Reklama

Reklama

Americká manželka

(seriál)
  • USA American Housewife (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2016–2021), 36 h 54 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Sarah Dunn

Hrají:

Katy Mixon, Diedrich Bader, Daniel DiMaggio, Julia Butters, Ali Wong, Carly Hughes, Meg Donnelly, Carly Craig, Jeannette Sousa, Leslie Bibb, Jeremy Howard (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(103)

Obsahy(1)

Katie je vdaná žena, která žije s manželem a třemi dětmi v zámožném městečku Westport. Své děti se snaží vychovávat, jak nejlépe umí, i přes všechny možné překážky, které jí klade život i okolí v podobě jejích dokonalých a bohatých sousedek a jejich dokonalých dětiček. (TV Nova)

Videa (4)

Ukázka z filmu 2

Recenze (22)

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele

Americká manželka je ženská, která je věcně nasraná a každého buzeruje. No a? Tuhle ženskou mám milovat? A přitom Katy Mixon mám rád ale ze začátku jsem ji prostě nepoznal jak přibrala ale to mi nevadi ale tady jí buď role nesedla nebo ji nezvládla. Ale jestli ve scénáři charakteristika postavy byla taková - být věcně nasraná a protivná.  Tak prosím. ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Priležitostne sa to pozrieť dá.Na nejaké seriálové maratóny to rozhodne nie je.Od Ačkových sitcomov to má ďaleko ,ale rozhodne to nie je žiadna hrôza.Aj keď s dospelými postavami je to ako nahúpačke, tie detské sú fakt super.K tomu prasa Hans Kruger.To môže napadnúť fakt len amíkov.S pribúdajúcimi dielmi ide kvalita prekvapivo hore tak prihadzujem hviezdu na 3✴ ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Jeden mega obří americký stereotyp. Dcera sexy blbka, zženštilý syn, divná nejmladší dcera, podivný otec se stabilním zaměstnáním a samozřejmě zvláštní matka...v domácnosti, jako u většiny amerických rodinných seriálů. A aby toho nebylo málo, tak za přítelkyně má asiatku a afroameričanku. Seriál nemá co nabídnou, dětské obsazení bez talentu a masivní Katy Mixon je v jejich rozměrech těžko stravitelná. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Niekedy mám pocit ako keby tieto hodnotenia písali ľudia čo si pár dielov ani nekukli. Detské obsadenie bez talentu? Ano, určite súhlasím so staršou dcérou ale mladšia hrala vo filme One upon a time in Hollywood....Ved to je mega talent. Jasné americké stereotypy sú tu zobrazené ale vy snáď čakáte od sitcomov operáciu mozgu? Každý diel je plný žartov a áno hlavná hrdinka je tučná ale keby nebola tak ju zase priradíte k ďalšiemu americkému stereotypu že všetci sú nádherní. ()

Galerie (2 282)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama