Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (319)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hravé, chytré, s milou message (svým milovaným musíme dát svobodu a prostor růst) a hlavně určené jak pro děti, tak dospělé. Pro mě byly nejzábavnější scény s Disney princezna mi plné meta humoru. Často jsem chtěla film zpomalit, abych si uživatel všechny vtipné detaily, které tvůrci do filmu nacpali. Tohle je zkrátka velmi kvalitní vypiplaný Disney. Take it or leave it. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Oproti výtečnému prvnímu dílu postrádá Ralph Breaks the Internet ono nostalgické kouzlo, které snímku dodávalo neotřelý ojedinělý nádech. Jistě, i zde je sice skvělá animace podtržená vtahujícím soundtrackem a nepřeberným množstvím herních či filmových odkazů a známých internetových služeb, nicméně samotná dějová linie je průhledná až hrůza, což chtě nechtě vyústí v zoufalou situaci, kde Vás prostě nemůže nic překvapit. Ve finále na Vás tedy Ralph Breaks the Internet začne působit dojmem, že byl udělán vlastně jenom na "jistotu" a s téměř nulovou inovací či láskou k zavedené značce. A to je v porovnání s prvním dílem vážně velká škoda. „Sweet mother of monkey milk!“ ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl překonán, což se dalo očekávat, ale zase úplně pozadu také nezůstal. Tady tentokrát sehrál roli internet, který tyhle klasické postavičky objevují, aby zachránily ten svůj starý 2D svět, na mě trochu moc moderní (co se technologií týče), ale děti v tomhle už běžně vyrůstají a pro ně to je určený, tak si nemůžu stěžovat. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Raubíř Ralph je pro mě srdcovka. Bohužel druhý díl, jak jsem přepokládal nedokázal plně navázat na jedničku. Možná to ani nešlo, sám nevím. Asi by se mi líbilo, kdyby na internet vyrazilo více avatarů než jen Ralph a Vanilopka. Poměrně dobře rozebraný internet, který si sám ze sebe dělá srandu, mě bohužel tak neoslnil, jak bych si představoval. Ale špatné to nebylo, nápad tu byl, fajn animace. Může být... ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

První polovina skvělá. Plná nápadů, dobrého tempa a skvělé animace. Kdyby to pak Ralf skromně zapíchnul někde na 90 minutách, zůstal by opravdu nadprůměrným animákem, který vyniká krásnou technickou stránkou a nenudí. Problém je, že děj se ve druhé polovině začne nesmyslně roztahovat, tempo filmu opadne, motivace postav a změny v ději přestanou být přirozeně logické a pokračování Raubíře Ralfa tak spadne do zcela průměrné a nudné podívané. Je to velká škoda, princezny jsou totiž super. 6/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Film mimo iné obsahuje aj priamu narážku na sci-fi TRON (1982), konkrétne na typické preteky z tohto filmu. (ČSFD)
  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) oslavují 30. výročí hry „Fix-It Felix Jr.“ V tomto filmu říká princezně Vanellope, že ji potkal poté, co je v herně už 27 let. (LaserJet)
  • Při útěku před Stormtroopers v Disney světě lze na na stěně chodby vidět nápis „Sector A113“. Zkratka A113 se objevuje ve všech animovaných filmech Disney/Pixaru v různých podobách a odkazuje na číslo dveří učebny kalifornského institutu umění odkud vzešla většina animátorů. (vojacekr)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama