Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Úbohosť najhrubšieho zrna. Film je vyslovene určený ženám, ale vykresľuje ich v tak ponížujúcej forme, že sa nakoniec zdá, ako by všetky ženské boli tupé, primitívne a plytké, podobne ako sú tunajšie hlavné predstaviteľky. A to si určite nemyslíme, takže tento zvratok musí každý ochranca dôstojnosti žien poslať do odpadu. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V kontextu nebezpečný předvídatelnosti týhle taškařice až nečekaně velká prča. Možná díky tuně "mateřsko-vulgárních" hlášek, který pálí od boku ústřední maminy (trio zoufalka, puťka a štětka obsazený fakt skvěle). Největší díl úspěchu má na krku obří nadsázka, páč v tomhle filmu jsou úplně všichni přepálený karikatury, z nichž jedině hlavní hrdinku (Mila Kunis) lze občas podezírat z vývoje a nečernobílosti. Nezbytný morální kydáníčko odbyto naštěstí rychle. Není to žádná megapecka, není to chytrý a ambice končí u prostýho oddechu, ale pokračování určitě uvidim. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Bad Moms" bol pre mňa film, na ktorý som bol celkom zvedavý. Nie až tak zvedavý, aby som zašiel do kina, ale zase som mal pocit, že by to mohol byť celkom dobrý komentár a kritika na dobu, kde sa na matky aj deti kladú tak vysoké nároky, že to nezvládajú spĺňať. A jedna strana robí všetko, a druhá už ani nemá čas na to si užívať svoje detstvo, lebo celý ich život je naplnený aktivitami, aby sa raz dostali na vysokú školu. Lebo dnes už desiatich alebo dvanástich rokoch treba myslieť ako dospelý. A tento film to adresuje ako negatívnu vlastnosť, rovnako ako perfekcionizmus dnešnej doby, ktorý matky tlačí na to robiť milión veci naraz, z toho žiadnu nemajú čas robiť poriadne. Ja s týmito všetkými myšlienkami súhlasím a myslím si, že sú správne. A v podaní Mily Kunis to vyzerá veľmi dobre. Role matky rebelky sa ujala skutočne dobre. Problémom však pre mňa je fakt, že je to opäť komédia, ktoré vyzerá a reálne aj je "strašne americká." Musíme mať super párty, veľa chlastu, sexuálych narážok a využívania slovíčka "f**k" všade, kde sa dá. Plus neskutočné množstvo slow mode mi liezli občas už na nervy. Myslím si, že mali to poňať trošku serióznejšie a menej všetkých týchto amerických rádoby vtipov, ktoré už sú neskutočne staré. Ale zase to čo fungovalo na filme dobre je podľa mňa dobré. Ako som povedal kritika doby, hlavná hrdinka je dobrá, aj jej kamošky sú okey a celkovo film neodbočuje od témy a vie naučiť, že je okey robiť chyby. A preto si myslím, že veľmi tesne, ale nechávam filmu aj tú štvrtú hviezdu. Aj keď možno nelepí úplne dokonale a niektoré rohy budú odtŕčať. Hodnotenie: B- ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Navzdory velice slibným ukázkám, koná se průměrná komedie, která ale i tak vybočuje z řady. Ty nejlepší a nejzábavnější scény jsme mohli nejdříve vidět v trailerech. Chápu, že snímek spíše ocení matky s dětmi. Jelikož to já nejsem, tak musím film hodnotit jen po stránce příběhu a vtipu. Přiznávám, občas jsem se zasmál a i hlasitě. Jinak se ale jednalo převážně o vulgární humor, který se zaměřoval na dívčí diváky. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho místama stupidního humoru a scének, tak bych dala vyšší hodnocení. Výběr hlavních hereček mi sedl. Milu Kunis můžu už od filmu Kamarád taky rád. Vtipné chvíle se ve filmu určitě našly, o tom žádná. Ale pořád bylo hrozně znát, že je to americký film a ve finále vlastně nepřináší vůbec nic nového. 55%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)
  • Amy (Mila Kunis) jezdí na začátku minivanem Chrysler Pacifica. Červený muscle car, který řídí Amy v průběhu filmu, je první generace Dodge Challenger ze 70. let. Gwendolyn (Christina Applegate) vlastní bílý Range Rover. (FIAT 500)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama