Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší kus do rady špionských komédií. Klasická zápletka. Dievča netuší, že jej pán Dokonalý je v skutočnosti vrah/agent. Niečo ako napríklad Vrahouni (Ashton Kutcher). Tu na "obzvláštnenie" je dievča sprevádzané, v boji o život, najlepšou kamarátkou. Kate McKinnon mi svojim prejavom naozaj nesedí. Pôsobí ako ženská biela verzia čiernych teatrálnych komikov. Myslím, že české a slovenské televízie našli pecku pre svoje opakované vysielania. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

V některých ohledech vtipná špionská komedie, nicméně v některých ohledech hloupá. Fajn člověk si řekne, že je to parodie, ale i ta se dá dělat mnohém lépe. Kladem jsou dobře vybrané ženské představitelky( Mila Kunis, Kate McKinnon a Ivanna Sachno), pár dobrých nápadů ( třeba vídeňský taxikář) a Praha je skutečně Prahou. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akcna komedia v rovnakom style a kvalite ako Spion s Melissou McCarthy. Cize spickovo pevedene oldschool R-kove akcne sceny vs. neakcna vypln, ktora sice chce byt za kazdu cenu vtipna, ale ja som sa nesmial. Dvojka Mila Kunis a hlavne Kate McKinnon je este neznesitelnejsia ako Melissa McCarthy. Rozhodne ale nelutujem, ze som si film pustil, lebo akcne sceny su presne tym dokonalym kompromisom medzi realnymi kaskaderskymi kuskami a trikmi, ze na prvy pohlad neviem rozoznat, co je trik a co realny kusok, takze som si ich vychutnal. A to aj vdaka prehladnej kamere a strihu. Aj dnes vznikaju spickove oldschool akcne sceny. Len skoda, ze v takych imbecilnych komediach. 4/10. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Začínam si pripadať ako retardovaný keď dávam šancu takýmto filmom. Hovorím si, veď to nemôže byť také účelové, nezaujímavé a nudné nie? Ale ono sa to tam vždy dostane. Rozjazd super. Ale snaha dodávať do filmu prekvapivé zvraty je na škodu. Páčilo sa mi že Fogel dokázala dodať do komédie skvelé kaskadérske kúsky aj že jej postavy krvácali a boli v zásade nekonvenčné takým tým šibnutým americkým spôsobom. A keby to zostalo v tejto rovine tak je to skvelá oddychovka. Ale druhá polovica všetko ničí a stáva sa z toho strašne ťažkopádna záležitosť s divným koncom, ktorý je síce očakávaný ale nejako mi uchádza základná motivácia. Ako keby postavy čo sa týka hlavnej zápletky robili niečo iné ako hovorili. Potitulkové scénky sú doslova smutné. Kunis je cute a McKinnon to bláznenie ide. Pozerateľné ale len raz. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně zábavná akční komedie, ke které jsem původně neměl příliš důvěry, neboť přece jen podobných filmů je nespočet a jejich kvalita je z většinové části mizerná, ovšem tohle je skutečně čestná výjimka, která si zaslouží pozornost. Samozřejmě hledat zde nějakou originalitu je zcela marné, ovšem to bych nebral zas až tak nějak vážně, přece jen jde o typ filmu, který má hlavně pobavit, a to se především ústřední dvojici holek daří na výbornou a navíc po celou dobu. Mila Kunis se po Matkách na tahu opět pořádně odvázala a střihla si další divočejší postavu, která se s ničím příliš nepáře, pro vulgarismus nejde daleko a kupodivu fakt přesvědčivě šlape i v akčních scénách. Pro její parťačku, Kate McKinnon, to pak vše výše zmíněné platí dvojnásob, i ona se tu pořádně rozjela a její vtipnost a praštěnost mě vážně dostávala. Holky tu prostě spolu fungují fakt mimořádně, jiskří to mezi nimi, přesvědčivé jsou jak v komediální, tak akční poloze a oboje funguje vážně na jedničku. Zápletka je pak tedy sice opravdu hodně tuctová, ale mě osobně to tentokrát vůbec nevadilo, celé to hned od úvodu nabere neskutečný spád, akce střídá akci, a to zároveň i ve vyvážené kombinaci s fakt spoustou vtipných scén a dialogů, a konkrétně co se akce týče, tam mě ještě více překvapila její poměrně výrazná nekompromisnost a krvavost, to bylo jako vážně nečekané a za velké plus musím zmínit i fakt, že vše výše zmíněné funguje prakticky po celou dobu trvání filmu, takže se tu tvůrci vyhnuli spoustě klasickým hollywoodským nešvarům, jako jsou tuny závěrečného moralizování, či vyzvedávání pravých amerických hodnot, apod., zde to jede vážně na doraz až do konce :-). Za mě se tak zkrátka jedná o velmi milé překvapení, zábavná, akční, vtipná jízda, jasný palec nahoru. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Ve 40. minutě nasedá modelka Ukrajinka Naděžda (Ivanna Sachno) do luxusního auta, které má českou SPZ. (UNK.Cory)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama