Reklama

Reklama

Van Helsing

(seriál)
  • USA Van Helsing
Trailer
USA, (2016–2021), 46 h 36 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Rich Walters

Hrají:

Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Paul Johansson, David Cubitt, Vincent Gale, Tim Guinee, Aleks Paunovic, Chad Riley, Jennifer Copping (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(65)

Po třech letech v kómatu se Vanessa probouzí do světa pleněného upíry. Spolu s nesourodou skupinkou přeživších bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (9)

Trailer

Recenze (22)

Jeremiasz 

všechny recenze uživatele

Postapo? Super! Upíři? Fajn. Dracula a VanHelsing jako ženský? Tady už čichám problém. Opravdu baví mužské postavy, ty ale hraji jen druhé housle, duraz je zde kladen na ženy všech barev a jejich proporcionálnímu vyvážení a v teto násilné feminizaci je problém. Ženy musi hybat dějem za každou cenu, je jedno, že jsou mizerné herečky (krom Hefner, ale ani ta tu nepodala zrovna oslnivý vykon), navic některé charaktery postavené jako zeny jsou fakt na pěst. Koukat se na to celkem dá, jako vata, nez prijdou dalsi série tech opravdu dobrych seriálů, to poslouží celkem dobře ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po rychlo shlédnutí prvních dvou řad musím konstatovat jediné. Nápad jak upíři vylezou po výbuchu sopky je jediné, co v seriálu stojí za zmínku. Jinak je to strašná, nudná kravina, bez špetky invence, emocí či gradace. Postavy jsou ploché, děj předvídatelný, kamera děsná, hudba nablblá. Za mne jedná bezkrevná hvězdička. Shlédnuta 4. řada a jeto na odpad. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Co se dá dělat. Nejpřitažlivější na seriálu je jen to, že tam je jakýsi skvělý upír. Bohužel ten se prvně ukáže až na konci druhé série a bohužel ne všichni mají na to, aby dali celé dvě série a neumřeli při tom nudou. Herecké výkony jsou spíše špatné, příběh je nezajímavý, v podstatě si řeknete nah a ani není nutné vědět, jak to dopadne. Přiznávám, že jsem do toho šla, že je to bude odpočinkový seriál s upíry a jejich lovci. No trochu jsem se spletla; upírů tam sice bylo dost, lovců ale moc ne, objevovali se dost náhodně a aby se neřeklo, odpočinkové to také nebylo. To, že mě seriál uspává , neberu jako odpočinkové. 35 %. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

První řada byla excelentní a zajímavá a pro mě osobně fakt wow. No a potom to šlo z kopce. Z velmi prudkého kopce. Poslední dvě serie jsem jenom tak proletěl a určitě se k nim někdy ještě vrátím, ale dost mě zklamalo jak se ten seriál vyvíjel. Jak by prostě točili z povinnosti a všechno bylo tvořeno jen s polovičním úsilím a mnohdy ani to ne. ()

K4my 

všechny recenze uživatele

nebýt pár faktických chyb, do očí bijící, nebýt určitých nesmyslně přehnaných scén a nedokonalostí ve scénáři, absurdní chování ve stylu "cesty boží jsou nevyzpytatelné", se jedná o super survival ze světa upírů čerpající z tradiční literatury a komiksů.... a když se najde seriál, u kterého se vydržím koukat celý den, tak to o něčem vypovídá :-) Jsou tam místy zajímavé chvilky a děje, jen to bohužel zavání jistým syndromem nucené zápletky. Vždy víte že se něco stane ,až to po nalezení xtépadesáte skupinky přeživších začně opravdu "sráth", stejně jako typické scénaristické klišé, aneb teď jsme v nebezpečném prostředí, tak proč si nepokecat o životě.... Na druhou stranu, není to až tak extrémně ukacený seriál jako Daredevil a jiné, ovšem taky nemá takových kvalit.... Rozhodně si ale počkám na třetí sérii. ()

Galerie (457)

Reklama

Reklama