Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (170)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Tak porovnávat to s výbornými Bad Moms asi ani nemá cenu, protože jsem celkem dost zmatený (znechucený) co jsem to viděl za film. Okey, takže Scarlettce ty role vybírá nějakej vocas nebo co? Tenhle rok to je jedno horší než druhý + se sem vůbec nehodila a asi jí jde pouze o cash, což je velká škoda, ale na druhou stranu jí parádně setřela Jillian Bell, která v tomhle filmu kraluje, ale to je vše co se na tomhle filmu dalo najít pozitivního... Hledal jsem ve filmu nějakou super hlášku, kterou bych si zapamatoval aspoň na další den, ale nakonec si nepamatuji půlku filmu... a to je asi dobře vzhledem k tomu, co to bylo. 2* ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Mlada talianka Lucia Aniello natocila celkom v "udereny" filmik o zenach a pre ne. Napriek tunajsiemu nizsiemu hodnoteniu som do toho siel hlavne kvoli Kate McKinnon a Scarlett, ktore excelovali uz v spolocnych scenach po niekolko serii v SNL - Saturday Night Live a tak som bol zvedavy. Kate bola fajn "rambo-typ" australcanka a celkom zaujimava postava. Zapletka ma sice nechytila, ale prvotne reakcie kociek boli usmevne a tak sa na tom dalo zabavit. Slabsi priemer, ale damy a dievcata urcite pobavi viac. ;) ()

Reklama

waska 

všechny recenze uživatele

Zase jeden film u kterého jsme se v kině se ženou řezali smíchy. Což o to, je to totální kravina, ale například Peterova linie je fakt dokonalá, přízvuk Kate McKinnon jakbysmet, Scarlett skvělá a nádherná jako vždy, krátké vlasy jí obzvlášť sluší. Demi Moore potěší. Prostě a jednoduše, jako jednoduchá zábava na nedělní večer dokonalé. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Po úvodných ja neviem 20-30 minútach som mal chuť dať odpad. Jediný dôvod dopozerať to, bol skritizovať to. Divil som sa, divil som sa Scarlett, divil som sa všetkým zúčastneným a hlavne som sa divil sebe. Vedel som, že to bude na hranici únosnosti, no po spomínaných 30 minútach som mal nesmiernu chuť, aby som sa vrátil o pol hodinu do minulosti a prefackal sa, že vôbec zvažujem zhliadnuť tento film. Potom, keď sa začali vo filme diať veci, postúpil na úroveň znesiteľnosti. Paradoxne najlepšie časti boli tie, v ktorých hlavné protagonistky ani neboli. Scény so ženíchom som si prekvapivo veľmi užil. No opäť tu musím využiť príklad sinusoidy. Úvod = horšie než hrozné, stred = vcelku znesiteľný, koniec = naozaj nepodarený. Koniec opäť spadá do kategórie koncov, ktoré dnešný tvorcovia podobných zlátanín radi používajú. Nedokážem to ani poriadne vysvetliť, no každý kto uvidí, pochopí. Mám pocit, že jeden z dojmov, ktoré sme si mali odniesť bol, že ženy sú niekedy oveľa horšie ako muži. Myslím si, že to je jedna z mála vecí, z ktorými môžem ako-tak súhlasiť. Nemôžem povedať, že som pred zhliadnutím nečakal podobnú filmovú „ lahôdku ”, no následne pozretie vás dokáže stále „ príjemne ” prekvapiť. Ale aby som nebol iba kritický, boli tu úseky, na ktorých som sa relatívne slušne pobavil. Cameo Demi Moore bolo taktiež jedným s podarených krokov. 40 %. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám rád tieto nemorálne, nekorektné komédie, pretože síce situácie veľmi nie, ale aspoň názory a mluva sú z každodenného života. Žiadne malinovkové pusinkovanie a výrazy podľa slovníka. A to mi stačí. Keď sa to ešte zmieša s vtipnou ( ale neoriginálnou ) zápletkou, skvelé sledovanie mám zaručené. A to mi stačí. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. června 2017 v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve státech New York a Kalifornie (Hermosa Beach). (BMW12)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama