Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (85)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Boží nápad a boží Bůh Stece Buscemi! Celá ta vize řízení Země z továrny v nebesích mě nadchla! Prostě a jednoduše neotřelý nápad, které se povedl. Bohužel v mých očích nedotáhl vše, co si předsevzal. Mohlo z toho být určitě víc! V tomto sedmi-dílném formátu je to pouze taková groteskní jednohubka. Ale dozajista to své kouzlo mělo. Především díky skvělému Buscemimu. I love you, I love you... ()

erased 

všechny recenze uživatele

První série přišla s perfektní premisou, kterou se nepodařilo pořádně vyždímat, a exceluje vlastně jen tam, kde se dovídáme o náhodných epizodách z fungování nebeské korporace. A samozřejmě tam, kde se objeví duo Buscemi / Soni. Naproti tomu, ačkoliv už druhá série nemá nic společného s titulní premisou a blíž než k souvislé TV komedi mái k sérii náhodných SNL skečů, v tomto formátu dokáže tématu využít zvoleného tématu a parodování mnohem víc. Vůbec se tedy nebudu zlobit, pokud tato skvadra bude dál pokračovat i v dalších nesouvislých ale stejně švihlých sériích. Also, my therapist prescribed me a potion that's got me low-key kinda faded. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

První sérii mi HBO před dokoukáním posledního dílu utnulo. Možná jsem čekal nějaký božský zázrak, ale podle hodnocení je to asi jedno. První a předposlední díl, kdy se v seriálu ukazují nějaké inovátorské myšlenky, jsou fajn. Jinak je to spíš taková né moc zábavná oddychovka. Koukatelná ale jen díky známým ksichtům Radcliffa a Buscemiho, kteří jsou oba mí oblíbení herci. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, který je veden romantickou linku, což je dost ohrané, ale nevadí. Postupy Andělů jsou mnohdy důmyslné a nápadité což mě dost bavilo. Stinnou stránkou je Bůh, kterého bych téměř úplně odstranil (většinou by to šlo), jelikož jeho scénky jsou většinou trapné a dělají z něho naprostého dementa, což narušuje chod seriálu (pozn. jsem ateista), se divím, že tvůrce nežalovali. Napětí až do poslední chvíle (jak napovídá název poslední epizody) to je dnes už asi nutnost. Herci hráli dobře a přesvědčivě. Shrnuto seriál se mi líbil, dobře jsem se u něj pobavil, ale žádný majstrštyk co byste museli vidět to není. Hodnocení: 63/100 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Přehled nevyužitých příležitostí. 1) Parádní námět (Vatikán promine), pár hezkých nápadů a skvělý 62letý Steve Buscemi (Bůh) dávají tušit dobrou zábavu. Bohužel však zůstane jen při tom tušení._____ 2) Dětinské přisprostlé vtípky, nevyváženost scénáře (ti dva milenci byli zcela nudní) a stále se opakující stereotypy v dalších dílech diváckému požitku nepřidali._____ 3) 30letý Daniel Radcliffe nemá moc co hrát, navíc mu role nesedne._____ 4) Seriál nabízí i poučení. Určitě nepůjdu pracovat do Heaven Inc, i kdyby mi nabízeli dlouhodobý kontrakt na milión let._____ 5) Výstižný koment: ScarPoul***, M.i.k.e***._____ 6) 4. 6. 2020 - Nepochopil jsem ani v nejmenším, o čem je druhá řada a proč je to druhá řada a ne zcela odlišný seriál. Za pokračování 1*._____ 7) 26.9.2021 - Ani třetí řada mi nepomohla pochopit, o co vlastně tvůrcům jde. Platí o ní totéž, co o řadě druhé. 1*. ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama