Reklama

Reklama

Záchranáři L. A.

(seriál)
  • USA 9-1-1
Trailer
USA, (2018–2024), 79 h 37 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Ryan Guzman, Jennifer Love Hewitt, Corinne Massiah, Rockmond Dunbar, John Harlan Kim (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Na losangeleskou tísňovou linku volají denně desítky lidí, kteří se ocitli v nouzové situaci. Hasiči, policisté a operátoři musejí nejen pomáhat v těchto nebezpečných momentech, ale zároveň se potýkají s vlastními problémy v soukromí... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Seriál rozhodně není tuctovým procedurálním dramatem z prostředí hasičů a policistů. Ostatně stačí se podívat na jména tvůrců, kteří za seriálem stojí. Ryan Murphy a Brad Falchuk ve spolupráci s Timem Minearem pojali na první pohled obyčejnou procedurálku osobitým způsobem. Více než na samotné záchranné akce se zaměřují na osobní příběhy hlavních aktérů, hasičů, záchranářů, policistů i operátorů linky 911. A právě v tom tkví síla seriálu. Když k tomu připočteme spoustu absurdních situací, ale i skvělé herecké obsazení v čele s Peterem Krausem, Angelou Bassett a Connie Britton, je výsledkem jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení roku. 1. série - 90% ()

Paja55 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z okolí záchranářských seriálů jsem doposud neměla tak živé, upřímné, zdrcující a silné emotivní zážitky. Neuvěřitelné události a někdy i bizardní, při kterých si řeknete: tohle se opravdu může stát? Seriál se zaměřuje na tísňová volání, záchranářské týmy a hasiče, často zasahuje i policie. Taky na tomto seriálu oceňuji, že tam není přemíra řešení vztahů tzv. ‘‘milostných trojúhelníků‘‘ což je ve většině seriálů s touto tématikou. Prozatím můžu dát ***** 90% ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Někteří lidé nechtějí zachránit..." Pro mne velké překvapení. Parádní seriál s naprosto originálními zápletkami i solidní sondou do životů záchranářů. Je tam prostě vše - drama, akce, romantika, dojetí, filosofie i psychologie... Maximální spokojenost. "Proč nebrečíš? Nemám dost slz pro všechny..." ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Takže co tu máme: velitel hasičů který upálil své děti a svou ženu, černošskou policistku jejíž černošský manžel se přizná že je homosexuál, další černošská policistka která je lesba a zahne své černošské přítelkyni se svou bývalou běloškou přítelkyní (za úplňku a právě jí pustili z basy) no a nakonec, jako třešničku na dortu, bílou telefonní operátorku, která začne fandit z jedním z hasičů - trošku rušivě působí fakt, že vypadá jak jeho matka. Ale vzhledem k výše popsaném, je to asi spíš to normální v tomhle seriálu. Jo a občas někoho zachráněj (nebo ne), ale tomu je věnováno tak málo času, že to vlastně není vůbec důležitý. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další nudnou slátaninu jako Station 19, ale 9-1-1 velice mile překvapilo. Máme tu pohled ze tří stran: záchranáři, policie a call centrum. Herecky moc pěkné, pár známých tváří a ty nové jsou taky v pohodě. Příběhy jak z akce, tak ze soukromí slušné a krásně zaujmou. První sérii jsem si užil a druhá se výborně rozjela, tak snad kvalita vydrží. ()

Galerie (1 029)

Zajímavosti (6)

  • V seriáli sa dôstojník Grant niekoľkokrát opýtal ľudí, či majú zbrojný preukaz. Štát Kalifornia však nevyžaduje žiadnu licenciu na nákup ani vlastníctvo zbrane s výnimkou bezpečnostnej previerky osoby. (Weezy22)
  • Epizóda je venovaná Johnovi Kemmlerovi, ktorý sa podieľal pri výrobe seriálu ako vodič. Zomrel 22.8.2020 po nakazení vírusom Covid-19. (koba)

Reklama

Reklama