Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (994)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Vypiplaná estetika vraždění. Okay. Co tam máte dál? Hm? Nic? Fajn: jedna postava se zeptala za mne, proč vlastně John Wick lpí na životě. Metafyzická odpověď. Inu dobrá. Film nicméně stejně neospravedlňuje. Takže - ona estetika je dobrá, pár postav též, jakkoli se mi ono bezpohlavní posuzovatel / anděl posledního soudu hnusí, tak mě zvráceně fascinuje. Jedem dál, show must go on. Dle logiky věci se musí přitlačit s kalibrem a okruhem, s kým si to JW vyřizuje. Napadá mě církev, ufo a tak. Ale podle náznaku to bude jen trapný New York. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Stále to nejlepší řemeslo, jaké současný Hollywood nabízí. Pečlivě nastavená pravidla fikčního světa ale poprvé nejsou důsledně dodržována a John Wick tak ztrácí pevnou půdu pod nohama. Akční scény se až příliš často podřizují tomu, aby Wick mohl dál pokračovat a nikoli jeho preciznosti, takže záporáci nevytahují střelné zbraně tam, kde se to nehodí (i když je mají), případně nespěchají, aby hrdina mohl znovu na nohy (leč nemají na co čekat). Nemluvě o tom, že Wick poprvé přestává být svébytnou figurkou a je až nepříjemně často nástrojem jiných. Není to tak, že bych se nebavil. V jednotlivých scénách jsem si šeptal "wow" a někdy i téměř hýkal nadšením. Ale celek je asi tak o 30 minut delší, než by bylo záhodno (to strojené levelování napříč zástupem nepřátel je tentokrát už přeci jen trochu únavné) a asi o dvě třídy hloupější, než co předváděly předchozí díly. Méně by tentokrát opravdu bylo více. Ale čtyřce stejně neřeknu ne, protože takhle nápadité a důsledně vystavěné akční scény ve stylu Jackieho Chana dnes zkrátka už nikdo jiný netočí (včetně Jackieho samotného). ()

Reklama

kulyk

všechny recenze uživatele

A zkoušel jsem to, fakt. Dvakrát. Ale už v momentech, kdy se Rýfs motá deštěm, klíží se mi oči, a chvíle, kdy do hry vstupuje nějaká běloruská čarodějnico-mafiánská cigina, uprdelená v koncentráku pro baletky, znamená znechucené odpojení vědomí. Ta snůška hovadin tentokrát v mých očích prostě přebila i akci. No nic. Třeba to jednou dokoukám a zaslouženě ohovnotím odpadem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

John Wick v prvním díle neskutečně potěšil a nakopnul pomalu uvadající kariéru Keanu Reevese. Druhý díl celou látku posunul ještě dále a opustili jsme prostředí New Yorku a vydali se na chvilku i do Itálie. Celé to navíc opatřil až uměleckým artem a krásnými záběry. Trojka zašla celosvětově ještě o kousek dál, ale bohužel úplně nezvládla příběh. Začíná na mě působit překombinovaným dojmem, přestože akční scény jsou stále na hodně vysoké úrovni, i když na mě tedy nepůsobilo reálně, aby Reeves zmastil dvě indonéské mlátičky. Celou africkou odbočku v ději považuju za ztrátu času, jen proto aby i v půlce filmu byla nějaká akce. Tuším že se sérií, pokud bude nadále bobtnat, to půjde dále z kopce, pokud ovšem neangažuje schopné scénáristy. Tady rozhodně nebyli. 75% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Říká se, že nevstoupíš dvakrát do stejný řeky, no a já už do ní vstoupil potřetí, ale teď už asi opravdu definitivně naposledy, abych se přesvědčil, že tohle universum není nic pro mě. Topornej, nudnej a ať si kdo chce co chce říká v akci nepřesvědčivej Reeves mě prostě nebaví a akce ve všech dílech mi přijde jak přes kopírku. Pro někoho oldschol, ale ten si já představuji poněkud jinak. Takže to co jsem odpustil u prvního a druhýho dílu mě definitivně otrávilo u třetího a tím s touhle sérií končím, ať bude ještě dílů kolik chce.35% ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • Když se John Wick (Keanu Reeves) dostane do koňských stájí, tak je venku deštivo a on přichází celý promočený. Po několika soubojích ujíždí na koni pryč, ale v naprosto suchém oblečení. (Jimmy15)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 171 milionů dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 328,3 mil. (NIRO)
  • Když film vyšel, ve hře „Fortnite“ se objevila limitovaná událost s názvem „Wicks Bounty“. Postavu Johna Wicka (Keanu Reeves) jste si mohli koupit. (Kajman26)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama