Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

Anderton 

všechny recenze uživatele

V roku 2006, keď som bol na tom v lete v kine, po celom dni na zlatých pieskoch, bol tento filmík pre mňa nadmieru dobrou zábavou. Vydarených fórikov bolo viac, ako je obvyklé aj na Dreamworks. Dnes, keď už som starší, by som znovu do toho nešiel. To ale neznamená, že budem kvôli tomu znižovať hodnotenie. Dreamworks prácou pre staršie publikum začali a skončili dvoma Shrekmi. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá zábava. Moc jsem si od OVER THE HEDGE nesliboval a neprávem ho házel rovnou do role letošního outsidera. Animace sice není úplně špičková, ale o tu tady zase tak moc nejde. Jde o zábavu a té má OVER THE HEDGE na rozdávání. Sympatické postavičky v čele s želvou Vernem a mývalem RJem rozbíhají kolotoč filmových citací (lednička jako by z oka vypadla dveřím z druhého MATRIXU) a opravdu pohodové, relaxační, odpočinkové legrace na kterou se jistě rád podívám někdy znovu. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Příjemné a rychlé. Taková jednohubka. Za chvilinku to máte skouknuté, ale stejně tak i za chvilku nevíte, že jste na Za plotem koukali. Z průměru animáků ho vytahuje snad jen Bruce Willis v originálním znění, jinak je to prostě animák. Což má pár výhod - vizuální podívaná, příjemná oddechovka a trochu zábavy, ale i spousty nevýhoda s čekatelností děje v čele. Od momentu, kdy se RJ přidá k rodině zvířátek musí každému, kdo má už alespoň jeden animák za sebou svítat, kudy se příběh prohrabe dál. Bohužel jede přesně po klišovité a čekatelné linii. I jednotlivé charaktery už jsme viděli mnohokrát, i když samozřejmě v drobných obměnách. Neříkám, že jsem nebavil, ale slovo průměr je synonymum k filmu Za plotem. Hezké, nic víc, ale ani nic míň. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

za plotem jako další animák pro mladší s hromadou potvůrek, které se snaží svou roztomilostí ukrást každé srdce, ale ve výsledku nejsou ničím víc než jedničkami a nulami spojeními v nezajímavém kolotoči 83 minut dlouhého filmu. Je to škoda, protože některé scény jsou opravdu zábavné, ale ve mě převládá spíše pocit nenaplnění z konceptu zvířátek vs plot vs lidi:). Přesto si film po právu najde své diváky a já mu to mohu jedině přát. Mimochodem přišlo mi, že tentokrát Dreamworks zapomněli na své tradiční scény připomínající jiné (velko)filmy a tím pro mě odpadá pomyslná "zajímavost z druhého sledování"... PS: Co dělá želva v lese? ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Výborný animák, který se ale dle mého názoru hodí spíše pro malé (nemyslím vzrůstem :-))) diváky. Ačkoliv musím uznat, že i já jsem se bavil skvěle. Nejvíc jsem si oblíbil asi veverku, které jsem se smál pokaždé, když se objevila na plátně. Z nějakého důvodu jsem při sledování tohoto snímku dostával neustále hlad, takže při projekci rozhodně doporučuji, mít nějakou mňamku po ruce :))........ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Jde o adaptaci komiksového stripu "Over the Hedge", ve kterém zvířátka ironicky komentují počínání lidí. Jeho autoři, Michael Fry a T. Lewis začali komiks tvořit v roce 1995 a v době vzniku filmu vycházel zhruba ve 150 různých novinách. (imro)
  • Medzi dvomi záverečnými titulkami sa nachádza ešte krátka scéna. (JADIM)

Reklama

Reklama