Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Už v Addamsově rodině si z ultranihilistické stylizace dělali legraci, v South Parku mají zase goth kids. I tady jsem čekal, kdy někdo mrkne do kamery, aby dal najevo, že si uvědomuje, jak to je hloupý - ale bojím se, že to tvůrci myslí víceméně vážně. Bohužel nejsem patnáctiletý rozervaný beatník, takže mi je z toho jen trapně. Ale asi chápu, že pubertální děcka (ať už věkem, nebo myslí) v tom najdou útěchu v tomhle krutém konformistickém světě, co drtí jejich křehké a jedinečné duše. Holt od Harolda a Maude už se k tomuhle námětu nad rámec komedie/parodie nikomu nepodařilo přiblížit bez spálení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se na seriál začínal dívat, vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, nepodíval jsem se na obsah, ani na hodnocení a komentáře, takže jsem byl po pár Alyssiných větách úplně mimo mísu, ale velice rychle jsem si zvykl, hlavní hrdinové/ antihrdinové mě převelice bavili, tvůrcům se po celou dobu dařilo udržovat děj příběhu v chodu a nechyběl ani můj oblíbený anglický humor. Viděl jsem všechny epizody během tří hodin a nenarazil jsem ani na jedno místo, které by mě nudilo, právě naopak, skvěle jsem se bavil a uvítal bych, kdyby bylo takových záležitostí co možná nejvíc. // Po shlédnutí druhé sezóny mé nadšení lehce opadlo, ale nešť, i tak jsem se bavil. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej sérii objavilo duo ženských policajtiek, spomenul som si na Fargo. Druhá séria sa mu podobala už aj žánrovo, nakoľko teenagerskú rebéliu pretvorila v thriller s prvkami čiernej komédie. Postupná zmena žánru môže mať za následok aj mierne sklamanie z druhej série, keďže je menej psychologická, ale ja som zostal spokojný. Ako sa totiž príbeh blíži ku koncu, máme možnosť vidieť asi ešte bizarnejšie "vysypávanie" popola po zosnulom než v Big Lebowski. Zase tí Coenovci - "ďalšia radosť vo mne". Keby odkazov na klasiku bolo stále málo, a seriál dostatočne nepripomínal Bonnie a Clyde, tak sa vám v tom pomôže uistiť postava prepnutej černošky menom Bonnie. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.séria:Príbeh Jamesa a Allyson, dvoch stratených teenagerov na úteku pred svetom aj sebou samými prináša takmer tarantinovský príbeh pre mládež, ktorý však zaujme aj staršieho diváka. Sondy do myslí hlavných protagonistov sú spracované na vysokej úrovni a mne osobne vyhovovala aj dĺžka jednotlivých epizód. Po seriály This is England opäť britský seriál, ktorý sa vymykal zo zabehnutých koľají a ponúkol niečo nové. ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonale rozkošné! Už od první minutky je to audiovizuálně vymazlené a ujeté tak akorát. Dobře, někdo by úplně nemusel skousnout, že je tam jednou z prvních nabalovacích hlášek správně britsky procítěné "fok off" a že je to celé vlastně jen o tom, jak někoho zabít. Že je to pubertální a pitomé? Jasně, že je. Vy jste snad byli jiní, než pitomí? Nicméně - když se někde tlačí na pilu, je to děs. Když se tady tlačí na pilu, je to jako když si ty třísky ve vašich očích vlastně užíváte. Je to přehnanost, ale přesně takovouhle odrůdu mám moc ráda. Kraťoučká lahůdka pro toho malého psychopata žijícího v každém z nás. A že je to moc krátké? Ne, je to úplně ideální. V nejlepším se má totiž přestat. A tento seriál to pochopil dokonale. Musím taky vypíchnout soundtrack... pohlazení na duši. <3 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě se objeví stříbrný Opel Monza 3.0E z roku 1983. (J.F.B.)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama