Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (865)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bál, že budu zklamanej po prvních reakcích a úvodní akční sekvence mě utvrdila v tom, že to asi bude blbost, ale pak jsem se chytnul a bavilo mě to už po celou dobu. Julianne Moore jako taková stepfordská panička, co ovládá mezinárodní obchod s drogama a šikanuje Eltona Johna, aby jí ve stupidních hadrech hrál debilní písničky, mě bavila. Channing Tatum a Jeff Bridges byli taky fajn, ale měli docela malou roli. Potěšil návrat Colina Firtha a docela mě dostala obětovací scéna jedný postavy na konci. Vaughn je pořád borec. 90% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Akce je naprosto perfektni, herci jsou totalni sympataci, cely je to natoceny radne cool a to je bohuzel asi tak vsechno. Problem je, ze zapletka samotna je dost tuctova a akce je tu prekvapive naprosty minimum. Takze ta vata mezi jednotlivejma akcema, obzvlast v prvni pulce filmu je tu vicemene jen ta uvodni, je bohuzel misty trochu nudna a nezachrani to ani obcasny forky a hlasky. Taky co se tyce Rkovy pristupnosti, sice tu vesele caka krev a fuckuje se, ale oproti minulymu dilu mi to prislo trochu umirnenejsi. Rozhodne se nejedna o spatnej film, zabava to je furt poradna, ale slo z toho vytezit daleko vic. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o tragédii, jak se můžete leckde dočíst. Dvojka Kingsmanů zkrátka trpí tím, co mnoho jiných pokračování. Za každou cenu chce být větší, vtipnější a odvážnější. Už i na první díl se divák musel dívat s obrovským nadhledem, ale Vaughn perfektně dokázal trefit tu linii, kdy divák na to přistoupí a užívá si to. Tady už Vaughn místy občas přestřelil a pro diváka se film stává méně stravitelnějším. Film by navíc potřeboval zoufale prostříhat, ta délka je opravdu šílená s ohledem na to, že film není zase tak moc akční. V každém případě tenhle film nepovažuji za nějaké Vaughnovo selhání, pořád je to pro mě režisér, na jehož filmy se budu vždycky těšit. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Zápletka na houby, nové postavy na houby, humoru pomálu, akce skoro žádná. Druzí Kingsmani jsou po našlápnuté jedničce málem tragédií, i když v nich Vaughn drží jakýs takýs řemeslný standard. Režisér, který se dlouhé roky vyhýbal sequelům, měl poslechnout své mladší já. Jeho novinka totiž dělá skoro všechno špatně a nejbolestivější je na ní koukat s vědomím, že si Vaughn očividně myslel, že točí strašně odvážný a originální film. Chápu, že to mělo být těžce přepálené, ale tady prostě neexistují výmluvy. Doteď jsem nepobral, proč záporačka dělala to, co dělala, a jak se z ní vlastně stala miliardářka se superraketami, malou armádou a psími roboty. Proč jsou tu tajní bratránci Kingsmanů, když většina slavných tváří film prosedí? Proč se po úvodu čeká asi hodinu a půl na pořádnou akci? A proč je s hrdiny jedničky tak nešetrně zametáno? Ano, Egerton se Strongem jsou pořád fajn a Colin Firth je o tři úrovně lepší než všichni ostatní (kdyby tu nebyl, šel by film do kopru úplně). Těch 141 minut je ale v každém případě obří zklamání, protože náboj jedničky zmizel a pár hezkých dialogů s Firthem prostě akční blockbuster nespasí. (5/10) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že jsem se nechal odradit od návštěvy kina, protože je to na stejné kvalitativní úrovni jako jednička. Další kopec cool nápadů a kulervoucí akce se sympatickými hrdiny a jednou památnou smrtí, bohužel i s dalším nevýrazným záporákem, zastíněným "zrádcem". Taky zamrzí, že Tatum a Bridges nemají co hrát, a Eltona Johna bych komplet vystřihl. A škoda Roxy, ta mi přišla víc sexy než princezna. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. září 2017 v Londýně. (BMW12)
  • Když Eggsy (Taron Egerton) vzpomíná na princeznu, můžeme slyšet píseň „Annie's Song“ od Johna Denvera. V českém podání tuto píseň nazpíval Karel Gott jako „Když milenky pláčou“. (ČSFD)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 104 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama