Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) Poslední dobou mě novodobé komedie moc neberou. Prostě se nedokážu pořádně zasmát. Téhle jsem teda nakonec šanci dal. A výsledek ? Ani pecka, ani katastrofa. Nápad to mělo opravdu výborný, to se musí ocenit. Jen to bylo celé takové nevyrovnané a v poslední třetině to ztrácelo dech a finále bylo takové zvláštní, jinak s tím větší problém nemám. Párkrát jsem se zasmál, bylo to zajímavě natočeno. Sice samé zpomalovačky, ale to mi v tomto žánru nepřekáželo. J.Renner byl skvělý i v téhle úloze. Ostatní herci se chovali sem tam trochu trapně, a to zejména ženské obsazení. Abych dal lepší hodnocení, muselo by to být vtipnější, možná ztřeštěnější a s ještě větší dějovou hloubku. Jinak celkem obstojná, lehce nadprůměrná novodobá komedie, která neurazí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Tag" je podľa mňa skutočne dobrou, sviežou a veľmi energickou komédiou, ktorá ma úprimne bavila a pôsobila vo svojom koncepte aj uveriteľne. Možno to vyznie zvláštne, ale akčné momentky filmu fungovali skvele, film má dobré postavy, ktoré chcem sledovať, je vitpný a má dostatok energie na to, aby človek chcel vedieť ako to celé dopadne. Hlavná pätica je skutočne skvelá a myslím si, že Jeremy Renner tu tomu absolútne kraľuje. Ja som rád, keď sa môžem na filme zasmiať. Plus je super vidieť priateľstvo medzi našimi hrdinami a akým spôsobom si ho takto dokázali roky upevňovať. Myslím si, že v skutočnosti niektoré scénky asi neboli tak veľmi silné a s možnými smrteľnými zraneniami, no aj tak mám pocit, že film bol dostatočne kreatívny na to, aby som to celé dokázal prijať a hodnotiť pozitívne. Plus vidieť ako ďaleko sú naši hrdinovia ochotní zájsť je celkom sranda. Toto je komédia, ktorá vie pobaviť, má dobré postavy, dobré herecké výkony, srdce na správnom mieste a užil som si to naplno. Čeknite si to a zabavte sa tiež. Koniec koncov, človek sa pri tom môže vrátiť sám do svojich vlastných detských čias. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Cheryl Deakinsová.“ - „Chilli Cilliano.“ - „Jak jsi mě poznala?“ - „To ta kombinace konopí a Old Spice.“ Podobnému typu amerických komedií se obvykle spíš vyhýbám, ale u téhle mě zaujalo téma, tak proč neudělat pro jednou výjimku. A originální (jakkoliv jednoduchá) zápletka dělá svoje, docela by mě zajímalo, kam až opravdu zacházeli skuteční „hráči“, jimiž se film inspiroval. Tag je docela střelený, mnohdy nápaditý, sem tam nabídne i nějakou tu povedenou hlášku. Škoda jen, že krom těch opravdu vydařených zde nechybí i ty méně vtipné. Humor tu je holt krapet jednodušší (no, místy vlastně hodně), ale měl jsem štěstí, že se mi na něj podařilo docela vhodně naladit. Asi i díky příjemným hercům, Johnson hraje sympatického magora jako obvykle (což kvituju), zbytek pánského osazenstva mi byl víceméně neznámý, vyřádili se tu ovšem všichni, včetně Rennera, který na mě v humorné roli působil nejdřív trošku nepatřičně, avšak své silné scény rozhodně měl. A konec byl též vlastně docela fajn. Hodnotím slabšími, ale přece jen ještě 4*. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Před tím než vám z pusy vyskočí slovo WTF berte na vědomí fakt, že tento film je založen na skutečné události! Je samosebou otázkou jak moc volně ale je prostě fakt, že na svět opravdu žije parta přátel kteří tuto hru hrají už přes 30 let. A když v lednu 2013 vyšel o této partičce článek ve Wall Street Journal. ihned na to obdržela parta přátel nabídky na to jejich eskapády ztvárnit. A tak vlastně Máš ji! vzniklo. A vlastně je to i celkem fajn. Je to pořád ztřeštěná komedie (protože jinak to snad už ani udělat nešlo) ale ten film má překvapivě občas i velice zajímavou hloubkovou myšlenku o tom jestli se vůbec má dospívat, jestli se dá zůstat dítětem i po letech nebo prostě není jednou čas dospět. A všechno toto v Máš ji! je. Pět přátel v podání Jeremyho Rennera, Eda Helmse, Jona Hamma, Hannibala Burrese a Jake Johnsona mají perfektní chemii a dá se věřit, že se jedná o opravdické přátelé. Slušně je doplňuje Isla Fisher jako šílená manželka Helmsovy postavy a Annabelle Wallis jako novinářka která tuto partu doprovází a chce o nich napsat článek. Problém visí možná v tom, že Máš ji! přeskakuje mezi žánry. Chce být hodně zábavná komedie a zároveň skáče do vážnějších not. A po hodince je tohohle přeskakování už vážně moc. Po konci mě navíc napadlo, že se asi přece jenom měli jít jinou cestou. Pozitivní je ale ten fakt, že debutant Jeff Tomsic dokáže režii ukočírovat tak, že se objeví pár zajímavých záběrů a vizuálně zábavných nápadů (postava Jeremyho Rennera trpí šestým smyslem ve stylu Sherlocka Holmese v podání Roberta Downeyho Jr.) díky kterým je ten film jednoduše lepší a alespoň občas se opravdu snaží o něco jiného. Ten film možná neví čím chce být a všechno sází tak na jistotu, zároveň ale slušně pobaví, divák se nebude cítit zneužit a navíc je vidět, že jde o komedii s hloubkou. Ta sice není patřičně využita a jedna se o celkem řadový průměr, stojí však rozhodně za to to vidět. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na ´´trochu´´ inú komédiu. Iná teda je, ale rozhodne mi až tak komediálne nepripadá. Humor je prakticky nevtipný a aj keď sa vychádzalo zo skutočných udalostí, rozhodne je nerealistický ( čo môžem brať ako typický hollywoodsky prednes v štýle - musíme to trochu prehnať, pretože skutočnosť je málo dramatická, alebo ináč príťažlivá ). ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • V čase 53:23, kdy vybíhá v lese Chilli (Jake Johnson) za Jerrym (Jeremy Renner), nemá Chilli v puse žádný joint, avšak v čase 53:39, kdy přebíhá bažinu, již jointa v puse má. (Agressor69)
  • Na začátku filmu zazní, že přátelé hrají na babu 30 let. Ke konci filmu je záběr na titulní stránku The Wall Street Journal, kde je uvedeno, že hrají 23 let. (noelcoward73)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama