Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (999)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak nám zabili Detpůla, koorvy! A to ani nemoosel do Sarajeva. Asi tak sedm koolí je na dvě hodiny sračkoidního patosoo a toopé homixiády opravdoo málo. Koolí sice fuckt genitálních a třeskootých, ale jinak jim oproti snesitelné jedničce asi oomřel ten brootalně přisprostlý hláškař, a jeho chabá náhražka se vesměs zmohla jen na trapný fekál a tooctově debilní omalovánkoo pro retardy, která kromě dost dobrého Štěstí spíš noodí. Čili něco, jako když se Vám lascivní prsatice okázale snaží nacpat prst do prdele, pročež vy náhle procitnete a zjistíte, že je to jen chloopatý ookazováček vašeho otylého proktologa, jenž se vám s vilně sexistickým oosměvem pokouší velmi, ale velmi pomaloo vyšetřit prostatoo. Jestli to takhle poojde dál, boode trojka o tom, jaxe nový globální, veskrze sympatický a charismatický homixový záporák Džoš jen snaží přes latexový obleček zavést Gájenu Gejnoldsovi Kabel. Hodně hnoosná trojka, a to jen proto, že měl někdo koule vypoostit alespoň těch sedm nevybíravých a roztomile voolgárních vtipoo mezi všechny ty korektně prooderní šosácké kokoty. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Za mě jsou comicsy v posledních letech v tvůrčím úpadku. Jednoduše únava materiálu, kterou má zakrýt bezduchá digitální destrukce všeho. Deadpool je jiný. Drsný, vtipný, eRkový, oprsklý, svižný, cynický, ukecaný. Nic pro děcka, protože mladší brácha Freddyho Kruegera se zase hodlá pomstít. S červenou se nešetřilo, s utahováním sama ze sebe, ze žánru, z jiných filmů jakbysmet. Navíc i když pokračování uvidíme víckrát, pořád spolehlivě najdeme něco nového. Kdo se prostě v aktuální popkultuře orientuje, bude nadšený. Deadpool není žádný Mirek Dušín a režisér David Leitch zodpovědný za prvního Johna Wicka rovněž žádné ořezávátko. Digitální triky občas zaskřípou (a to je jen jedna z mála kaněk), příběhově to taky místy drhne a stavba příběhu se docela rozpadá (však na to i samotný Deadpool upozorňuje), ale všechno smete dravé podání a sebevědomý Ryan Reynolds, který je ve svém živlu. Začne to happy titulky, pokračuje mnoha výtečnými scénami (včetně té s dorůstajícími nohami nebo patetickým loučením) i trefným vystupováním z děje. Jde prostě o hravé pokračování s chytlavým hudebním doprovodem, nespočtem nápadů a hvězdnými camey. Reynolds kráčí vzhůru. Zaslouženě. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V průběhu filmu jsem hodně přemýšlel, jestli je vlastně dobře, jakým směrem se Deadpool ubírá. Později mi ale došlo, že v tom je brutální potenciál. V porovnání s bojůvkami Avengerů je tenhle příběh asi tak důležitej, jako když na okně rozmáznete mouchu. Má ale plno skvělých nápadů. Z rádoby nezajímavých postav Marvelovského universa dělá super partu, kterou je radost sledovat. Sice mě trošku zarazil ten Josh Brolin, ale jeho verze Terminátora mi ve výsledku vůbec nevadila. Stejně tak mě pobavil i nápad narvat do Marvelovky kluka z Novýho Zélandu z filmu Hon na pačlověky. Pochybuju, že by to nebyl nápad Taika Waititiho, když natáčel Thora. Všechno totiž v tomto světě působí až moc provázaně. Osobně mi to ale vůbec nevadí. Příběh je sice poměrně o ničem, ale po shlédnutí tohoto dílu mám skoro pocit, že druhý díl je o chlup lepší, jak ten první. A navíc je tu celá řada nenápadných, ale dost důležitých momentů pro chod celých Marvelovských dějin. Takže se tento film v historii zfilmovaných komiksů rozhodně neztratí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi více než první díl - ubylo totiž toho nejjednoduššího pubertálně laciného humoru. Deadpool 2 je přitom až neuvěřitelně utržený ze řetězu, má skvělé spolu- i protihráče (Josh Brolin je jako Cable fantastický, Zazie Beetz si vás v roli Domino stoprocentně získá), opět mu nedělá problém vzbudit uvěřitelné emoce ani neřízené salvy smíchu, děje se v něm mnoho nečekaného (X-Force!!!) a ani na chvíli to není křečovité. Super. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, na tohle jsem šel nuceně jako doprovodná eskorta. Mého potomka s jeho kumpány na to totiž kvůli věkovému omezení nechtěli pustit, leda s podmínkou, že na to půjde i nějaký dospělý s nimi... Oni už stáli před kinem já někde jinde, nicméně jsem vyslyšel mobilem volané SOS aniž bych následně tušil na co že to jdu. Říkal jsem si, že dalšího Spidermana (podle plakátů) asi přežiju, když už nic jiného bude tam asi nějaká akce a digitální efekty dneška... No nebudu se tu tentokráte rozepisovat dlouze. Vtipy byly dost pubertálně jednoduché (omladině se líbily) , sem tam nějaká lepší narážka ke které už bylo třeba něco nebo někoho znát aby jste pochopili význam fóru. Akce celkem přehršel, ale na to jsme poslední dobou zvyklí a nebylo to zas nijak nestandardní. Honičky konvoje fajn, nejvíce jsem se asi nasmál při para-výsadku superhrdinů. Závěrečná bitka mutantů mi nic neříkala ani jako parodie ani jako vážně míněná zápletka, stejně tak slzičkový konec... Já nevím, ale tohle prostě není typ filmu pro mně... Jestli to měla být parodie na věci od Marvelu, které mi samy o sobě připadají dost mimo, asi bych musel tento žánr hlouběji znát. A nebo mi halt už není 14. Za mně tedy jen tři obojky eliminující mutace a je to jen tak tak. * * * ()

Galerie (124)

Zajímavosti (109)

  • Ve filmu se sirotčinec jmenuje Essex. To je odkaz na dlouholetého padoucha z komiksů o X-Menovi, pana Sinistera, známého také jako Nathaniel Essex. Sinister kdysi vedl sirotčinec, který v komiksech používal k manipulaci s mladými mutanty. (griph)
  • Brad Pitt (Vanisher) natočil své cameo za pouhé dvě hodiny. (griph)

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama