Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina z Nickelodeonu s hlavou jako ragbyový míč ovládl filmové plátno a chystá se na vaše obrazovky se zábavným příběhem plným dobrodružství, který potěší celou rodinu! Bezcitný podnikatel má hrozivý plán: srovnat Arnoldovu čtvrt se zemí a postavit obrovské nákupní středisko. Čas ubíhá a všichni volají po zachránci. A tím je právě Arnold. Společně s Helgou, věrnou copatou kamarádkou, která ho tajně miluje, a Geraldem, nejlepším přítelem, Arnold poznává pravý význam pokroku a nachází nové radosti ve staré dobré čtvrti, která se jmenuje "domov". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Seriál byl velmi dobrý, ale tady je tématu na jednu klasickou epizodku a ne na celý film. Sice je to jediný, ale za to dosti výrazný zápor, jelikož film opravdu strašně nudí a je děsně utahaný, že se obávám zda by u něj neusla nudou i cílová dětská skupina. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Stejnojmený seriál měl docela slušný úspěch a tak tvůrci vyrukovali s filmovým zpracováním. Nenápaditý snímek s úrovní děje, která by se vešla asi do dvou epizod nepostrádá nápad, ale jedná se o trochu natahovaný produkt. Pro ty, kteří stále vzpomínají na seriál se ve filmovém zpracovní nalezne pár vtípků, takže za zabití času bych to nepokládal. Film je však jen průměr, seriál byl nadprůměr. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Arnold patřil na SuperMaxu mezi mé nejoblíbenějších hrdiny. A tudíž jeho celovečerák viděný s mírným odstupem jen příjemně utužil vzpomínku. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama