí čo nevedia dobre vyjadriť city, prepletené tým, že si mladí ľudia nie sú istý sebou samým a nevedia ani tie city povedať niekomu inému. V takom prípade toto anime funguje tak ako má. (Niečo ako Tsurezure Children len s menej postavami) (Hodnotenie 3,5) ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Můžu uznat že Ore Monogatari!! opravdu lehce a jemně navazuje na romanci roku z předchozího (2014 - Golden Time). Nějak se mi líbil ten nápad dát tam Takea a vyobrazit ho jako hromotluka s dobrým srdcem. Ruku na srdce, anime by se dalo mírně chápat jako nabádání japonských otaku že i oni (tlustí, vyžraní asociálové) můžou získat pěknou loli přítelkyni která je bude podporovat a nezradí je. To ale jen fakt okrajově, protože pokud si tuhle - možná pravdivou - představu odpustíte, dostanete docela legrační, romantické anime, které je na oddych velmi dobrým kouskem. Trochu mě mrzí že dnešní představa romance spočívá v tom jak se vůbec dá pár dohromady, ale neřeší moc první pusu a vůbec intimní život. Anime určitě není typ světové kinematografie, který by se měl blížit skutečnosti. Přesto mi i tak chybí tento velmi klíčový prvek. Ore Monogatari má 24 dílů, z toho pusy tam padnou dvě, jedna u 15tého dílu a druhá okolo 18tého dílu. I přesto jsem se opravdu hodně zasmál při různých scénách a obecně se mi u Ore Monogatari dobře relaxovalo. Taky u mě anime vyvolalo nějaké emoce, ať už jde o nadšení nebo o vztek. Každopádně opravdu tento kousek doporučuju, ale odkázat bych vás odkázal spíš na Golden Time, který je podle mě té realitě trochu blíže ^^ ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Velmi milá romantická oddechová zábava, která dokáže být jak vtipná tak dojemná. Hlavní medvědí hrdina je neskutečný sympaťák, i jeho nejlepší kamarád Suna a roztomilá Yamato jsou fajn. Animace je pěkně barevná, soundtrack příjemný, opening s endingem sedí celkové atmosféře. Pro mě tento kousek zářivě svítí jako hvězda mezi mraky, neboť letošní jarní sezóna je jinak příšerně slabá a tohle je to jediné, na co se dá dívat. 8,5/10 ()

Galerie (794)

Reklama

Reklama