Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 96 h 53 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(136)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (84)

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k sestavě která tento seriál napsala a produkovala, tudíž k sestavě co dělala Dr.House, je tento seriál velice podobný Dr.Housemu, ale tak nějak na hlavní postavu kašle, protože Dr.House dokázal táhnout celý seriál, což postava autistického doktora nedokáže a proto zde máme daleko větší prostor pro vedlejší postavy, což vede k tomu, že některé díly v druhé sérii jsem už bral jako na koukání na nějaký další doktorský seriál a až po půl hodině jsem zaregistroval, že tam je ten autista a něco chytrýho řekne. Po druhé sérii dost rozporuplný, dost tlačí na pilu. Zbytečně. ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Nemocniční prostředí a zejména chirurgové vždy přitáhnou pozornost, je to sázka na jistotu. Celý seriál má řadu silných míst, která jsou vždy torpédována křečovitou snahou o dobré rozuzlení za každou cenu. Moje 3 hvězdy jsou nadhodnocením právě kvůli oněm silným místům, jinak si myslím, že ždímání citů (odsouzeníhodné je zejména zneužití Guamtemaly a její bídy v posledních dvou dílech 4. série) a jednoduchá řešení umění nesvědčí. Celek je kýčovitý a nerealistický. Velké ocenění si zaslouží herecké umění F. Highmora. ()

Reklama

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Ach, aké sklamanie a postupné znechutenie. Zo začiatku ma seriál dosť uchvátil. Zvažoval som aj hodnotenie 5*. Shaun ako hlavná postava je skvelý spôsob ako vysvetľovať ľuďom motívy a myšlienky iných postáv. Celkovo sa mi páčili charaktery, interakcie, príbehy, prípady. Proste taká oddychovka z prostredia asi najdiverznejšieho chirurgického tímu na svete. A tam sa začali moje obavy napĺňať. Postupne sa dozvedáme, ako to majú ťažké ženy a menšiny a máme odkazy na rôzne pseudo-podstatné témy dneška. A za všetko môže biely chlap a černoch nemôže nikdy byť rasista aj keď sa tak chová. A seriál každým dielom postupne viac upadá do tejto diery uvedomelosti. Takže sa zo zábavnej oddychovky stáva iba ďalšia snaha o prevýchovu a vzdelávanie nás obyčajného plebsu v témach, na ktorých predsa tak veľmi záleží. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Freddie Highmore je opravdu úkaz. Autistického doktora jsem mu naprosto celou dobu věřila a dokázala jeho problémy spolu s ním prožívat. Člověk sice může čekat nějakou klasickou doktorskou slátaninu, ale já si to upřímně užívala. Rozhodně se jedná o jeden z těch lepších seriálů z lékařského prostředí, kde si buď postavy oblíbíte, nebo k nim nemáte nějaký hlubší stav, ale snesete je. Konec první série přišel, ani nevím jak a já se těším na tu druhou! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dejte , prosím, Freddie Highmoreovi oscara ... zahrál to perfektně ... zajímavé vývoje chování a charakterů jednotlivých postav - největší síla tohoto seriálu je v jednotlivých postavách, které jsou do jedné zajímavé ... na rozdíl od "House", který je tomuto počinu až trapně podobný, ale tam je zajímavý jen On ... a pak už nikdo ... a pak Vás začně krutě nudit i On ... V Dobrém Doktorovi fandím Freddiemu až do konce a ostaním neméně ... i když je to až soudně repetitivní funguje to podle mě mnohem lépe a na zabití času jen tak něco lepšího nenajdete ... p.s. V "Houseovi" je však mnohem lepší soundtrack ... ()

Galerie (3 532)

Zajímavosti (23)

  • „Mý rodiče mají nozofobii,“ říká pacient. Jedná se o chorobný strach z nemocí, silnější než klaustrofobie. (sator)
  • V této epizodě zazní skladby: „Feel It Still“ od Portugal, The Man a „BOOM“ od X Ambassadors. (danielsaf2)
  • Lea Dilallo (Paige Spara) má mezi svým oblečením ve skříni i dres hokejového týmu Pittsburgh Penguins. (sator)

Reklama

Reklama