Reklama

Reklama

Neoreul gieokhae

(seriál)
  • Jižní Korea 너를 기억해 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Lee Hyun je veľmi inteligentný profesor, ktorý sa po niekoľkých rokoch vracia do rodnej Kórei zo zahraničia. Detektívka Cha Ji-an ho niekoľko rokov "vyšetrovala", preto je prekvapená, keď sa s ním stretne na mieste činu, kam príde vyšetrovať vraždu sériového vraha. Lee Hyunov otec, Lee Joon-ho, pred dvadsiatimi rokmi vypočúval vraha, prešibaného a bystrého Lee Joon-younga. Zhodou okolností sa s ním Lee Hyun jedného dňa stretne. Lee Joon-youngovi sa mladý chlapec zapáči a medzi sebou si prezradia tajomstvá. Toto stretnutie vyvolá pochybnosti u oboch, otca i mladého syna. Lee Joon-ho si začne klásť otázku, či sa z jeho syna nevykľuje ďalšie monštrum. (Chinese Ashio)

(více)

Recenze (20)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Zase jsem úplně vykolejená, takže nevím, jestli můj komentář bude dávat smysl. No, zkusíme to... Ano, já vím. Kdyby vyšetřovací tým jednal takhle v reálu, byly by zřejmě prázdné věznice a většina policistů by už nežila. Ale co? Tohle není dokument o tom, jak se chytají zločinci, tady jde o něco jiného. Projevíte-li v tomhle směru trochu (dost) tolerance, potom zažijete od začátku až do konce perfektní vzrůšo plné dojemných osudů, dokonalých psychoušů a zvratů. Mezi postavami jsou hodně silní jedinci, kteří se postarají o to, abyste se nemohli jen tak odtrhnout. Seo In Guk je pro mě jedno velké překvapení a hrozně doufám, že si časem najde víc fanoušků i u nás. Je fakt, že jsem ho Jang Na Ře občas trochu záviděla. Nebýt konce, bylo by to pro mě bez poskvrny. Ač bych jinde za podobné řešení byla ráda, tady se prostě nemůžu ubránit lehkému zklamání. I tak je to ale zatím to nejlepší, co jsem letos viděla. Ti, kterým se líbil Gapdong, by si Remember you rozhodně neměli nechat ujít.////Rozleželo se mi to a musím uznat, že ten konec vymysleli správně. Bylo to skvělý, se vším všudy. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

V mých očích je IRY trochu zvláštní seriál. Hlavní postavy by se daly popsat jako "dva pschychopati, jeden sociopat a jeden stalker" - a já je měla ráda všechny :D Vlastně všechny postavy jsem měla ráda, včetně už tradičně neschopných policistů v čele se synem chiefa. Romantická linka tu nebyla nijak v popředí, spíše jenom tak ze zvyku, což mně vůbec nevadí. Obzvlášť když tím dostalo víc prostoru hledání a vztah obou bratrů. Dalším kladem je absence hluchých epizod - v každé bylo něco zajímavého. Navíc tu byla spousta vtipných momentů a šance, že se na celý seriál podívám znovu je opravdu velká. Jediné, co mi kazí dojem, je konec. Tvůrci očividně nebyli dostatečně odvážní na to, dát sem pořádný konec, který by se nemusel být takový, v jaký někteří diváci doufali, a radši předvedli snahu zavděčit se všem bez toho, aby nabídli nějaké rozuzlení. Já bych radši asi viděla jinou pointu, než jakou jsem chtěla, než žádnou. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Osobne som mierne zmetená. Príbehovo a obsahovo je to vynikajúce, zaujímavé, miestami tajomné. Ale celý scenár niekde viazol. Všetky vety boli príliš učebnicové, pohľady priveľmi nacvičené a preto niektoré scény vyzerali veľmi zúbožene. Zdalo sa mi, že niektoré scény len "vtesnal" režisér do časového rámca seriálu. Na druhej strane, mal seriál neuveriteľne príjemné herecké obsadenie. Najviac pre mňa ale vynikali Won-yeong a DO, ktorí obaja neuveriteľne zahrali svoje úlohy. Oceňujem aj tým ako tvorcovia napísali postavu Cha Ji-an, veľmi môjmu srdcu milo napísaná postava. Pravdepodobne to bolo aj tým, že ju hrala práve Nara. Tak ale celkovo asi 50% ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Slušný kriminálno-psychologický seriál, ktorý rozvíja dej v niekoľkých rovinách naraz a pritom žiadna nemá prednosť na úkor inej. Seo In Guk je pre mňa osobne prekvapením. Úloha kriminálneho profilera mu sekla a znova som si uvedomila, že inteligencia je naozaj sexi. Rozloženie deja poskytuje dokonalý priestor na úvahy o tom, ako a prečo sa z nepopísaného listu stane zbraň. Každá scéna nás doslova nabáda, aby sme sa vžili do pocitov a myšlienok sériového vraha. Tak som si skúsila na chvíľu predstaviť, čo by vyrástlo z dieťaťa, ktoré by bolo od prvého nádychu do dospelosti zatvorené v izbe bez okien, nenávidené vlastnou rodinou a donekonečna by čítalo Dobšinského Prostonárodné slovenské povesti. Napriek tomu, že ma seriál zaujal, nemôžem sa prinútiť pridať poslednú hviezdičku, pretože je prešpikovaný logickými prešľapmi, ktoré urážajú divákovu inteligenciu a pritom sa im pri troche pozornosti dalo predísť. Na jednej strane sa produkcia vypiplala s psychologickými profilmi postáv a na druhej strane odflákla elementárne detaily. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Velká poklona mladým (malým) hercům. Celkově se na I Remember You docela dobře koukalo a kdybych si při zkouškách nedávala pauzu, možná bych to dala i na jeden zátah. Záporná/nezáporná postava v podobě D.O. bude navždy v mé paměti, ať už mladý nebo dospělý. Jang NaRa není tak výrazná, ale v dvojici s policisty a In Gook Seo to parádně klape. Konec se mi líbil a dokonce mne donutil dát Hello Monster plný počet. ()

Zajímavosti (1)

  • Ještě než se ke slovu dostal pohledný mladíček In-gook Seo, jemuž to v plavkách ve snímku No Breathing tolik slušelo, předpokládal zkušený tým seriálových tvůrců, že se v hlavní mužské roli objeví někdo úplně jiný. A tím někým jiným neměl být dle propagačních proklamací nikdo jiný, než populární jihokorejský herec Jin-wook Lee, divákům známý především z celé řady převelice úspěšných televizních sérií, který ale nabídku z blíže neuvedených důvodů prostě a jednoduše jen odmítl. (Conspi)

Reklama

Reklama