Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (474)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(58%) GAME NIGHT není špatný filmový počin. Mělo to ale navíc. Místy mě to docela bavilo a místy jsem se trochu nudil a některé scény mi přišly divné. Po komediální stránce to není zlé, občas jsem se i zasmál. Poslední cca třetina filmu už ale ztratila tempo. Byl to už takový miš maš. Takže celkově rozporuplnost. Námět dobrý, pár vtipných scén, nějaké ty zvraty atd. Víc bych v tom ale nehledal než neškodnou jednohubku na zabití času. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Trhlá komedie řízlá s námětem thrilleru ? Jako když si tak čtu, tak to spojení nevypadá bůhvíjak, ale výsledek stál za to. Pozitivní ohlasy u diváků mě jednoznačně přesvědčily, že vidět to má smysl. A také že mělo. Bez ústřední herecké dvojice by film spadl do podprůměru, McAdams zahrála pořád se usmívající osobu, které všechno přišlo jako velká sranda, velmi jsem se jejím perfektním humorným výkonem bavil. Na druhou stranu Bateman ztvárnil roli člověka s nízkým sebevědomím, jenž se chce vyrovnat svému staršímu bráchovi. A povedlo se mu to na výbornou. Příběh doopravdy moc smysl nedává, najde se zde pořádné množství zvratů, které sice pořádně zahýbají s dějovou linkou, ale v konečném součtu bych je já osobně možná omezil. Po stránce zábavy se nedá nic vytýkat. Za nejvydařenější scény považuji ty, kde se objevil policista soused se svým psem. A právě momenty v domě strážníka, zejména ty se psem mě málem shodily ze židle. To se fakt nedalo vydržet. I další vtipy se daly ještě zkousnout, v zásadě nepřekročily hranici vkusu/nevkusu, což se v dnešních komediích stává zřídka. Určitě mohu doporučit spíše jako komedii, ta thrillerová složka dělá spíše přísadu. Za mě dávám 74 % ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá komediální jednohubka, která okrem nápaditého příběhu nabídne i bravurní kameru či soundtrack. Game Night se rovněž může pochlubit jak zajímavým hereckým obsazením, tak i faktem, že se tvůrci velmi "radikálně" odchylují od zavedených a průhledných žánrových klišé a filmových postupů. Všechny tyto atributy tedy dohromady utváří skvělou, zábavnou, a hlavně originální podívanou, při níž se budete královsky bavit. Skvělá práce! PS: Rachel McAdams je boží! „That's a strong glass table.“ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další povedená komedie pro dospělé od Warnerů. Scénky jako čištění psa, Denzel Washington nebo uplácení jsou naprosto boží. K tomu se dozvime s kym randí Debbie. Ústřední dvojice je spíše jen sympatická než vtipná, ale vedlejší postavičky jako třeba Jessie Plemons dodávají pořádnou porci zábavy. Inspirace Fincherem správná volba. Prosím pokračování. 70% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Sympatický mišmaš, kde si pozorný filmový fanda navzdory řadě blbých zvratů najde to svoje v povedeném parodování Davida Finchera a vtipných odkazech, zatímco divák, který se jde do kina prostě vypnout, prožije 100 minut nezávazné a neutuchající zábavy. Kdyby si film udržel konverzační i příběhový elán první poloviny a nerozmáchl se do takové akční i dějové šíře, mohlo jít bez problému o komedii roku. Více zde. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama