Reklama

Reklama

Fate/Apocrypha

(seriál)
  • USA Fate/Apocrypha
Trailer 1
Japonsko, 2017, 10 h (Minutáž: 24 min)

VOD (1)

Epizody(25)

Krádež Velkého grálu z Fuyuki City způsobí odštěpení časové osy, na níž v nebývalém rozsahu zuří velká válka o Svatý grál. (Netflix)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (12)

Roby 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na to jakým směrem se Série Fate ubírá je mi na zvracení. Tohle anime je učiněná katastrofa s neskutečně hloupým nápadem 14 pánů a pitomým hlavním hrdinou, pro kterého se všichni z nějakého záhadného důvodu okamžitě všichni obětovávají i když ho znají sotva dvě minuty. Tohle anime je strašná sračka. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Když máte velké naděje a říkáte si, že AŽ TAK ŠPATNÉ TO PŘECE NEMŮŽE BÝT, že komunity jsou opět lehce toxické kvůli ničemu... tak dostanete fakt hnusnou pecku nazpátek, když se díváte na Apocryphu s nadějí, že vás přesvědčí o opaku. A já tolik věřila... možná proto ta pecka byla větší :) ale zasloužila jsem si ji. Když si ani po 10 dílech nepamatujete, kdo je kdo a kdo je s kým a proti komu a jenom jediná postava vám utkvěla v paměti díky jinému anime... tak víte, že něco je sakra špatně. 5,5/10 ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Na to, že mám u Fate/Zero 5 hvězd, je toto naprostá břečka s Fate nic společného nemající... 20 Masterů, 20 Servantů, nikdo neumírá, všichni se jen baví. Pak je tu Johana z Krku, která má super kopí a dává majzla na jednoho zombíka, protože mu dal jeden ze servantů své srdce. Doslova. Tak mu zazářily ruce a jí očička. A o tom to je. Už jsem zmínil o té holce, která vypadá jak holka, mluví jak holka a přitom je to chlap? Každý je povýšený, nikdo spolu nespolupracuje, pořád se to střídá na jednu z 40 hlavních postav a to to prostě zabíjí... Vůbec to neberte v úvahu, naprostá ztráta času. Nudných 20 % ()

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad teprve druhé anime, ve které mě vytáčela hlavní postava a toužil jsem po tom ať jí někdo zabije. Bohužel i když to byl sráč největšího kalibru, tak přežil celou sérii a stačil jí pokálet celou. Nakonec bych ještě zmínil animaci při bojích, která vypadá jak rozmazané dětské čmáranice. Tohle anime je ztráta času nebo max jednou vidět a nikdy víc. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání. A to jsem si řikal, že svět "Fate" nemůže klesnout níž, než v případě úseku "kaleid liner Prisma Illya". Po všech stránkách se úroveň tohoto anime snížila - etické otázky tu hrály jen slabou roli, boje byly jen nutností bez jakékoliv propracovanosti a napětí, dramatičnost se skoro vytratila na úkor pohádkovosti, vnitřní boj jednotlivých služebníků klesnul na polovinu, příběh pořádně neměl hlavu a patu a nejhorším zklamáním bylo zpracování animace, na což bylo oproti předchozím sériím úplně utrpení koukat. Jediné, co můžu pochválit, je, že i přes to všechno si tam člověk sem tam něco málo najde, co mu udrží minimální pozornost a také celkem ucházející hudební zpracování. ()

Galerie (888)

Reklama

Reklama