Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

ariari 

všechny recenze uživatele

duté hlavy od začiatku navodzujú atmosféru americkej srágroviny, s príchodom Christiana Claviera sa dojem o poznanie lepší...a potom sa začínajú diať veci... nedalo sa nesmiať občas až rehotať. ..myslím že pri skoku padákom máme možnosť vidieť niečo, čo sa žiadny režisér neodvážil doteraz natočiť :-) ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

To je tak když si pustíte film jen abyste neusnuli. A ve výsledku se při sledování zasmějete tak, jak už dlouho ne. Léto all exclusive je pokračování velmi zajímavého, ale oproti dvojce slabšímu Babysittingu. Ústředním motivem obou filmů je parta kamarádů, kteří své řádění natáčí na ruční kamery. A zpětně při jejich hledání, vidíme záznam jejich počínání. Tedy něco jako série Pařba, tentokráte však francouzská. Film se odehrává v Brazílii, kde parta vyrazí na výlet za poznání okolí hotelu, kdy k tomu ještě dostanou na hlídání babičku Jolandu (bude to velký špatný). A už se nevrátí. Najde se pouze jejich kamera. A díky ní sledujeme zpětně jejich počínání. Příběh a zápletka není kdovíjak originální, ale situace do kterých se postavy dostávají a jak je řeší, je vtipné a nápadité. Ať už se jedná o Jolandy řádění, místní domorodce či geniálního lenochoda. Opravdu jsem se takhle už dlouho u filmu nezasmál. A u tohohle snímku jsem to opravdu nečekal, a proto trochu překvapivě 7/10. ()

Reklama

Joedas 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější komedie za hodně dlouhou dobu. Nejde ani tak o to, že člověk značnou část vtípků předpoví, jde tady o odzbrojující provedení ať už jednotlivejch gagů, tak filmu jako celek. Parta se tu sešla náramná, Elodie Fontan je skvostná, forma nápaditá a babička nepřekonatelná. Pro mě stoprocentní trefa. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Lepší tři hvězdy. Stále jsem zastáncem toho, že francouzi umí natočit kvalitní komedie. Zde to opět potvrdili, i když se o žádný zázrak nejedná. Celkem ujetá komedie, kde musíte nad spousty věcmi přivřít oči, ale jde to. Až na pár momentů příběh pobaví. Jen bych umírnil tupost kameramana plus jeho schopnost vše natáčet, i když je vyhrocená situace. Ale je to komedie, takže nad tím přivřu oči. ()

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Týmto filmom Philippe Lacheau uskutočnil atómový útok na moje bránice. Pekelná jazda šialených týpkov a pekných dievčat skrz brazílsky prales. Nikdy nekončiaca zábava a stará pani. Od začiatku až po koniec som sa výborne bavil.( keď som to pozeral, tak som netušil, že existuje Babysitting 1) - ale to na fakte, že toto je určite korunovanou komédiou, nič nemení. Vedel by som to pozerať stále a stále sa výborne zabávať. Človek má strašnú chuť skamarátiť sa s touto bandou a zažiť spolu s nimi nejaké to dobrodružstvo. Vidieť v tejto dobe takú sviežu, vtipnú a veľmi hravo natočenú komédiu je požehnaním. [79%] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)

Reklama

Reklama