Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3

(série)
Trailer 3
Drama / Mysteriózní
USA, 2019, 12 h 22 min (Minutáž: 49–72 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves, Timothy Granaderos (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Řadu měsíců po Jarním plese dopadne na Liberty High další rána: při srazu absolventů je zavražděn Bryce Walker a podezřelí jsou úplně všichni. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (60)

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chci si Brycea zapamatovat jako tu vypočítavou svini, která byla nechutně realistická, až mě děsila, ne svatouška, co se všem snažil pomáhat, jak ho tady vyobrazili. Velké zklamání po úžasné druhé sérii... Když vypočítám průměrné hodnocení všech dílů, vyjde mi 2,7*... a ono to tak nějak i je. Horší průměr, spíš podprůměr, protože je to výsměch předešlým sériím, kdy série popírá i sebe samotnou. Ale whatever. Už mi zbývá jen 10 dílů - co ještě mohou posrat? (Ano, odpovím si sama - Hodně toho ještě můžou posrat.) ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Už druhá séria bola slabšia a po prvom diely - ktorý ma veľmi nezaujal - tretej som sa obávala ako to celé skončí. No tvorcovia ma nechali v napätí až do samotného konca a sériu som dopozerala relatívne rýchlo. Za mňa 6/10 a na štvrtú záverečnú sa síce pozriem tiež už len kvôli zvedavosti no snáď už bude mať Clay viac šťastia. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě měl ten seriál skončit po první sérii. Jasný druhá se věnovala vážným tématům jako znásilnění a šikaně, dobrý, ale tohle už moc nefunguje. Bryce mi ale po celou dobu seriálu bylo opravdu líto, i když spáchal to co spáchal věděl, že je s ním něco v nepořádku a snažil se s tím něco dělat, i když to zřejmě bylo ztracené. Ale takový konec si dle mého názoru nezasloužil. Nicméně tohle bylo zbytečné protahovat na třináct dílů. Každý díl se to háže na někoho jiného, pak to jde dokola a nakonec se dozvíme kdo to udělal a kdyby ten člověk měl trochu soudnosti, tak to řekne ostatním a vše by se vyjasnilo už dřív. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli byla druhá série zbytečný dovětek, tak je série třetí vyloženě mizerná fanfikce, která nemá s původními postavami a myšlenkou vůbec nic společného. A jestli tohle má být osvěta současné mládeže (a že se to tak po celou dobu tváří), tak to finále skutečně moc dobrý příklad nedává. Netflix se zřejmě pro velkou slávu finální série Game of Thrones snaží celý ten scenáristický průser napodobit. Hodnotí se mi to těžko, protože produkční kvality to stále má, stejně jako pár silných dílčích momentů a obzvláště herci do toho dávají kus sebe a jedou na doraz. Ale scénář, to je patlanina lvl Weiss & Benioff. Osobní poznámka: doufám, že příští sérii se bude vyšetřovat smrt Ani. ()

Nine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhou sérii si říkám, kam se ztratila myšlenka původní 1. série... Jedinečnost tohoto seriálu je ta tam a nelíbí se mi, k čemu vlastně od té doby seriál nabádá a co tvrdí, že je v pořádku - lhát. A lhát všem a pořád... Leda že by si to divák měl vzít jako varování "Kdo lže, do pekla se hrabe", ale pochybuji, že takový je záměr tvůrců. To je spíš můj záměr najít v tom to něco, co se mi ze začátku seriálu líbilo... Nepřijde mi moc uvěřitelné, že by se nejlepší kamarádi dokázali tak vzájemně podezírat, jako je tomu v seriálu. Pokud ano, hlavně tak snadno, pak si o tom přátelství myslím své (že bude spíše povrchní). I když samozřejmě, krytí vraždy je pořádná zkouška případného kamarádství. Každopádně na semletí justičním systémem znám mnohem lepší filmy nebo seriály, jako například nedávno zhlédnutý When they see us (jež je bohužel podle skutečnosti). Přišlo mi neuvěřitelné (ve smyslu opravdové neuvěřitelnosti), jak málo policii v 13 reasons why stačilo k zatčení a obvinění XY osoby... Přesto jsem zkoukla 3. sérii s jistým nadšením, zejména asi z mála hereckých výkonů, z nichž bych ráda vyzvedla hlavně Devina Druida jako Tylera (už několikátou sezónu)! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama