Reklama

Reklama

Myšlenky zločince: Za hranicemi

(seriál)
  • USA Criminal Minds: Beyond Borders (více)
USA, (2016–2017), 17 h 58 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Erica Messer

Kamera:

Yasu Tanida

Hrají:

Gary Sinise, Alana De La Garza, Daniel Henney, Tyler James Williams, Annie Funke, Kelly Frye, Gerald Webb, Crystal Allen, Juliette Angelo, Yancey Arias (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Myšlenky zločince: Za hranicemi je odvozeninou (tzv. spin-off) slavného seriálu Myšlenky zločince. Specializovaná divize FBI se v něm věnuje řešení zločinů a záchraně amerických obyvatel, kteří se nějakým způsobem dostali v zahraničí do nebezpečí. Vedoucím skupiny je Jack Garrett (Gary Sinise), jeho tým se skládá z  Clary Segerové (Alana De La Garza), velmi inteligentní antropoložky, která mluví několika jazyky, Matthewa Simmonse (Daniel Henney), válečného veterána, který má skvělé schopnosti pokud jde o práci v terénu, Russe „Monty“ Montgomeryho (Tyler James Williams), soucitného, brilantního technického analytika jednotky, který navíc zajišťuje spojení do Států s rodinami těch, kteří jsou v nesnázích, zatímco je jeho skupina daleko od domova, a Mae Jarvisové (Annie Funkeová), neohrožené medičky. (AXN)

(více)

Recenze (10)

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Zdařilá kriminálka, která se od ostatních odlišuje exotickými lokacemi, kde se příběh odehrává. V těchto lokacích jsme pak seznámeni s kulturou dané země, což je taky příjemným překvapením. Co se týče hlavních postav, jsou nalajnované přímo podle šablony. Hlavní postava, jeho chytrá milostná známost, černoch, Asiat a extra chytrá holka. Všechny jsou ale vesměs sympatické a do děje, který se točí okolo cestování za hranice USA to vcelku vkusně zapadá. Pro někoho, koho by zajímal poněkud jiný druh kriminálky je tento seriál jako dělaný. Za mě silných 60% ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Gary Sinise tady hraje naprosto stejnou postavu, jakou hrál v CSI:NY, takže to spíš působí, jako spinoff CSI = Maca Taylora už nebavilo rešit vraždy v New Yorku a tak vezme práci, kde může řešit případy po celém světě... :) K tomu má jedno velké letadlo a celkem sympatický tým. 1. série = 65% ()

Reklama

Bube1 

všechny recenze uživatele

PILOT: Zatím neškodné civilní rozšíření mé nejoblíbenější kriminálky. Casting celkem průměr (vybočuje snad jen sympaťák a kriminálkový mazák Gary Sinise), napětí taky někde uprostřed a z vod průměru u mě tenhle počin zvedá zatím jen prostředí. Výlet do Thajska potěšil a jestli se opravdu podíváme v každém dílu na jiné místo s různým kulturním a politickým zázemím, bude to paráda. Takže pro začátek optimistické 4 hvězdy. EDIT: Po prvních pár dílech si mě seriál získal. Atmosféra je v každém dílu správně temná, dokonce bych řekl, že dotáhla původní Myšlenky a casting začíná být čím dál více sympatický. Očekávám, že na konci první série zvednu hodnocení na plný počet. ()

shifter 

všechny recenze uživatele

Slabucky spin-off serialu Criminal Minds, co je trosku nepochopitelne kedze uz aj povodny serial nejaky ten rok straca dych (a toci hercov). Tu je v hlavnej ulohe Gary Sinise, ktory je zaroven jednym z producentov serialu. Ano, v kazdej epizode sa team vysetrovatelov presuva do inej krajiny, paradoxne vsak len v podobe ilustracnych zaberov, kedze serial sa nakruca v Kalifornii. Zapletky su plne klise a za vlasy pritiahnutych stereotypov, vratane naivnych a dovercivych turistov na jednej strane a zakernych "miestnych", ktori sa nezastavia pred nicim a v reale ich moze zastavit len gulka z hlavne agenta FBI. Miestna policia je spravidla vykreslovana ako banda kratkozrakych, neschopnych amaterov... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela slabota, sice zajímavé destinace, ale příběhy jsou dosti nedotažené, postavy ploché a scénář nudný. Koukat se to dalo, ale žádné napětí, či závan dramatu se nekonal. Navíc casting se moc nevyvedl, všichni jsou nesympatičtí a bezbarví. Za mne 40% max. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (2)

  • Vyšetřovací tým seriálu jsme mohli vidět i v původních Myšlenkách zločince (od r. 2005), konkrétně v 19. dílu 1. série s názvem ''Beyond Borders''. (Bube1)

Reklama

Reklama