Reklama

Reklama

StartUp

(seriál)
  • USA StartUp
Trailer
USA, (2016–2018), 22 h 18 min (Minutáž: 43–54 min)

Tvůrci:

Ben Ketai

Hrají:

Martin Freeman, Adam Brody, Edi Gathegi, Kristen Ariza, Ashley Hinshaw, Jocelin Donahue, Aaron Yoo, Michael McKiddy, Jevon White, Yvonne Zima, Mimi Michaels (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Po roce mimořádného růstu se neregulovaná síť ArakNet stává cílem agentky NSA Rebeccy Stroud, která slibuje, že se do sítě za každou cenu infiltruje. Příchod tohoto nového protivníka, spolu s tajemným návratem Izzy z její nešťastné cesty na Kubu, vytváří mimořádný tlak uvnitř společnosti a staví proti sobě dřívější přátele... (AXN)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (15)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Zatím tři hvězdy a abych byl upřímný, nevím, co by se muselo stát, abych to zvedl. Má to velmi silný potenciál, ale pořád se mi to nemůže dostat pořádně pod kůži a to je velká škoda, protože já podobné věci vesměs můžu. Jen s trošku lepším a propracovanějším příběhem, což nezachrání ani Edi Gathegi, jehož postava Ronalda mi přišla v těchto horkých dnech jak čerstvě vychlazená jedenáctka. Svěží a lahodná zároveň. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Takový drsnější a syrovější Silicon Valley. Začátek má hodně pomalý rozjezd, v podstatě půlku série se nic extra neděje a potom to teprve graduje až k finále. Nebýt půlka dílů uspávacích, dal bych o 20% víc, protože celkově to není vůbec špatné. Ústřední trojice je fajn a každý úplně jiný, z jiných poměrů, což vyvolává zajímavé situace. Izzy je hezká, geniální a tak trochu magor. Škoda, že ve třetí sérii už tolik není. Ronald je do druhé třetiny druhé série drsný, ale velice chytrý gangster, ale od doby co mu zabili syna je téměř nesnesitelný! Ve třetí sérii, cokoliv udělá, nebo jen řekne, je fakt úplně debilní a z chytrého gangstera je podivně namyšlený a nepřístupný blb! Zajímavé na třetí sérii je, že jejich společnost má 60 až 100 miliónů uživatelů, ale nemají z toho žádný peníze, což je samo o sobě vtipné, protože usilují o 100 milionů uživatelů a potom se stane co? Po překonání tohoto čísla se odněkud objeví peníze a budou za vodou?? Tady to někdo těžce nedomyslel, protože i přes příchod investora, nějak musí generovat zisk... Výsledná myšlenka třetí série, vydat nebo nevydat informace, nebo zůstat anonymní, je dost složitá (viz zmíněná kauza FBI vs Apple a zamknutý iPhone), ale tady tvůrci asi tlačili na variantu vydat a spolupracovat... ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snaha vytvořit technologicky gangsterskou zápletku vyšla tak napůl. Dokonce jsem si říkal, zda si seriál neobjednala nějaká banka (působí jako agitka). Nakonec nejlépe vymyšlená a zahraná je postava agenta FBIse skvělým Martinem (ten nikdy nic nezkazí). I ta gangsterská s Ediem by šla. Ale ta startupová? Děs běs. Navíc díky množství tematů, které se objevují, je děj méně konzistentní. PS. Ta čtvrtá hvězdička je za Freemana. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenže to je k smrti nudící, ale ještě vstřebávat otlemený ksicht hlavní hrdinky a k tomu s ní soucítit, to prostě nejde. Není tady jediná postava, které by se dalo fandit nebo se s ní minimálně na okamžik ztotožnit. Všichni do jednoho mi byli šumák. Snad jakoby vybírali jen ty nejnesympatičtější figury. Rasová otázka taky otráví hned v první sérii, takže za mě propadák a nechápu to vysoké hodnocení. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“AHOJ GENCOINE“... /// Trojice švorcáků shání prachy na projekt, kterej má změnit svět. Pomalej rozjezd. Máme tady několik postav různorodých sociálních poměrů a společenskýho postavení. Sledujeme nejen jejich snahu o vdechnutí života StartUpu, ale taky jejich osudy, který jsou díky tomu ovlivněny. Ne každej okamžik je zajímavej… každopádně ten gangsterskej týpek má co nabídnout. Postupně dobrejch okamžiků přibejvá a tak se Freemanovi nedivím, že se mu v seriálovejch vodách zalíbilo. Tahle parta je na tom u mě jako u investorů: zpočátku jim nedůvěřuju, ale nakonec mě přesvědčej, že si pozornost zasloužej. Před koncem jsem se bál, že v další sérii budou omílat ty samý sračky furt dokola… ale vono ejhle – překvapení! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rozjíždím byznys s kradenejma prachama z drog. 2.) Mám nápad (a nemám prachy). 3.) Thx za titule „Pedros314159“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (294)

Reklama

Reklama