Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (197)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu tolik nespokojenejch komentaru a mizerny hodnoceni, jasne, neni to zadna pecka, na druhou stranu v porovnani se soucasnou animovanou produkci az na par vyjimek to naprosto v pohode obstoji. Pribeh je sice dementni, ale neda se mu uprit urcita originalita, minimalne prostredim, kde se dej odehrava. Animace spis prumerna, hudba spis nadprumerna, fory obcas zafungujou, obcas ne, linie v "realnym" svete vicemene zbytecna a postavy bezezbytku sympaticky a zabavny. Takze na 80 minut vypnuti naprosto v pohode film. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Určitě to není taková tragédie, jak nejen zdejší, ale obecná hodnocení líčí. Naopak. Ano, možná to není kvalita Pixaru, ale nápad zpracovat vnitřní svět smartphonu, jeho fungování v rámci aplikací a za postavy dosadit populární fenomén emoji, je rozhodně něco, s čím se dalo dost vyhrát - a filmu se to i povedlo. Nehraje sice na genialitu (hlavně humoru), ale celkem prostý příběh o hledání sebe sama s typickým klišé „být něčím jiný a zda to je, či vlastně není špatně“. Ale nápady dostávají prostor, je to veselé, barevné, sympatické, částečně i popkulturní a kdo smartphonům aspoň trochu holduje, by si v tom měl najít to své, nad čím vyjádří nějakou tu pozitivní emoci. Dost bych vytknul nedostatečné prokreslení vztahů mezi postavami, které se zkrátka nevyvíjely tak, jak by měly. A to samé vyobrazení vnějšího světa, který fungoval bez nějaké hloubky, čistě jako prostor pro ten virtuální. Osobně jsem neočekával nic, možná tak animovanou tragédii, nicméně opak byl pravdou. I bych na to býval do toho kina tehdá šel. 70% ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Absolutně dokonalé převedení emotikonů do filmu. Na jednu stranu dost kýčovité, přesto bravurně propracované a aktuální. Krásná podívaná nejen pro děti, ale i pro dospělé o jednom smajlíku PCHÉ, který se jaksi taksi nepovedl. K tomu spousta vlezlých písniček, známých her a vlastně všeho co dennodenně musíme používat. [3342. hodnocení, 154. komentář, 48%] ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale: vážně to není až takový odpad. Premisa je přirozeně stupidní, její zpracování mohlo být ale omnoho, omnoho tragičtější. Bohužel není dostatečně bizarní, a tak je film (asi díkybohu) zapomenutelný. Nejspíš proto, že děj je jakýmsi gulášem všech současných animáků (nejvíc asi připomíná Inside Out ), animace je dobrá a barvy jen občas znásilňují oči. Nejbizarnější moment: reklama na Candy Crush ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem byl připraven na nejhorší. Zdejší filmové hodnotitelstvo má na animáky celkem čich. Čekal jsem tedy velmi dlouho na okamžik, který nastává asi 2x do roka, na okamžik, kdy budu mít na animák chuť. Ten okamžik nastal dnes. Při sledování jsem rozhodně netrpěl (jako drtivá většina hodnotících), nicméně ani jsem se nebavil (jako nikdo z hodnotících). Průměrná animace zřejmě vůbec nikoho nevytrhne. Příběh včetně zápletky mi přinesl přesně to co jsem čekal jen z názvu snímku. Pár úsměvných momentů jsem zaregistroval, na příběh se koukat dalo, takže takové hezčí dvě hvězdy sem zřejmě patří. Žádalo si to snad jen zajímavější ústřední trio. Přeci jen, když žádná ze třech postav není zajímavá, tak je něco zle. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • O výrobné a distribučné práva na film sa uchádzali aj Warner Bros.a Paramount Pictures. V júli 2015 bolo ale oznámené, že ich získava Sony Pictures Animation. (Scraffy)
  • Virtuální kapela hraje na večírku píseň „We're Not Gonna Take It“ od americké heavy metalové kapely Twisted Sister. Tato skladba pochází z jejich alba „Stay Hungry“, které vyšlo 10. května 1984. (rublik05)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama