Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (43)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Terminator meets Back to the Future meets Rogens Factory = Psycho. Jooosh ako hlavný hrdina až druhý, Tiger tretia, Woolf-hart jednoznačná hviezda seriálu. Odkazy na popkultúru naprieč cca 70 rokov od 50tych rokov do blízkej budúcnosti (zdravím arcilotra James-a) pecka. Hudobný podmaz v rokoch 80tych a 90tych pecka. Teším sa na pokračovanie. UPDATE po dosledovaní seriálu. Druhá séria trochu stratila dych, ale to mohlo byť kvôli tomu, že prvá bola doslova pecková. Našťastie tretia tomu zasa dodala drajv a šťavu, toľko wtf momentov človek nenájde v xy iných snímkov ako tu v pár krátkych častiach. Škoda preškoda, že to končí. Takých 5 sérii to mohlo mať. Toto by raz mohla byť legenda alebo kultovka, dajme tomu čas... Prvá séria zostala neprekonaná a za ňu dvíham na plnú palbu aj keď čisto subjektívne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI NAŠE JEDINÁ NADĚJE...“ /// Takže tady máme přesně takovou píčovinu, co se dala podle autorů a komentů očekávat. V dobrým – samozřejmě. Ujetá zábava a sci-fi pro pokročilý. S těma dvouma „neandrtálcema“ je vobčas solidní prdel (soráč no, tak lidi z budoucnosti… jenže voni nic neznaj… dyť víte, prostě Terminátor. - Jasně, je to starý…, ale to by ses divil, jak to ještě dneska na některý lidi funguje.) Děj nevodsejpá nějakým akčním směrem. Spíš se tady vykecává – na tom je to dost postavený. Takže ano – vobčas je to zbytečně dlouhý plácání se na jednom fleku. Ovšem i díky dýlce je to taková veselá záležitost. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dělám si to nad avatarem. 2.) Straší mě robokaktus ve svěrači. 3.) Thx za titule Holesinska.M.; TroubledRyba; Malkivian. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Seth Rogen je z tohohle seriálu cejtit na sto mílí. Voráchlej humor urážející aktuální konzum a zároveň odkazující na současnou popkulturu je a vždycky bude směřovat k němu. Nějak ale úplně nevím, jakožto fanoušek starej akčňáků, jestli z toho mám stříkat blahem a nebo to přijmout jako fakt. Odkazy na starý akční filmy jsou totiž sice fajn, ale v kontextu s úrovní vtipů ne nepodobnou s kresleným Buchty a klobásy, jsem měl co dělat, abych seriál kolikrát nevypnul. A rozhodně to není tím, že by mě to pohoršovalo, jako spíš tím, že nevím, jestli mi Sethovi vyhulený nápady přijdou vtipný. Sedmej díl je sice povinnost. Bejvák Jamese Camerona neměl chybu. Jinak to ale jede ve stejném režimu a já vlastně ani nevím, jestli jsem se bavil…nebo nebavil. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Josh je výborný, ale Eliza mi tam moc nesedla. Celý seroš nacpán narážkama na různé filmy a hry a epizoda u Jamese Camerona byla pecka. Sice je příběh zajímavý a celkově to docela i baví, tak mi přišlo, že tomu něco chybí a do sledování jednotlivých epizod jsem se musel nutil. Docela škoda, sliboval jsem si od seriálu hodně. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A cenu za prekvapenie roka získava ................................................................................................................. nikto iný ako ......................................................... Future Man !! Ale vážne čítal som, že je to v podstate blbosť, na prvý odhad mi to prišlo ako blbosť a ono to aj v podstate svojim spôsobom je blbosť, no je to priam návikové. Dej je jednoduchý, no postupom času sa dosť komplikuje. Veľa krát si poviete, že ako taká blbosť môže fungovať a predstavte si, ona vážne funguje. Herci si to parádne užili, hlavne Josh Hutcherson, ktorý ma milo prekvapil. Navyše je to všetko doplnené o slušné fóry a odkazy na iné veci. Ono to jednoducho treba celé pozrieť a človek pochopí o čo ide. ()

Galerie (628)

Zajímavosti (7)

  • Na rozdiel od ostatných postáv, má postava Wolfa (Derek Wilson) v každej epizóde iné oblečenie. (Frenkyt)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama