Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (55)

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Já nevím ale pode mě se dá natočit pěkná a zábavná komedie aniž bych za každým třetím slovem musel slyšet vulgarismy typu : " mrdka, šoustat, vojebat, přeblafnout, kurva, prdel, ...." . Proč proboha tvůrci točí takhle agresivně-vulgární pseudokomedie.... Naprostá vulgárnost navíc působí smutně vzhledem k věku hlavních představitelů - kdy se má jednat o studenty do 20ti let.... a tudíž se k nim taková mluva nehodí.... Komedie je díky zvolenému slovníku spíš k pláči, bez nápadu, mám z ní spíš smutný pocit, že dnes bez pořádně vulgárního slovníku málokdo natočí teenage komedii... Chjooo kde je éra Prciček či Pařeb ve Vegas.... Ubohý tento filmový počin jest.... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Moderná francúzska komédia, ktorá sa vyznačuje prvkami práve tak typickými pre Francúzov - ľahostajný parížsky život, utrácanie peňazí, tráva a život v spoločenstve. Tento snímok mal viac pozitívnych a úsmevných momentov ako tých nudných a nelogických. To by sme asi boli ale blázni, keby sme v komédii hľadali logiku. Ja som od tohto niečo očakával a viac-menej som to dostal. Skvelý tip na odreagovanie. 70 % ()

Reklama

M_crha 

všechny recenze uživatele

Nevím kam to zařadit , každopádně je to perfektní komedie. Možná bych to přirovnal k Fakju pane učiteli ale má to určitou jemnost a takový ten zábavný esprit co mají francouzské komedie. Je to čistá kino zábava, která rozhodně neurazí a scény z filmu se každému budou vybavovat dlouho potom co film viděl. ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem zas viděl něco zajímavého, nevšedního, zvláštního, evropského, a jsem tomu rád. Příjemné osvěžení mezi americkými slátaniny, které se nevím proč nazývají velkofilmy a českou vytěženou hlušinou. Francouzské filmy mám rád, vždycky osvěží, na nic si nehrají, s ničím se nemažou a dovolí si prakticky všechno. Proč ne ? Proč jen to tak neumíme ? Proč se naši tvůrci na tyhle filmy nedívají ? Možná by se něco přiučili ale asi nechtějí. Faktem je to, že v ČR by si tenhle film na sebe bohužel nevydělal. On si ale nevydělá skoro žádný, proč se tedy proboha točí, když ne pro zisk, ne pro diváky, ne pro kritiky, tak pro koho ? :-) U tohoto jsem věděl úplně jasně pro koho je, hlavně pro mladé, hlavně pro lidi, co mají rádi dobrý film a dokonce možná i pro kritiky. Tomu se přeci říká "umění" nebo ne ? :-) ()

Pooky 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, asi jsem už na tento typ legrace stará nebo co... Že je něco špatně jsem začala tušit ve chvíli, kdy jsem zjistila, že je to dabované. A ano, je to po dlouhé době film, u kterého jsem se chvílemi cítila trapně. Musím uznat, že kamera je opravdu slušná, jsou tam momenty, u kterých jsem se zasmála, místy jsem se i lehoulince dojala, ale znova bych už to asi vidět nepotřebovala. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 27. května do 28. července 2015 v pařížském regionu a v Thajsku. (bianci)

Reklama

Reklama