Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (292)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Otravná nudná komedie. Theronová je samozřejmě super (a řekl bych, že její aura je důvod, proč je hodnocení v červených číslech, protože zastřela pánům divákům zdravý úsudek), ale bohužel vzala roli v komedii, kde je řada otravných dialogů plných popkulturních odkazů, které jsou mi ukradené. Humor je až absurdně nadsazený a často mě chování Rogenovy postavy otravovalo. Problém je vlastně i ten paradox, že je to prostředím spíš komedie pro dospělé, ale spíš je tam dementní humor v teenagerském stylu. Promarněný čas. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Postavy vraj k sebe pasovali? Theron + Rogen v šušťákoch, to má byť sympatický pár? A to on ako očarí ju? Ona dáma na úrovni a on šupák čo nemá ani na žiletku. Takže tam romantiku nevidím ani dôvod k fandeniu. No a čo komediálna stránka? Som rád, že po dlhom čase v Rogenovom filme chýba fekálny humor, na ktorý je on špecialista. Ale za brucho sa chytať nebudeme. Ide o veľmi priemernú, až obyčajnú romantickú komédiu, v ktorej si každý zahrá svoj povinný part. Nenadchne, ani neuškodí. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Typický priemer. Nebudem tajiť že som sa do snímky pustil kvôli sexi Charlize Theron. Charlize štartuje vo filme na poste ministerky zahraničných vecí ako sexi kosť. Niekomu (ako mne) samozrejme nebude po chuti žid Seth Rogen. Ten sa do filmu absolútne nehodí. V skutočnosti by niekto ako Charlize Theron o niekoho ako je Rogen ani nezakopol. Natož nejaká ministerka, na ktorú hladia stovky kamier denne. A preto je vlastne celý film hlúpy, pretože to tým dvom neveríte. Pri ich bozkoch sa vám dvíha žalúdok. A na konci filmu neviete, či ste pozerali slabú komédiu alebo nezáživný životopis. (31.7.2022) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Můj názor je ten, že film v hlavní roli se Sethem Rogenem, nemůže být prostě kvalitní. Paradoxně nedostatky idiota náramě vynahrazuje neodolatelná Charlize, která je momentálně jednou ze špiček ženskýho Hollywoodu! I přes to, jde o celkem zbytečně dlouhou romanťárnu, jenž je na můj vkus šíleně přeceněná! 55% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po delší době skvělá romantická komedie, kde vládne charismatická Charlize Theron a typicky správně ujetý Seth Rogen. Film nejvíce těží z nápadu a samotné chemie mezi ústředními hrdiny. Theron kandiduje na prezidentku a Rogen nemá práci, styl ani vychování. Největší highlight je sjetá Charlize Theron vyjednávající s teroristy a Sethova výbava drog při security prohlídce. Velmi dobré, svěží i milé. 80% ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)
  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama