Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série není ani o kapičku horší, než ta první, ba naopak. Situace se vyostřuje, Profesorovi hoří koudel u zadku čím dál víc, nepředvídatelnost děje se hlásí o slovo, vztahy se osvětlují a jde i o životy. Druhá série tak moc šlape té první na paty a předhání se s ní, že už je od sebe ani moc nedokážu kvalitativně rozlišit. Jen mi řekněte, jak tohle může mít další dvěsérie o loupeži. Uvidíme. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omáčka, velmi křehké vztahy, scénáristické berličky a nevzrušivá podívaná v jednom pokračují. Miliarda to není, ale 984 milionů eur ano. Nejprve si projdeme všechny telenovelácké vztahy v tiskárně a je to slušně řečeno otravné. A vzápětí jsme svědky dalších škobrtnutí Profesora, který bojuje uvnitř tiskárny s povstáním. Zlobí Tokio, skupině chvíli šéfuje Berlín, chvíli Nairobi. A Arturo chystá další „úžasný“ únikový plán. Všechno bych ovšem tak nějak bral, nicméně až skoro otřesně tvůrci uchopili v druhé sérii postavu vyšetřovatelky Raquel. Její role a role Profesora se vyměňují, ale jen dočasně, jelikož „budeš mě muset zabít, protože já se nezastavím“. Nedivím se, že kolegové už Raquel nedůvěřují. Inspektorka je tak trochu urážkou všech žen. Ono je to bídné i v celém policejní sboru, kupříkladu hoši by si měli sakra procvičit střelbu. A naše banda má naopak v samotném finále bezedné zásobníky. Idealistický závěr tomu všemu nasazuje korunu. Upřímně jsem rád, že to mám za sebou. ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler. Druhá série se veze na dost podobné vlně, jako série první. Je tu teda víc nelogičností, ale zase nic tak hrozného… Myslím, že touto sérií, která měla prďácký konec, který se mi moc líbil, to mohlo všechno skončit. Líbil se mi únik z banky a zamrzelo pár zaklepání pantoflem oblíbených lupičů. Tokio a hlavně Arturo neúnavně sáli moji krev po litrech, a tak jsem z nich byla na konci série úplně na prášky. Raquel udělala podle některých naprosto nelogickou otočku o 180 stupňů. Já pro ni ale měla naprosté pochopení. Kvůli lásce se člověk mnohdy zřekne i svých nejzarytějších přesvědčení. Podle mého je 2. série stále na průměrné 4*. Ale jak jsem už psala v přechozí recenzi na první sérii… Na první zhlédnutí to bylo všechno o dost lepší. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. SÉRIE - 7/10. : Ani bych vskutku nevěřil co ta unuděná druhá série dokázala předvýst v posledních dvou epizodách. Naprosto nádherné zakončení jednoho příběhu. Ano nudný to bylo až na půdu příběh se nikam věčně neposouval, věčně ta stejná šlichta pořád dokola až mě to nebavilo, ale v posledních dvou epizodách co španělští soudruzi předvedli bylo něco famózního! I ten nejlíp promyšlený plán, kterej se posere celej do základů, může nakonec vyjít! Třetí sérii si 100% dám. Prostě i když celá série stála za hovno konec se vykoupil za všech 984 puta mierda miliónů euro. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menej telenovely a prehnanej naivity a viacej situácii, kde treba používať rozum. To posledné som nemyslel vážne, no jasné, že skoro každý koná na vlastnú päsť, dáva prednosť pudom a aktuálnym pocitom a keď už Španielské PPÚ klope baranidlom na dvere, tak všetci zostávajú zarazení a nastáva hra o čas a životy. Na druhú stranu nespočet zvratov a robení všetkého na poslednú chvíľu udržuje seriál divákovu pozornosť a aj nervy v napätí. To sa musí uznať. Už to nie je len o náhlej chuti k šukaniu, ale o pochybách, naháňaní a aj úmrtiach. A práve vtedy ide naivita stranou a dochádzajú skutočné emócie. Preto je táto séria lepšia oproti prvej. Komisárka je zasa moc naivná, žena, ktorá je kvôli chlapovi, ktorého pozná sotva týždeň zahodiť roky budovanú policajnú kariéru. Tokio je najnesympatickejšia hlavná postava, akú som kedy v seriály videl a úprimne bol som rád, ako sa jej Berlín odplatil po jej sabotáži. Profesor sa snaží držať pokope rozpadajúci sa plán a riadiť všetko na diaľku, ale cestu mu tiež krížia prehnané emócie a slepá láska ku komisárke, ale ako postava je jednou z dvoch najlepších. Berlín zvíťazil. A rozlúčil sa pekne hrdinsky. Až sa obávam, že jeho neprítomnosť v ďalších sériach bude veľmi výrazná a kvalitne to bude klesať. Prakticky na konci sa uzavrie celý príbeh tak som zvedavý, s čím tvorcovia prišli ďalej. Som spokojnejší, ale tvorcovia sa nechali moc uniesť, čo vidieť v akčných scénach pripomínajúce akčné trháky z 80. rokov. A samozrejme, krivkajúca logika. Tá sa však bude niesť seriálom ako smola asi až po koniec. Za mňa 80%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama