Reklama

Reklama

Brutálni teroristi unesú bývalého špióna Leonarda Turnera (Bruce Willis) a prototyp ničivej superzbrane a vyhrážajú sa rozpútaním apokalypsy nepredstaviteľných rozmerov, ak nebudú splnené všetky ich požiadavky! CIA preto vyšle do akcie svoju najlepšiu agentku Victoriu (Gina Carano), aby ich vystopovala a zachránila Leonarda aj svet. Lenže problém je, že po nich pátra nielen ona, ale napriek výslovnému zákazu vedenia CIA na vlastnú päsť aj jej expriateľ, Leonardov syn Harry (Kellan Lutz), ktorý je rozhodnutý nájsť a oslobodiť svojho otca za každú cenu! (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|33%| No, tak po pravdě jsem ani moc nečekal a podle toho to dopadlo. Willis prostě leze do všech možných braků a tohle není žádná výjimka. Pátá smrtonosná past se prostě dle mě povedla, ikdyž měla velkou kritiku, nic víc Willis už asi dobrého nenatočí. Co se týče tohoto filmu, tak příběh mě ale absolutně nezaujal. Ke konci to sice aspon má menší pointu, ale jak jsem byl po celý čas filmu znuděn, tak mě ani moc nenadchla. Bruce Willis mě jen na začátku trochu zaujal, počáteční krátká akce mě zaujala, nic víc už pak co se týče Willise. Jinač, musím pochválit bitky. Nejsou sice moc dobře natočené, ale je jich dostatek, takže aspon to. Lutz nebyl nejhorší, ale moc ta jeho role hlavního hrdiny neseděla. Scéna, jak v baru drsně promlouvá s místními, mi přišla trapná. Gina Carano se taky moc nepředvede. Přestřelky tu taky máme, ale moc jich není. Ty 2* dávám, ale s vypětím všech sil. Nudná záležitost a zbytečné to shlédnout. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že Bruce Willis má odmakáno, chce být víc s rodinou, tudíž mu laciné produkce vyhovují. Vyžadují od něj minimum úsilí, natáčení probíhá rychle, perou se jiní, producenty uspokojí málo, plešatá Willisova hlava na plakátu zachrání mnohé. Každopádně Joe Hallenbecku, pošli svého agenta do prdele, a ještě alespoň jednou nám dej vzpomenout na svá skvostná 80. a 90. léta. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Vyobrazení Prahy se v některých záběrech vůbec nepovedlo, protože centrála C.I.A. s mrakodrapy v pozadí vypadala úsměvně. Bruce Willis na plakátě funguje jako lákadlo na diváky, ale v samotném snímku si ho člověk moc neužije a opět zůstává pocit, že do toho šel pouze kvůli penězům. Ilram Choi a Kellan Lutz mají nejlepší souboj z celého filmu na toaletách. Simon Rhee na filmu dělal jako koordinátor kaskadérů a lze ho zahlédnout v malé roli instruktora Jiu-Jitsu jak trénuje Lutze. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bruce Vyliž se nám zajebal kdesi v matičce stověžaté a jeho drsnej synek. Kellan Homokles Lutz ho musí zachránit. Čím to je, že Bruce si vybírá za filmový syny takový potraty? Nejdřív Courtney teď Lutz... Ale ok abych nebyl nespravedlivej, tak nečekal jsem nic a nakonec dostal celkem přijatelný svižný akční béčko z příjemnou stopáží. Bitka z ťamanem na hajzlu pak highlightem celýho filmu. Jenom toho Lutze bych vyměnil. Neříkám, že se nesnaží, ale to jak si hraje na tvrďáka mu nežeru. Gina už taky předvedla víc. Průměrný 3*.55% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No... tak chtěl jsem to vidět kvůli Bruci Willisovi,ale evidentně poslední dobou přijímá každou nabídka na hraní a je mu jedno co to je.Jinak si to nedokážu vysvětlit.Děj vám nějak osvětlovat nemusím,vše je napsané v popisu filmu.Jediné na co stálo se dívat byla Gina Carano a kdo nadával na Kellana Lutze v postradatelných tak ať se na tohle ani nedívá,protože tady je drnej jak šmilgr papír.No nic za mě celkově 40% a dvě hvězdy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Hneď v prvej scéne si môžete všimnúť, že Bruce Willis má ruky spútané raz čiernou a raz bielou páskou. (Johnny.ARN)
  • Simon Rhee na filmu pracoval jako koordinátor kaskadérů a lze ho zahlédnout v malé roli instruktora Jiu-Jitsu jak trénuje Harryho Turnera (Kellan Lutz). (Rominator)
  • Zpočátku se film odehrává v Praze. V několika záběrech jde vidět několik vozů taxislužby, které mají na střeše cedulku „tksxi“. Takto označené taxíky v ČR však nejezdí. (rublik05)

Reklama

Reklama