Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této velmi černé komedii si počestný americký obchodník Harold Soyinka (David Oyelowo) vyjede na projížďku a po překročení mexické hranice věci naberou nečekaný spád. Když se Harold zaplete s mexickými narkobarony, mezinárodními žoldáky a americkým úřadem pro boj s narkotiky DEA, překročí tenkou hranici mezi slušným občanem a zločincem. A když se snaží zůstat naživu na jednom z nejnebezpečnějších míst na světě, vyvstává otázka: vězí tento obyčejný muž až po uši v problémech nebo má vše plně pod kontrolou? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (75)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl něco do sebe, vesměs hlavní postavě se na základně chyb a rozhodnutích druhých stávaly špatné věci. Nakonec vše ale dobře dopadlo, drogoví dealeři ve vězení, Richard taky, jen mě hrozně mrzí smrt Mitche, ten měl jako postava něco hodně do sebe a je mi za něj smutno. Ale jinak hezký film který nenudil. 55% ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Cakal som ze to bude o nieco vtipnejsie. Niekde v polke si vravim: "Ved som sa este nezasmial." Niektore casti filmu su dobre, ale na to pride slaba cast a cely film to tym padom stahuje dole. Theronka a la oteckove dievcatko ma asi bavila najviac. Ten psycho rozhovor v aute nemal chybu. Zaver bol fajn, chlapcovi som to doprial, inak celkom bieda. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Bezoš se svou éšopově našmelenou šrajtoflí urputně snaží umlátit Netflikse, a tak bezhlavě kupuje kdejaký popsaný hajzlpapír, kterým obalí bandu profláklých držek, načančá jej a přetaví v obří hovno, vhodné leda tak jako blúrej podpoložka pod viklající se hajzl v akci za $1,99 na Černý pátek. Takovou úděsnou sračku by snad nezmák ani Aliexpres s Čenovic Džudynou! Přitom je ve výpravě ta lichva řádně vidět na každém kroku, a ač šestimístné cifry přemluvily pár holyúdských primadon nečíst „scénář“ k zoufale nevtipné a totálně unylé dementní taškařici o oslizlém negrovi, ani ony to prostě nevytrhly. Kromě vynikajícího čtyřicetisedmichromozomálního podkladu, načmáraného prstem od „Nutely“ na stěnu Ústavu pro léčbu genetických malformací, navíc Žžžoel zřejmě přičinlivě polykal a vykouřil svému mantáckému bráchovi první plněstopážní počin. No a brácha samo sebou po pár dost ubohých pětiminutových kraťasech ví o dynamice, vodění loutek a dramatizaci úplně všechno, čili asi tolik jako metař o neurochirurgii. Zákonitým výsledkem je tedy sto deset minut trvající, nudné neinventivní užvaněné nic s mimořádně trapným a obludně přehrávajícím čokoládovým jelimanem v hlavní roli. Nic, o němž patrně ve třech čtvrtinách natáčení zjistili, že nikam nevede, a tak ho raději během posledních deseti minut utnuli způsobem, za který by se nemusel stydět ani několikanásobný premiant postlobotomických kurzů tvůrčího sraní. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Prima komedie, ve který si snad každej najde kousek svýho smíchu. Je to vo tom: Jeden má strach že přijde vo práci a skončí pod mostem, tak si vymyslí todle, stane se tohle a támhle to, celý se to vomotá kolem koňskýho hovna, a nakonec se z tý neskutečně páchnoucí patlanice stane docela dobrej biják. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Na jeden film tu máme hviezdnych hercov až -až, ale to neznamená automaticky dobrý film. Toto zapadlo niekde na pol ceste. Na komédiu málo vtipné, na akčňák zase málo akčné. Dramatické momenty veľmi nefungujú a zvratov je tu možno viac než je treba. Osobne by som vo vtipných scénach a zvratoch pritvrdil, nech je to poriadne na hlavu, keď už...Charlize Theron hraje fajn, ale tieto role jej nesedia, resp. ja ju radšej vidím v iných, vážnejších úlohách. Jej rolu mohla zahrať, úplne hociktorá namyslená koza. celkovo slabý priemer, film na jedno pozretie. 50%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (3)

  • V otevírací víkend film vydělal celosvětově 2,7 milionů USD. Jedná se o 27. nejhorší otevírací víkend všech dob. (PaTeXx)
  • Celosvětová premiéra proběhla 8. března 2018 v Izraeli. (Varan)
  • Natáčelo se v Kalifornii, Illinois a v Mexiku. (Varan)

Reklama

Reklama