Reklama

Reklama

D.Gray-man - Hallow

(série)
  • Japonsko ハロー
Trailer

Epizody(13)

Válka mezi Černým řádem exorcistů a klanem Noah v čele s mocným a tajemným Millenium Earlem pokračuje a v jejím centru stojí jeden mladý muž – Allen Walker. Díky předchozím událostem je jasné, že tento mladý exorcista v sobě ukrývá vzpomínky 14. člena klanu Noah a jeho členství v Černém řádu je obrovským rizikem. Je jen otázkou času, kdy se tento Noah v Allenovi probudí a nikdo si ani nechce domýšlet, jaké by to mohlo mít následky. Vztah členů klanu Noah ke svému ztracenému příbuznému je také více než komplikovaný. Během války je vše dovoleno, a tak Černý řád přichází s novým plánem, v jehož rámci plánuje zapojit do akce nové jednotky označované jako třetí exorcisté. I Millenium Earl má však své plány, které jsou mnohem děsivější a složitější, než by na první pohled kdokoli čekal...

D.Gray-man Hallow je pokračováním anime D.Gray-man z roku 2006. (Jeoffrey)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (5)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie anime, ktoré napriek tomu, že som dopozeral len pre pár rokmi, tak si z neho nevybavím nič viac ako to, že hlavná postava bola tak dobrá, že ma to iritovalo a všade s ním poletovala zlatá strela. Na novú sériu som sa pozrel len zo zvedavosti, či by ma dokázala upútať viac než predchádzajúca a ono je to na približne rovnakej úrovni. Vždy sa mi ale páčilo, ako sú akumy nápadito kreslené. 4/13 - 45% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Původní sérii jsem viděl kdysi hodně dávno, ale minimálně 2 věci mi z ní utkvěli v paměti. První je Millenium Earl, který se velice rychle zařadil mezi mé nejoblíbenější záporné postavy. Tahle vtipná a velmi zvláštně a zdvořile mluvící postavička, která mi vizuálně připomíná kombinaci batmanovského Tučnáka s Jokerem si mě prostě získala. Ať už to bylo díky tomu zvláštnímu image, nebo i jen díky tomu skvělému voice actingu, kdy jsem na každé Earlovo "konbanwa" čekal jak malý chlapec na zmrzlinu... Druhá věc bylo strhující finále a hlavně ten klavírní souboj. Tehdy mi běžel mráz po zádech a byl jsem napnutý jak struna, až tak na mě tahle pasáž zapůsobila. Takže za těmi 5* co jsem původní sérii dal si stále stojím. O to víc jsem se těšil na pokračování, které nyní přišlo, ale bohužel to prostě nějak není ono. Ta atmosféra, co jsem zažíval při sledování původní série, tam není, herci co nám kdysi dabovali již výrazně zestárli a štafetu tak logicky přebrali noví, což je bohužel znát. Mým oblíbeným postavám jako jsou Krory a Miranda se nedostává skoro žádný prostor a ani to očekávané nadšení, když se objevil Millenium Earl nebylo takové, jak jsem si ho představoval. Navíc mi to připadá takové uspěchané a mírně chaotické. I přesto to ale není žádný průšvih a pořád jsem zvědavý na to jak to s Allenem bude dál, protože jsem nečetl mangu, ale ať dělám co dělám, tak tohle pokračování je jen lepší průměr... 6/10 ()

loveless 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování jednoho z mých nejmilovanějších anime. Pokud jste neviděli předchozí sérii, budete totálně zmateni, naprosto ztraceni a vzhledem akum možná i znechuceni a naprosto nemá cenu se na to koukat -> začněte od začátku, vyplatí se to ;) Pokud se vám původní anime nelíbilo, taky nedoporučuji, nic lepšího (ale ani horšího) tu nenajdete. A všichni co se těší se po dlouhých deseti letech dočkali nových třinácti dílů. Tento nestydatě malý počet epizod však omezuje možnost fillerů, které byly největším nešvarem předchozí série. Máme novou kresbu, nově namluvené postavy, zkrátka spoustu věcí, které mi zprvu hrozně vadily a byla jsem kvůli nim otrávená, ale... přešlo to samozřejmě celkem rychle a i po té spoustě let si nemůžu pomoci a totálně podléhám kouzlu mé nejmilovanější postavy Allenu Walkerovi (ale víceméně i všech ostatních skvělých a úžasných žen a mužů). Dozvídáme se tu prostě jen pokračování příběhu (z mangy, který zatím skoro celý znám, ale stejně mě znovu dojímá atp.) Má to jen jednu chybu - těch dílů je opravdu moc málo :'( Dodatek - naprosto skvělý je opening Key-Bring it on, my Destiny debutujících Lenny code fiction (už na nich mám závislost). ()

Zíza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamatuju si, že jsem teprve do anime světa pronikala, když jsem viděla předchozí sérii a už ta mě nijak zvlášť nebavila, sice jsem si u ní zřejmě, podle komentáře, užívala pubertální výjevy a jistý crush na některé postavy, ale to mě opustilo, takže ze zajímavosti série nezbylo v podstatě nic. Možná je manga lepší, ale anime nebaví. Je tam přemrštěle moc postav, některé umírají či mizí, aby se později zase vrátily nebo aby se na ně alespoň neustále vzpomínalo. V podstatě nakonec člověk už ani neví, o co tam jde, protože se příběh neustále tříští a přibývá do něj dalších věcí, aniž by ty předchozí byly dotaženy do zdárného konce. V podstatě mě na nové sérii vůbec nic nezaujalo. Kdyby se třeba příběh soustředil především na Allena a zbytek by prostě svými příběhy, bolístkami a piklemi nebyl tolik „ukazován“, určitě by mě to bavilo víc. Takhle se pozornost neuvěřitelně rozšíří a i když se to chce tvářit hrozně komplexně, není to moc dobře vyskládáno. Pokračování, které nezaujalo (stejně jak ten Berserk...). ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama