Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samantha, oblíbená hostitelka rozhlasového pořadu „Dear Abby", cítí, že její biologické hodiny tikají, a je připravena založit rodinu. Kdyby však dokázala přesvědčit i svého muže Johna, že práce není všechno... (TV Prima)

Recenze (5)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Biologické hodiny tikají a tak je připravená počít dítě. On však připraven není. A problém je na světě. Problém je však bohužel i s tímto snímkem ryze televizním, pod originálním názvem '2 roky lásky'. Scénář je tak nepatřičný, že herci takřka nemají co hrát. K tomu nesmyslné situace s nesmyslnými dialogy a zoufale nudná atmosféra vlivem zoufale pomalého tempa. Ne, tohle se rozhodně nepovedlo. ()

Kritik. odpad!

všechny recenze uživatele

Oničom, bolo by to smiešne keby to nebolo tak primitívne a mužov urážajúce. Herecky slabé, scenár brakový, film B-čkový... ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Otřes. Nemastný neslaný film, který se táhne jak ožralej z hospody. Chaotické pobíhání hlavních postav a jejich chování mi vůbec nešlo na rozum. Měl jsem to zapnuté jako kulisu, ale stejně jsem vnímal tupost tohoto hodně nepovedeného dílka. Tohle nebrat. 15% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama