Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Surne hladam transport na svoju domovsku planetu. Neviem, ktora to je, ale ked citam okolite reakcie, Zem to urcite nebude😢za mna 5-6/10 a aj to iba vdaka vynikajucemu poslednemu dielu a super pasazam s monstrom (tie ma bavili cely cas). Vsetko, co ma bavilo na dvojke bolo prec a co ma tak stvalo na jednotke bolo este posilnene. Nemozem si pomoct, ale ja som tam tu atmosferu, napatie a sympatie k postavam (az na chvilkove zachvevy - cca 5 minut na diel) vobec necitil. Vykradanie die hard, terminatora alebo invazii lupicov tiel uplne mimozne. Ako sci-fi verzia Red Dawn je to akceptovatelne, pretoze to ma rovnaku kvalitu ako Milliusov film. Velmi som tomu isiel vpred a velmi som chcel nech ma to bavi, ale bohuzial. Vy ostatni si to uzite (myslene bez sarkazmu). Dalsiu seriu uz kvoli zvedavosti nedam. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mňa do tretice všetko najlepšie. Druhú sériu som si dostatočne užil, aj keď sa nedostavilo nadšenie a wow efekt zo série prvej. Možno za to ale môže aj vek hrdinov, že som sa do ich osudov a prvých lások dokázal viac vcítiť. Vyvážená kombinácia skvelého humoru, romantiky, hororu, nostalgie, popkultúry a niekoľkých skvelo nakrútených scén a výjavov s parádnou atmosférou. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na tuto sérii bylo zatím nejdelší a tak byla očekávání logicky největší. A vyplatilo se. Třetí série je nářez. Osm bombastických dílů, které opět těží ze všeho, čím se tato série proslavila. Osmdesátková atmosféra tu dostává hlavní slovo tak do půlky seriálu, než se specifikuje příběh a ve druhé půli se rozjíždí výrazná příběhová linka. Bylo super opět vidět partičku kolem El, i když stárnou jako my všichni. Navíc se mi líbilo i to, jak jsem si během této série udělal vztah k postavám, ke kterým bych to předtím ani neřekl. Až mi ke konci bylo sakra smutno. A jelikož těch emocí bylo víc než dost, můžu s klidným svědomím říct, že třetí série Stranger Things je zatím to nejlepší, co jsem z letošních seriálů viděl a co ve mně zanechalo vzpomínku. Už aby bylo pokračování! ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fraška plná laciného vtipkování na sílu a šaškování se zprvu fajn hororovými vložkami (Eleven šmíruje Billyho), ale když se tam zase začala prohánět zubatá monstra, šlo to rychle do kytek. Obtočit to tentokrát kolem Lupičů těl a Rudého úsvitu znělo dobře, ale nevylezlo z toho nic zajímavého a většina dění mi byla upřímně ukradená. Jen ten motiv přechodu od dětství k dospívání a zorientovávání se v prvních vztazích s opačným pohlavím se mi líbil. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je dozajista o hodně jinde, než předchozí dvě série. Nevím ani, jestli v dobrém nebo špatném, spíš bych to asi řekla tak, že námět této řady je už zlehka přitažený za vlasy a scénáristicky je to trochu podle mého na pochybách, co se logiky týče, nicméně klasicky mě chytl až třetí díl a pak už to jelo. První dvě epizody byly možná až průměrné a nezajímavé, ale obratem se vývoj děje mění a nabírá to tempo, které nepoleví až do konce. S lehkým smutkem musím vytknout, že hororová stránka Stranger Things oficiálně opadá a ke slovu se dostává hlavně humor a postavy, které zůstávaly skryté v pozadí a naopak například Will už jen tak postává vzadu za ostatními. U scének s Dustinem a Stevem jsem se ale upřímně od srdce řezala smíchy a vcelku se mi líbil tenhle nový vítr do plachet. Na pět hvězd to těsně není, protože námět už je prostě mockrát omýlaný a vůbec netuším, jestli ještě je o čem točit čtvrtá řada. Každopádně si ji ale asi určitě zase seženu. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Úvodní scéna 3. série se odehrává 28. června 1984, asi rok před hlavními událostmi stejné série Stranger Things. Ukazuje skupinu ruských vědců a vojenských důstojníků, kteří se snaží otevřít uzavřený portál gigantickým laserem. V létě roku 1984 měl premiéru film Rudý úsvit (1984), pojednávající o invazi ruských vojsk do USA. Snímek je v seriálu několikrát zmíněn. (Kacitr)
  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)
  • Planckova konstanta měla po odvysílání epizody hodnotu 6.62607015. Hodnota 6.62607004, zmíněná v epizodě, platila do 20. 5. 2019 a byla změřena experimentálně. Nová hodnota byla stanovena a má přímou souvislost se změnou definice kilogramu, k níž došlo také v roce 2019. (Jirka_Šč)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama