Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Lischai 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Gary mi přijde tak neuvěřitelně otravný, že mám problém ten seriál ukoukat, i když se aktivně snažím. Není to dorky milý loser s velkými sny, je to namachrovaný egoistický pablb, který na všechno reaguje jako desetileté dítě. Chci, aby se mi ten seriál líbil: zajímá mě příběh, líbí se mi epické a emotivní momenty, kdy hraje cool písnička a ve slo-mo vybuchují hvězdy, zatímco dva hrdinové v bojových skafandrech padají vstříc smrti... ale pak tam přijde zase nějaký dementní vtípek v té jeho HROZNĚ KŘIČÍÍÍM-a-pak-hned-šeptáááám intonaci a kouzlo je pryč. A jsem naštvaný, protože kdyby hrdina byl cool Avocato místo Garyho, tak to miluju - a teď nemůžu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Hodně zvláštní počin. Někdo by i řekl, že odpověď Netflixu na Rick and Morty. A jestli s nějakým úspěchem je nasnadě. Má to své. Jede si to své. To "své" je ale dosti sporné, protože kupříkladu já, jsem snad do třetího dílu nevěděl, co se děje a nebo o co tam vůbec jde. Je to hodně těžké na posuzování, protože je zde i nějaká určitá úroveň humoru, ta ale taky nefunguje úplně vždycky a někdy se sami sebe ptáte, co se to kurva děje? Ale! Své jsem si v tom našel. Docela jsem se těšil na další díly, i když jsem tomu někdy mnohdy nerozuměl. A to nemluvím o to finále šestého dílu kupříkladu. To v mé hlavě i v srdci zůstane hodně dlouho. Už jenom kvůli tomu, že takhle skvěle zpracovanou záležitost jsem za poslední dobu hodně dlouho neviděl. Ta druhá série určitě není k zahození. 2. série: O Final Space se dá napsat dost. Je to záležitost, která je mnohdy naprosto ujetá a někdy má nezaměnitelné kouzlo humoru. To je klasicky vidět na tom, že nějaké epizody jsou naprosto o ničem a připomínají start první série, a poté zde jsou epizody, které mě nějakými svými hláškami dostávají více do kolen než některé komedie, kterým jsem letos udělal pět hvězd. Ale co z toho? Pokud máme jeden díl, který je skoro nadčasový a vtipný a poté takový, který je úplně o ničem, vyjde nám z toho tvrdý průměr. Koukat na druhou sérii bylo převážně spíše povinnost a donucení. Ale dalo se to. Dokážu si ale představit, že třetí série bude už moc. A seriál jako tento jich může plánovat deset. A nevím jestli na to budu mít čas a hlavně nervy. ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Až na ty chvílemi zbytečné dialogy, kdy hrdina komentuje cokoliv, tak musím říct, že jsem nebyl absolutně připravený na to, co přijde. Epičnost v rozměrech o jakých se Rickovi a Mortymu ani nezdálo a jistota přežití postav asi jako u Hry o trůny. Za mě super, ale jak říkám, ubrat rádoby hlášek a je to jasná 5*hvězda. Skvělá hudba. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes nepřekonatelně otravného a debilního hlavního hrdinu je tohle asi nejnapínavější, nejepičtější a nejemotivnější věc, co jsem za poslední roky viděl. A na hlavu poráží celou Marvelovskou frančízu a s DC si vytírá podrážky od hoven. A zároveň je to dost zábavné (ikdyž občas je humor až moc trapně americký, ale vždycky to vynahradí napětí a děj). Rick & Morty jsou sice chytřejší, ale co se týče příběhu a atmosféry, tohle je na jiné úrovni. U Avocata jsem měl chuť jít brečet k mamince a na konci série mi zůstala čelist dole. O něčem takovém si můžou celí Avengers i s Thanosem nechat jenom zdát. Asi jediný animák, u kterého jsem brečel. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Ani nevím, co jsem očekával, ale tuhle vyváženou porci komedie s dramatem ve sci-fi nádobě určitě ne. Fungující vtip střídá brutální bitva zakončená zradou nebo jiným zvratem, působícím až emočním dojmem. První série začala poněkud neotesaně, ale přes pochopení postav se dopracovala k působivému rozuzlení a druhá série už nenechala diváka vydechnout a odlepit se od poutavého příběhu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)

Reklama

Reklama