Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 2001. V dabingovém studiu ZERO nečekaně umírá kmenový režisér a majitel Jiří Arch, a to přímo během dabovací frekvence. Jeho žena Eva, která již nějaký čas udržovala poměr s technikem Pavlem, je šokovaná. Pavel jí nabízí legalizaci jejich vztahu, kamarádka jako první pomoc doporučuje terapeutický nákup nové kabelky, pojištěný pravidelným přísunem indických antidepresiv. Pro jistotu se Pavel hned přizná svému kolegovi technikovi Karlovi a jeho sestře Ladě, která ve studiu občas uklízí. Oba jsou překvapeni. Karel si na Evu asi také tajně myslel, ale neměl odvahu oslovit ženu svého šéfa, Lada zase pomrkávala na Pavla. Pavel i Karel přitom tak trochu doufají, že po smrti Archa konečně dojde k dlouho očekávané modernizaci studia. Ale Eva je plná pochybností jak o vztahu se svým bývalým milencem, tak o tom, zda se má realizovat v dabingu, který, jak se ukázalo, ve společnosti nepožívá dostatek respektu. Vlastně chtěla vždycky hrát ve filmech a ne dabovat. Chtěla být vážená, slavná, ne jen půjčovat svůj hlas jiným. Pavel a Karel se chopí přípravy velkolepé Archovy kremace, kterou se pokusí Evě dokázat, že dabing je národem milovaná disciplína, ale narychlo připravená akce udělá z celého obřadu frašku. Eva se rozhodne definitivně: studio se prodá, ona sama začne jinde a jinak. Nakonec je to však něco zcela jiného, co ji přinutí studio nejen neprodat, ale naopak z něj udělat „nejlepší studio na světě“. A kluci jsou nadšení a ochotní udělat pro Evu a pro studio vše. (Česká televize)

(více)

Recenze (75)

Kekik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty brďo. Jsem opravdu velký fanoušek dabingu. A proto také v současné době trpím- při zbytečném předabovávání filmů, dále rychlokvašných dabingů, kterých je teď jako máků, ale to sem nepatří. Mám velikou radost, že mám nyní možnost nahlédnout, jak to chodí v dabingu. Tedy doufám, že se ještě něco v dalších dílech dozvím. Filip Švarc patří k mým oblíbeným dabérům, a proto je škoda, že tu byl jen pár vteřin. Ale díky aspoň za to. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě jsem neměl ani tak pocit, že bych se díval na komediální seriál, spíš na seriál s komediálními prvky. Některé momenty mi přišly hodně vtipné, jiné mě až tak nebraly, nebo zacházely až do trapnosti. Celkově bych první díl ohodnotil jako lehký nadprůměr, ale od této tvůrčí sestavy jsem rozhodně čekal víc. ()

Reklama

Danqo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dabingových studií je dost, já z tady toho plánuji udělat půjčovnu kol ♥ Od tejto zostavy som čakal síce trochu viac, najmä čo sa sarkazmu a tempa týka, ale scéna s Bartoškom ma pobavila a rovnako tak niekoľko (zopár) šplechov. Inak v porovnaní s Čtvrtou hvězdou odvar. Ale uvidíme, čo prinesú ďalšie týždne, keď sme teda s @Tea_Lus nešli do kina. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvacet minut jsem nechápavě civěl WTF? co to je za trapárnu? Sice jsem se i něco málo pousmál, ale usoudil jsem, že to nebude můj šálek kávy. Nicméně pak nastoupil nadabovaný Jiří Bartoška originál na pohřbu a ikdyž si uvědomuju jak to bylo primitivní, já šel smíchy do křeče na deset minut non-stop. Točí se mraky tv útvarů, které si říkají komedie, ale až tady jsem měl svou záchvatovou desetiminutovku smíchu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku jsem se moc nebavil a obával se, že mě seriálový humor nezasáhne, stejně jako ve Čtvrté hvězdě. Několik absurdních situací mě ale jakžtakž rozehřálo, než přišla postupně přes výstup Škultétyho bomba v podobě geniálního cameo Bartošky. Při jeho výstupu jsem se musel smát nahlas. Očekávaný konec už byl zase vlažnější. Jsem zvědav, s čím dále autoři přijdou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama