Reklama

Reklama

Během pracovního dne dostane Igor (Igor Lizengevič) do rukou obyčejnou obálku, kterou musí doručit na nedalekou adresu. Při pokusu o doručení se setkává se starou ženou, ta mu zaplatí za doručení na správnou adresu, ale upozorní ho, že nesmí obálku otevřít. Igor zjišťuje, že doručení dopisu nebude lehký úkol, zvláště potom, co se kolem něj začnou dít zvláštní a nadpřirozené věci. S pomocí policistky Mariny (Julija Peresild) se snaží dopátrat nejen adresáta tajemného dopisu, ale i jeho minulost. (Lucccy.N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad s prokletým dopisem je výborný, technická stránka je také zvládnutá a sedlo mi to i herecky. Nicméně na tak krátkou stopáž tu je až příliš mnoho hluchých míst. I co se týče atmosféry film trošku pokulhává a vůbec by neškodilo trochu víc rozvést samotnou mytologii. Rusové v poslední době natočili pár slušných hororů, ale všechny byly nějakým způsobem nedotažené a patří k nim bohužel i Konvert. Nicméně i tak se dá doporučit. 60% ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Igor se víc než šofér mercedesu předvedl jako pošťák, který má doručit jeden pekelný dopis a neměl by ho v žádném případě otevřít, protože do cizích věci se nešňupe. Neměl, ani problém hned tykat okresní inspektorce policie, která nechala veškeré práce, šla si s ním hrát na ruskou poštu. Přišlo mi to nedotažené a uběhne to rychle. Dávám 60% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Rusové poslední dobou docela jedou, přestože si jsou jejich hororové snímky často v lecčem podobné. Víc, než horor je ale Konvert mysteriózní krimi s občasnými prvky hororu, které zrovna moc bodů k dobru nepřidaly, a tak spíše oceňuji mysterióznost a originální námět. Osobně se mi zamlouvala spíše postava detektivky, než hlavní hrdina, jenž byl trochu nemastný, neslaný. Palec nahoru dávám za stopáž, při které neměl Konvert moc šancí nudit, takže příjemně utekla. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na menšiu mysterióznu jednohubku to nebolo až tak zlé, čakal som niečo horšie. Dejovej linke síce chýbali solídnejšie mysteriózne základy a zaujímavejší scenár, no atmosféra nebola zlá. Škoda, že sa ten potenciál, ktorý ponúkol námet nedokázal naplno využiť. V súčasnej mysterióznej mizérii je to však lepšie ako drôtom do oka. Priemer. 60/100 ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Moc ruských hororů, celkově ani filmů jsem neviděla, tudíž po této stránce nemůžu soudit. Námět snímku mi přišel celkem i zajímavý, a tvůrci to vzali za dobrý konec. 76 minut dlouhá stopáž zde byla ideální a akorát, kdyby to bylo více natažené, asi bych se začala nudit. Nicméně bych toto dílo úplně nezařadila do hororů, moc společného to nemělo. Thriller už zní lépe, spíše šlo o počin s mysteriozními, či detektivními prvky. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama