Reklama

Reklama

Wrecked

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2018), 10 h 42 min (Minutáž: 21–22 min)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Poté, co havaruje letadlo a ztroskotá na neznámém ostrově, se musí více jak dvě desítky lidí seskupit a držet pohromadě. Funkce vedoucího skupiny se spontánně ujímá mladý silák Liam, který se jeví velmi ochotně, a všem ztroskotancům se díky němu na ostrově přežívá lépe. Netrvá to však dlouho. Na Liama totiž při hledání vysílače spadne zbytek kokpitu, a tak umírá. V tom vidí příležitost Owen a Danny, kteří se potkali pár minut před nehodou a už jsou z nich parťáci. Chtějí se stát vůdci skupiny. Nebude to vůbec lehké. Co všechno se ještě na ostrově stane? To neví vůbec nikdo. (SimpanzJi)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (11)

anicca 

všechny recenze uživatele

Ja som človek ktorý miluje paródie a ak neočakávate filozofický alebo duchovný zážitok, ale chcete sa proste zabávať tak Wrecked je pre vás. Mnoho bláznivých scén, veľa gagov, super herci, ako napríklad Rhys Darby-ten vyniká, ale márna nie je ani Elke Berry. Množstvo nebudnuteľných výrokov a číra zábava ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ak ste nevideli LOST, alebo nie ste zbehlí v americkej (filmovej)popkultúre, možno sa pobavíte o trošku menej. Epizódy, kde pálili mŕtvoly a pri smútotočnej reči grcali o život, alebo si nevedeli spomenúť na snúbenca Rose z Titanicu nemali chybu. Nie je to terno, ale nezaškodí občas vybočiť zo seriálového stereotypu. Season2: zatiaľ som nevidelú celú, ale prepad. Príchod pirátov mal zrejme vohnať do plachiet čerstvý vietor, ale toto je bieda. Šaškujúci a pitvoriaci sa noví idioti možno dokážu rozosmiať fanúšikov SpongeBoba, ale vám to pripadá proste trápne. Hodnotenie pôjde určite dole! ()

Reklama

bowow 

všechny recenze uživatele

Eeeee....ne. E e. Ne e. Nenene. Prvotni napad dobry, coz vystaci tak na pet dilu, za coz bych dala 4*, pak uz to ale strme klesa po hlave do pr.... dolu. Ze setrvacnosti, nedostatku jine zabavy a zoufalstvi jsem dokoukla prvni serii. Ze druhe uz jen pet minut. Tak zoufala zase nejsem a radeji poste prejedu prvni serii TBBT. Diky, sbohem. ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický současný komediální americký seriál. S celkem zajímavým námětem, který skvěle pracuje s tématem "Trosečníci". Né vždy se však zadaří a tak skvělé parodické scény střídají ty klasické pro tento žánr...čti trapné. Občas mi přijde, že je dnes povinností, aby se minimálně v jednom díle, každé nekoretní jakoby cool komedie, prostě muselo blejt. Pro mě celkem nečekané překvápko, tak jako loni SuperStore a předloni Last Men on Earth. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Škoda, že seriál nevysílá žádná česká, slovenská ani polská televize :-( Po Takové moderní rodince, Průměrňákových, Teorii velkého třesku, kdy aktuálně nejsou nové díly, nemám co sledovat :-( ()

Galerie (304)

Zajímavosti (3)

  • 5. až 10. epizoda 2. série je parodie na film Titanic (1997). (M.Fish)

Reklama

Reklama