Reklama

Reklama

Láska nebeská

  • Velká Británie Love Actually (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Autoři filmů Notting Hill a Deník Bridget Jonesové uvádí jedinečnou romantickou komedii. Veleúspěšný filmový hit s hvězdným hereckým obsazením a úžasným soundtrackem. Láska nebeská s vtipem odhaluje citová vzplanutí i chladnutí v období vánočních svátků. Milenci a milenky, manželé a manželky, tátové a synové, rockové hvězdy a jejich manažeři, ti všichni prožívají ne jednu Lásku nebeskou, ale hned deset jejích různých podob. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (2 325)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Milé děti, strýček Billy vám říká: Nekupujte si drogy! Staňte se popovou hvězdou a lidé vám je budou dávat zadarmo...... Najlepšia romantická komédia všetkých čias!!! A môj vôbec najoblúbenejší Vianočný film! Celé je to parádne vymyslené. Príbehy sú zaujímavé ( u mna vedie premier a spisovateľ), plné jemného a milého humoru, emócií a veľmi príjemného pocitu. Jeden z najlepších filmov a moja veľká srdcovka..... Pojď, zkouříme se a pustíme si porno. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když pravděpodobně nejlepší scénárista romantických komedií sáhne do jednoho ze šuplíků jednoho ze svých nočních stolků, zašmátrá rukou v hloubi mahagonového kusu nábytku, vytáhne štos popsaných lejster, vybere z nich deset svých nejlepších doposud nerealizovaných scénářů, spojí je v jeden mozaikoidní příběh, sežene tu nejlepší hereckou smetánku, usedne na režisérský trůn a natočí romantickou komedii s láskou debutanta? Stane se Láska nebeská, nejspíše nejlepší nejromantičtější nej... nového milénia. Ne-li vůbec. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najlepšia romantická komédia, akú som kedy videl. Každý herec je tu vychutnávkový, len Bill Nighy je BOŽSKÝ. Zbožňujem dejovú líniu s anglickým mladíkom cestujúcim do Ameriky - každý čaká, že dostane krutú lekciu, namiesto toho sa mu jeho predstavy naplnia nevídaným spôsobom. Je to takmer až dojímavé ;-). ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Scénka, v níž profesor Snape potkává Mr. Beana, je vynikající. Jediná, která mě opravdu zaujala a pobavila na sto procent. Zlobivá pop star je OK. Jinak už je to jen těžký kýč, který nedokáže aspirovat ani na guilty pleasure. Alespoň však potvrzuje pravdivost Buňuelova rčení, že v každém špatném filmu se dá najít kvalitních pět minut, a naopak. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nejlepší romantická komedie co jsem viděl, všechno je tady skvěle poskládaný a vyážený. Romantika tomuhle filmu vůbec neškodí, je spíš kuprospěchu a do ní pěkně začleněný vtipy jsou prostě dokonalý. Na to že to je první film Richarda Curtis to je excelentní, lepší debut si ani nemohl přát a už timhle filmem ukázal že je výjmečný režisér a že umí výborně vybrat herce, skloubil slavný herecký hvězdy s ne příliš známími herci a všem dal stejný monožství času, takže se tady ani nedá říct kdo tady byl hlavní hvězda a i tak nikdo nezklamal a můžu říct, že všichni předvedli báječný přirozený výkony, ale já jsem si tu hvězdu ve filmu stejně našel a neni to nikdo jinej než Bill Nighy, ten prostě neměl chybu a jeho cd bych si určitě taky koupil, teda kdyby nebylo moc drahý. Samozřejmě že to úplně dokonylý neni, ale dvě hodinky utekly jako voda a konec filmu mi hned zved náladu a to i když je to ten největší happyend co existuje, nebo možná proto ()

Galerie (126)

Zajímavosti (95)

  • Dvě později vystřižené scény natočil v Keni po vlastních zkušenostech sám režisér Richard Curtis. Měly dokázat, že láska je skutečně všude kolem nás, i v místech, kde není jednoduché žít. První začíná v kanceláři u Sarah (Laura Linney), v níž je v pozadí vidět obraz dvou afrických žen. Kamera najede na detail a obraz "ožívá". Obsahem je krátký rozhovor žen nesoucích na zádech dříví, stěžujících si na starosti se svými dětmi a jejich láskami. Druhý záběr zachycuje Afričana dívajícího se na zničenou úrodu, jehož přichází utěšit a podpořit jeho žena. (DeeH)
  • Hugh Grant původně trval na tom, že bude hrát vážného a seriózního premiéra. Proto zásadně odmítl tančit na písničku skupiny Jackson 5. Jen díky šťastné náhodě byl při posledním natáčecím dni přesvědčen. (P. J. D.)
  • Keira Knightley (Juliet) měla ve filmu nasazenou čepici, protože se jí při natáčení udělal na čele obrovský beďar, který nešlo překrýt ani make-upem. (raininface)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

Tady Vary: Předplaťte si své místo v kině

30.09.2023

Unikátní formát filmové sezóny s předplatným přináší do českých kin projekt Tady Vary 2023/24. Předpremiéry očekávaných filmů, úvody s hosty, červený koberec a festivalová atmosféra. Na to všechno se… (více)

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

Pokračování Lásky nebeské bude mít 10 minut

16.02.2017

Klasický sequel Lásky nebeské nás jen tak nečeká, Richard Curtis ale napsal desetiminutový kraťas, v němž se podíváme na život všech hlavních postav v 2017. Kdy přesně ho uvidíme? Jeho premiéra… (více)

Zemřel Alan Rickman

Zemřel Alan Rickman

14.01.2016

V 69 letech nás dnes opustil Severus Snape a Hans Gruber, tedy legendární britský herec Alan Rickman. Hvězda Harryho Pottera a Smrtonosné pasti podlehla rakovině, zanechala po sobě však bohatou… (více)

Reklama

Reklama