Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (345)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

...Peníze, chlast, drogy, děvky... co to je?'' ,,Vlk z Wall St...'' ,,NE! Je to Vyšehrad!'' Smál jsem se, a jak! Jediná škoda je, že to má dohromady nějakých 80 minut, takže jsem to skouknul během večera a nejspíš se mi to rychle vypaří z hlavy.  Skvělá komedie s geniálními vtipy, které však bohužel přejdou od slov k činům a... no, že by to vyloženě potřebovali. Některý jsou totiž dost nechutný, no... no asi tak. Jinak Štafek hraje skvě le, postava Laviho je skvělá. Docela netipický film (teda vlastně seriál) na české poměry.  No... já k tomu nemám co říct. Prostě tohle je neuvěřitelná slátanina, co si dle mě zaslouží 7,5-8/10      (a těším se na film:) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní, nekorektní, ulítlé, ale přitom pořád strašně zábavné. Štáfek byl vždycky příjemně hrající osobou, Prachař mě zatím také nikde nezklamal. Fotbalu rozumím asi tak jako vietnamec českému jazykolamu, takže nejrůznější reference napříč všemi deseti díly šly mimo mě. Ale i přesto jsem si tenhle netradiční seriál užil. Delší odmlka nám přinesla v druhé polovině sice slabší díly, velkolepé finále (první řady) Vyšehrad opět zase vytáhlo na jeho zasloužených 80%. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

V žánrech trestuhodně absentuje životopisný aneb zdravíme (nejen) Fenina s Limbou! Každopádně krátký skečový formát stavící na hláškách tomu sedne. Naopak občasná snaha o jakýsi vypointovaný dějový oblouk v rámci epizod již příliš ne. Otázkou je, zda zároveň nejde o formát, který se brzy přejí (což se také po odchodu Prachaře stalo). Snad ne a jakkoli to kvůli různým majitelům práv asi stěží kdy klapne, tak nějaký přátelák s rovněž Kolečkovým Okresním přeborem se přímo nabízí. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Něco jako fotbalovej Zoolander. Škoda (ne)herce v hlavní roli, protože spousta fórků by se dala prodat líp. Pro člověka se zájmem o fotbal to nicméně je zábavný kousek se stopáží "tak akorát". "Rosu? Skleněnýho? Porcelánovýho panáčka? Místo mně???" Problém je, kromě herecky slabého hlavního protagonisty, hlavně to, že se veselé příhody dost rychle vyčerpají. Pak je bohužel vidět, že vlastně není moc o čem točit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co vtipného by mi mělo přijít na tom, že se zobrazí skutečnost o vylízaných nejen sparťanských hráčích, kteří prostě do normálního mančaftu, kde nejde o prachy a děvky, nezapadají. A čekat na zápas 12 dílů, sorry jako. Nesympatické postavy, neujasněný koncept (co to chce kritizovat, chce to vůbec kritizovat, a jak?), prostě nelíbí. Každý díl i přes jeho krátkost je odvaha dokoukat. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Seriál se stal tak populárním, že už existuje i vlastní Laviho kolekce oblečení – JL10. (griph)
  • Jedná se o vůbec první autorský seriál internetové televize OBBOD. (Šéfik)
  • Při akci na konci zápasu, kdy dá Lavi (Jakub Štáfek) gól, se mění v jednotlivých záběrech různé balóny. (Bigrambo)

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama