Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 3
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (280)

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle rychle jsem ještě žádnou sérii nezhlédl, a kdyby neexistoval spánek, tak by to bylo dokonce ještě dřív. Dořeší se události z jedničky, na které se prve nedostalo a které mě zajímaly. Nabídnutá různorodost, více perspektiv a příběhové linky na mě tentokrát zafungovaly bez výjimky, záhady nepřerůstají tvůrcům přes hlavu, ukázal se pravý potenciál a nové postavy lehce zapadnou mezi ty známé. Snad si i budoucí série udrží kvalitu a budou nadále úspěšné. (Netflix) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přece jen mi druhá sezóna přišla trochu slabší než sezóna první, ale musím uznat, že je to pořád hodně dobré a poslední díl jsem si užíval. Ten retro nádech trochu zeslábnul, což mi přišlo jako škoda, ale sem tam dobře vykoukl. Některé dějové odbočky se zdály skoro zbytečné, ale ty postavy si stejně oblíbíte. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série Stranger Things dokázala to samé, co série první. Přišla s dalším mysteriozním příběhem, který nenápadně navazuje na příběh ze série první a přitom si vytváří naprosto soběstačné a sebejisté prostředí, které mě prostě bavilo od začátku do konce. Osmdesátková atmosféra je cítit i z účesů na hlavě a hezké jsou i momenty, kdy tvůrci naprosto vědomě naráží na řadu tehdejších filmařských legend od Terminatora počínaje po Indiana Jonese konče. Ke konci série jsem si přál, aby nám ústřední parta s Jedenáctkou v čele nikdy nezestárla a zůstala pořád tak super, jako tomu je teď. Snad třetí série přijde co nejdříve... ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok 2017 nám vracia seriál "Stranger Things" a všetci s napätím očakávali, čo sa bude diať v tomto malom pokojnom mestečku ďalej o rok neskôr. A podľa mňa druhá séria úspešne nadväzuje na to, čo nám priniesla prvá. V prvom rade je ale potreba povedať, že kým prvá séria sa sústredila na príbeh, kde sa kamaráti snažili nájsť strateného Willa a stretli sa s dievčaťom Eleven a mali sme jeden veľký príbeh, ktorý prežívali všetky postavy dokopy, druhá séria je úplne iná. Popravde je tu tých príbehov viacero a všetky sa nakoniec prepoja. A myslím si, že všetko to funguje skvele. V prvom rade sú to postavy, ktoré máme radi a vracajú sa na naše obrazovky. A je to rovnako skvelé. Will tu má väčšiu rolu a jeho spojenie s "Upside Down" je vynikajúco stvárnené, plus bez toho aby som išiel do spoilerov poviem, že to bude mať ešte veľkú dohru. Máme tu novú postavu Maxine, ktorá je vynikajúca a dozvieme sa toho viac aj o El. Inak, tá sa v tejto sérii až tak veľmi neobjaví, ale keď tu je, tak je rovnako skvelá ako naposledy. Nechcem toho prezrádzať veľa, ale poviem, že každá postava tu dostane priestor, všetko nakoniec do seba zapadne a atmosfericky je to presne to isté, čo sme mali naposledy. Napriek tomu, že druhá séria je úplne iná než prvá, je rovnako vynikajúca a všetkým odporúčam. Či už ľuďom, čo majú radi horory, alebo ľuďom, ktorí chcú iba dobrý seriál. Tak či tak, nebudete ľutovať. Hodnotenie: A+ ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako furt je to fajn, ale S02 mi přišla jako klasická natahovaná. Jsme na stejném místě se stejnými lidmi, plus dvě nepodstatné postavy, a co se dělo dříve, se děje v nějaké variantě znovu (paralela s DOOM 2 :). A znovu je třeba zachraňovat svět a znovu se to podaří, ale nebojte, bude S03. V S01 se atmosféra šponovala, tady se jede na volnoběh a jen se přidává víc slizu a mrtvých vědátorů. A hle, najednou je tu navíc Osmička, jedenáctka začne všechny v dalších sériích hledat a máme tu paralelu se Sense8. Asi mě to tentokrát moc nepřesvědčilo. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (33)

  • Karen Wheeler (Cara Buono) si ve vaně čte knížku „Heart of Thunder“ („Bouřlivé srdce“) od Johanny Lindsey. (Duoscop)
  • Paul Reiser hral rovnakú scénu prepadnutia vojakov cudzími organizmami (aj s rovnakým detailom radarového pohľadu na scénu) v dvoch filmoch: ako Carter Burke vo Votrelci (1986) a ako Dr. Owens v tejto epizóde. (andrejba)
  • Když se při večeři Mikea (Finn Wolfhard) jeho otec (Joe Chrest) zeptá, jestli by skočil z útesu, Mike neodpoví. V 1. sérii Mike opravdu skočil z útesu, aby zachránil svého kamaráda. (HellFire)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama