Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (369)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedna ženská je na mateřské s 2 dětmi. Musí se o ně věčně starat,vozit je do školy dělat jim úkoly a do toho ještě musí pracovat v práci ve výrobě kávy.Jednoho dne si řekne a dost a vydlábne se na to najde si 2 podobné ženské a začnou si užívat života. Pak jim, ale začne někdo dělat bordel v životě tak se polepší a začnou se naráz ničeho nic. Spíše průměrná komedie s 4 vtipy nebo scénami (Isis,Van Diesel, scéna jak si zkoušela ty šaty a říkaly,že to má tak na pohřeb a scéna jak potom šly na tu party a ty děcka na ně hleděly). Jinak to není vtipné vůbec její manžel je tam úplně zbytečný a ten co ho balila zase dostane málo prostoru (scény s ním patří k nejlepším ve filmu). Navíc zde chybí komu fandit ženská co si nabouchá 5 děcek (možná jich měla dokonce i víc) a nezvládá to moc sympatii nepobere (rozumný člověk si řekne proč si jich chtěla tolik) druhá se radši pro změnu stará o to s kolikati chlapi se vyspí než o vlastní děcko (na konci mu řekne, že ho má ráda to je krása cca 5 roků na něho dlabala a pak mu řekne, že ho má ráda). Postava Mily to též moc nezachrání (kvůli kámoškám se vydlabat na práci) a ta její sokyně ve škole je postava úplně zbytečná (nemám rád ty rozmazlené fifleny co mají prachů jak šlupek a neví co s něma) P.s. v rámci rasové korektnosti zde nejenže tančí Běloši a Černoši, ale dokonce i Arabé (předpokládám, že v druhém díle bude Žid nebo homosexuál). P.s.2 závěrečná scéna mě připomněla Královnu Ročníku tam na konci každý říkal jaký je mimoň tady pro změnu každá ženská říká jak dlabe na vlastní děcka. 20 procent za hudbu a 20 za film více ani omylem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Desperate Housewives, dlaždičsko-dementní variace. Dejme stranou, že uvěřit Mile Kunis roli strhané matky je stejně těžké, jako vidět Melissu McCarthy u striptérské tyče a neoslepnout. Tyhle splašky na mě s železnou pravidelností leje Seth Rogen a ozvláštnění chromozómem XX či myšlenkou, že institut dokonalé matky je jen život omezující chiméra, se nakonec stejně utopí ve stoce přeplněné chlastem, vicodinem a klišé.. Ta poněkud volná kultura firmy, kde na částečný úvazek pracovala Amy, mě nesmírně zaujala a asi jsem odhalil i skutečný předmět jejich podnikání. Vzhledem k tomu, že se pachem kávy maskuje kokain, pojal jsem podezření, že čtrnáctidenní celozávodní dovolená spjatá s úmrtím Jona Sněha bude mít nějakou spojitost s vybouchlou zásilkou z Kolumbie.. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Ak si odmyslím to, že každý chlap ktorý nevyzerá tak, že sa práve vrátil z fotenia reklamy na spodné prádlo je vykreslený ako totálny hňup a hovado, tak je to prekvapivo veľmi milé a sympatické. A takisto je veľká škoda tej dementnej zápletky s voľbami, ktorá to strašne brzdila. Inak fakt príjemna oddychovka so super castingom. Vo svojom žánri a súčasnej konkurenci v pohode 7/10 P.S. Má to veľmi pekné záverečné titulky, ktoroé mi to hodnotenie v poslednej chvíli vytiahlo tak vysoko. Ale to tvrdím ako človek, ktroému prišiel dojímavý Martha twist v BVS :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $113,257,297Tržby Celosvetovo $183,936,074 Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,015,498Tržby za predaj DVD v USA $10,573,837║ fajn, praštená odjebávka ale pobavilo, Kuniska je šmrncovná /75%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Až moc feminosexistické a pre mužského diváka absolútne nevhodné. Scéna v obchode však bola sranda, tá sa vydarila - tak blbé a strelené až to bolo dobré (k tomu ešte výborne zvolená hudba). Ďalšie plus už vidím len v herečke M. Kunis, ktorú mám celkom rád, a ktorá tak aspoň v mojich očiach a z prízemných dôvodov, zachránila čo mohla, no.... vlastne, aj tak toho veľa na záchranu nebolo. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama