Reklama

Reklama

Salvation

(seriál)
  • USA Salvation
Trailer
USA, (2017–2018), 18 h 36 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Ian Anthony Dale, Charlie Rowe, Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Jacqueline Byers, Rachel Drance, Shazi Raja, Dennis Boutsikaris, Dean Armstrong (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Doktorand z massachusettské univerzity a průmyslník-miliardář spojí síly, aby zabránili srážce asteroidu se Zemí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

cernakus 

všechny recenze uživatele

Je to propagandistický odpad. Sice jsem ještě plně nepochopil co to vlastně propaguje (nejvíce asi Muska), ale je to prostě absurdní, nelogická, technoblábolící slabota. Dvě hvězdy za to, že jedna za některé sympatické herce, druhá za to, že to je sci-fi. Nepochopím jak tohle mohlo dostat zelenou do druhé série a o tři hvězdy lepší Expanse dostala stopku. ()

Trilobitter 

všechny recenze uživatele

Ze zajímavého námětu se stala zamotaná směsice těch nejtrapnějších klišé okořeněných tím, že se všichni chovají jako amorální čubky. Těžko vybrat, komu v seroši fandit a budu si muset nechat nastřelit nový vlasy, protože svoje původní jsem si vytrhal ze všech těch pavědeckých blbostí, které v první sérii zazněly. Nejférovějším řešením by byl zánik všech a doufám, že se toho v druhé sérii dočkám. První série jedna hvězda za námět, druhá za odvahu něco takovýho vydat na placeným Netflixu. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Musím říct že toto bylo velmi příjemné překvapení. Spousta scifi seriálů v poslední době nemají pro mě tu jiskru, tu výjimečnost a následně přijde toto. Poměrně hodně zajímavý seriál, který dokázal nabídnout spoustu věcí, zajímavé charaktery, příběh, zápletky. Fakt se mi na to dobře koukalo a když na to tak myslím, je na čase se podívat znovu. Doporučuji pro milovníky scifi zábavy. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silné tri hviezdy. Dal by som aj štyri, ale už ma tie ukončenia seriálov otvoreným koncom fakt serú. Ian Anthony Dale je smoliar, už mu jeden, pre mňa fakt dobrý seroš - The Event, ukončili fakt v tom najlepšom a teraz znovu po pár rokoch. Nech už skapú všetci, čo stoja za takýmito seriálmi, že si to nevedia ustrážiť a seriózne ukončiť. Každý z nich musí vedieť, keď je v prúsere, takže každý by sa mal na to pripraviť a myslieť aj na divákov a nielen na seba. Viem, že stavanie na jednu kartu, že koniec sponzorov presvedčí, je fajn, ale tieto rozhodnutia až na pár výnimiek sú známe dávno predtým, ako vôbec niekto má možnosť poslednú časť zhliadnuť, takže preto ma to nesmierne nasiera. K seriálu môžem povedať, že to boli fakt silné tri hviezdy, lebo sme dostali v malom balení fakt veľa - politické hry a intrigy, mocenské a miliardárske hry a intrigy, vedecké hry a intrigy, objavy, vzostupy, pády, atentáty, prevraty, hackeri, lovestory atď. atď. Škoda konca, pretože ten bol v tom správnom zmysle slova doslova WTF, že by človek veľmi chcel vedieť, ako to pokračovalo ďalej, aspoň si to prečítať, keď už nič iné. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zmiešané pocity. Začalo to výborne, dejová linka ma dokázala veľmi rýchlo pohltiť, no postupom času sa mi prestalo páčiť ako sa príbeh vyvíjal. Pokiaľ sa tu riešil hlavne asteroid tak fajn - zaujímavé, no potom sa tu primiešalo veľa politiky, prevrat, občianska vojna, špionáž - no a to sú veci, ktoré nie sú práve mojou šálkou kávy. Narozdiel od väčšiny sa mi preto páčila hlavne prvá séria, tá druhá už výrazne menej. Navyše z konca som ostal rozčarovaný - rozuzlenie také o ničom a dosť zvláštne. Tvorcovia si asi ponechali otvorené vrátka, ale dosť pochybujem, že sa natočí aj tretia séria, či? Priemer. 60/100 ()

Galerie (139)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama