Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

wdc 

všechny recenze uživatele

Dítěti z prostředí domácího násilí a rasismu se dostane šance na lepší život, je to dojemné téma a je to o BMX kolech o ochotě nevzdávat se. Trochu vtíravé a převídatelné, *** by byly málo. CZ titulky jsou dostupné. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som nemal žiadne veľké očakávania, no napokon to bolo vcelku milé prekvapenie. Strastiplné detstvo talentovaného a šikovného Johna je razom vykúpené sympatickým manželským párom, ktorý si z polepšovne vezme do pestúnskej starostlivosti. Po ťažkom začiatku a prekročení obrovskej bariéry nedôvery sa z toho vykľul v podstate rodinný film, no ani náhodou to nebolo také idealistické a klišovité, ako by sa dalo čakať. Tá dejová línia o BMX ma až tak nebavila (prežil by som to aj bez toho), oveľa viac mi imponovala tá línia sociálnej drámy nechceného dieťaťa, ktoré sa prvý krát v živote cíti ako vítaná súčasť životov iných ľudí. P.S. Ten športový filmový zámer by som kľudne oželel! ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, jaký to asi musel být výlupek, když se ho ujali náhradní rodiče. Zřejmě to chtělo hodně práce a úsilí i když podle fotky v závěru mu čiší z očí laskavost. Já si myslím, že to Alex trochu osekal a nalil nám celý kýbl emocí, který byl pro tenhle projekt možný. Já jsem cíťa a tak dnes nebudu vzdychat nad klišé, patosem, předvídatelností a podobně a ráda dám tomu už ne klukovi hezoučkou čtyřku se slzou v oku. A drž se dál jako dosud Johne. ()

Reklama

Reklama