Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ide o originálny námet, ale to sme si u Francúzov zvykli. Trojjediný Philippe Lacheau ( scenár, réžia, hlavná postava ) sa pustil do hry, ktorá bola možno nad jeho sily, to vychádzam z poznania, že svoju bláznivú komédiu je v mnohom nesúrodá, prvoplánovitá, chaotická. Ak však divák vypne hlavu a nechá sa unášať rôznymi kombináciami a scenáristickými vrtochmi, tak si to užije. V každom prípade sa cení nápad, o zábavu je postarané a minutáž je prijateľná. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako je to vtipné, je to francouzké, je to nápadité - tím však klady končí, protože to má jednu zásadní vadu, je to neuvěřitelně předvídatelné. Snad ani jedna scéna (možná kromě toho, kdo je otec) nepřekvapí, a to filmu hodně ubírá. No nic i francouzská komedie už není, co bývala, ale není to zase tak špatné....60% ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa takto spontánne nezasmiala. Po (K)lamačovi sŕdc som dúfala v niečo super a dostavilo sa to. Originálny nápad a skvelý scenár. Niekedy to má také gýčové romantické tendencie, ale čo v živote nemá? Za 90 minút dokázali spraviť paródiu na toľko známych filmov, že som len žasla. Thor, Star Wars, X-men, všetko, čo mám rád alebo, čo všetko sa môže pokaziť aj napriek dokonalému plánovaniu a rokom praxe. 5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak se Vám mám odvděčit? Restaurace? Peníze? Orální sex?" Pokud tohle nabízí sympatická Flo, tak bych si asi dokázal vybrat. Moc se mi totiž líbila, zejména když si hrála na jelena, ale tu právničku jsem jí tak nějak nevěřil. Stejně tak Greg mi připomínal spíš zmateného šimpanze než fikaného majitele agentury na výrobu alibi. Nicméně musím přiznat, že jsem se v některých chvílích královsky bavil a v jiných zase cítil dost trapně. Prostě to chtělo víc soutěží v rozesmívání, zpívání v koupelně, narkovtípků s Mehdim či destrukcí čoklíka a méně pokusů o dramatičnost. ()

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Každého pobaví niečo iné. Niekomu tento film určite nebude vyhovovať. To je normálne. Osobne, Alibi.com ma príjemne prekvapilo. Nedosahuje to síce úroveň Policajnej akadémie, Horúcich striel, ani Bláznivej strely, ale mne to dosť vyhovovalo. Je tu viac podarených scénok, skečov. Našťastie nejde o nejaký vulgárny humor (až na dáku výnimku). Ústredný pár je sympa, aj zbytok osadenstva. Francúzske komédie, resp. kvalitnejšie fr. komédie boli dosť dlho v útlme /až na výnimky/, tu sa to javí celkom zaujímavo-nádejne /tím tvorcov už má niečo za sebou a azda i pred sebou; ostáva len veriť.../. Veľmi príjemná komédia s romantikou, nie nudná, ani trápna, s relatívne vyššou frekvenciou výskytu humorných scénok. Slušný je aj výber songov ku scénkam, niekedy je tá súhra, skombinovanie veľmi kúzelné a efektívne. (Nevedno, do akej miery to kopírovalo holandské Alibi, ale snáď nešlo až o také plagiátorstvo ako pri niektorých diplomovkách. :)) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (17)

  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)
  • Philippe Lacheau strávil osem mesiacov dodržiavaním diéty a fyzického tréningu, aby nabral 8 kg svalov pre rolu Nickyho Larsona. (Zeker)

Reklama

Reklama